Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 807
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 815
Мба, страстен, я колко пъти е отказал на джой снощи.

# 1 816
Това, вашето си е чисто виртуално изнасилване с елементи на брутална гавра.
Аз ако съм на Среброто, дупе да ви е яко.  Mr. Green
А, да, фактът е, че не се държи като останалите мъжки тук- т.е. подскача ви и ви се връзва, правейки опити да кълве, досущ като петленце, но бас държа, половината не знаете защо го хапете.
Обща номинация за "Куджо" на форума!

# 1 817
Бе то така се прави от векове! Дърпа се, дърпа, пък после оооооп у землянката. Laughing

Касита, Господ на бодлива крава рога не дава.

# 1 818
  • София
Аз ако съм на Среброто, дупе да ви е яко.  Mr. Green
Все ми е тая, стига да съм на индивидуални уроци при него. Не искам на групови.  Peace

# 1 819
Така се става мъж тук.

Джъстин Бийбър на форума, предлагам аз

hahaha

# 1 820
Аз ако съм на Среброто, дупе да ви е яко.  Mr. Green
Все ми е тая, стига да съм на индивидуални уроци при него. Не искам на групови.  Peace

Недей, че сега ще дойде и ще каже "Я се виж, ма, ква си, и за розав-леопардов принт не бих се взел с тебе!" Simple Smile

# 1 821
Нормален си беше разговорът снощи. Като български футбол. Започнаха агресивно и изненадващо, много бързи топки, при всяко рефрешване-нов гол. Имаше си и публика, и агитки. Дори и залагания.
После намалиха темпото, а после станаха и един отбор. Ма, то е естествено, все пак всичко това ставаше в часовете между "Менталистът" и късния филм.....  

# 1 822
На Аржан дали му горят...ушите сега? А него що го няма? Изплашил се е ли, кво ли? Или дава уроци... Тони?

# 1 823
Така се става мъж тук.

Форумът - новата казарма!

# 1 824
Леле, леле, какво го направихте момчето думи нямам...Мъж да не си тук, майко мила  Laughing
Как да си признае човек в тоя форум че е мъж, м, как, ви питам newsm43

# 1 825
На Аржан дали му горят...ушите сега? А него що го няма? Изплашил се е ли, кво ли? Или дава уроци... Тони?

Мама ми е казвала, че като говорят за мен, е редно да ме сърби дупето.

# 1 826
Кое да не му горят, те топките му изгоряха направо. Миличкия той, зайчето малко, нали Тони  Crossing Arms

# 1 827
Как да си признае човек в тоя форум че е мъж, м, как, ви питам newsm43

Ако ще признаваш, сега е моментът. Simple Smile

# 1 828
Момичета, да не предобриме, викам аз, че с нашите камъни ше има после на нашите глави.  Grinning

# 1 829
  • София
Недей, че сега ще дойде и ще каже "Я се виж, ма, ква си, и за розав-леопардов принт не бих се взел с тебе!" Simple Smile
А, надявам се да нЕма такава опасност. Виждало ме е момчето и рече, че съм симпатична, па дано не ме е излъгало.  Mr. Green Ама, таковато, за уроците непременно ли трябва да фашам окото? Той, ако е професионалист, не би трябвало да гледа външността!

И корекция - розово-леопардовият принт е на Каси. Моят е обикновен леопард.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт