Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 756
  • 2 780
  •   2
Отговори
# 1 860
Ахахах, Шантал, презрамката на сутиена ти се е виждала сигурно.

# 1 861
Не Донче, сутиена не съм го носила от лятото. Той е летен. Rolling Eyes

# 1 862
  • София
Или пък си излязла по домашному, без да искаш  Mr. Green

# 1 863
  • София
Да се появи още един мъж поне в темата, че да има за всички. Аржан брутално е накълцан. Не знам от него какво се оплаквате, ама с Галантния не сте имали досег явно.
Имала съм, за жалост.
Той се именуваше Галантно Входящий, а му предложих да се прекръсти на Изходящий и да бЕга Mr. Green Той взе, че се нацупи и си смени ника или се регна с нов ник... Нещо от тоя род. Голяма досада е тоя тип, добре че не е плъзнал навсякъде из форума.

# 1 864
Да се появи още един мъж поне в темата, че да има за всички. Аржан брутално е накълцан. Не знам от него какво се оплаквате, ама с Галантния не сте имали досег явно.
Имала съм, за жалост.
Той се именуваше Галантно Входящий, а му предложих да се прекръсти на Изходящий и да бЕга Mr. Green Той взе, че се нацупи и си смени ника или се регна с нов ник... Нещо от тоя род. Голяма досада е тоя тип, добре че не е плъзнал навсякъде из форума.
Сега как се подвизава? Вярно, че ти го беше номинирала за изгонване. Тва е щото не знае френски, а все турско му е в главата.

# 1 865
  • София
Сега как се подвизава? Вярно, че ти го беше номинирала за изгонване. Тва е щото не знае френски, а все турско му е в главата.
Ахахаха, вярно, че този все за Анадола говореше и то някакви супер гнусни вулгаризми ръсеше. Мисля, обаче, че някои съфорумки биха му се насладили на цинизмите, след като Аржан им идва прекалено сладникав и махленски.  Wink

# 1 866
Защо да е махленски Аржан, само това не можех да разбера?
Защото пише повече от два реда ли?

# 1 867
Ахахаха, вярно, че този все за Анадола говореше и то някакви супер гнусни вулгаризми ръсеше. Мисля, обаче, че някои съфорумки биха му се насладили на цинизмите, след като Аржан им идва прекалено сладникав и махленски.  Wink
По-добре да ми сладни, отколкото да ми е брутален.

# 1 868
  • София
Защо да е махленски Аржан, само това не можех да разбера?
Защото пише повече от два реда ли?
Шанти, нали не питаш мен? Симпатично и нормално момче - мен си ме кефи.  Peace

# 1 869
  • В Космоса
Галантно Изходящий се подвизаваше и в темата за Мис Свят, където обясняваше що е то автентична българска красота. Също разясняваше афинитета на българката към турски пи*ки. Тук май го мернах някъде измежду коментарите с разместени буквички на ника.

# 1 870

Борис изобщо не беше мрънкяло. Толкова кълване и банове отнесе, но си възкръсваше като феникс  си плямпаше наново с неговите си проблеми.

Да не ми закачате Борис, ей. Той гледаше Дискавъри и ни държеше в течение на всеки изгледан епизод там.
На ви  сега Владимир Илич и Бийбърчо. Sneaky

# 1 871
Не, Тоня, не питам теб, разбира се. Ти нали ще ходиш на френски, би ли говорила така за учителя си Wink
Нищо махленско не виждам у него. Нормално момче.
Не е нужно да пише по дума на пост за да е мъжкар и куул Sunglasses

# 1 872
Галантно Изходящий се подвизаваше и в темата за Мис Свят, където обясняваше що е то автентична българска красота. Също разясняваше афинитета на българката към турски пи*ки. Тук май го мернах някъде измежду коментарите с разместени буквички на ника.
Той и в ББ едни турски резани карабини му бяха все в главата.

# 1 873
Като сме заговорили за мъже, сетих се за Дейв Ломбардо и  отивам да номинирам за липса.

# 1 874
  • Варна/Лондон
Не е нужно да пише по дума на пост за да е мъжкар и куул Sunglasses
Labrador? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт