Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 742
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Един симпатичен младеж да ви се мерне и ще му скъсате топките /Pardon my French/
Обикновено симпатичните го отнасят. Себеуважаващи се дами сме все пак - не се хвърляме на де-що видим.  Naughty

Имелда, А така - добре дошла в отбора, няма да се стесняваш!  Hug
Усещам, че Аржи ще заработи поне за един хубав френски парфюм на гаджето си за Коледа.

# 1 846
Брейй, много претенденти за този Златен шлифер. Определено няма да ми стигнат 3 номинации.

# 1 847
Много рано го отписахте момчето.

# 1 848
Ся, за да доставя малко радост на Самсара, ще кажа "Можете ли да си в такава сценка сопрано, жоро01, ломбардо, вълка, селтаците... който и да е от старите педераси?".

Дона, Дона - тези и аз ги помня, пък не съм от едно време Simple Smile
И да определено не ги виждам да хленчат като Аржан. Ама аз не му се учудвам въобще - помня го още с историята със Soucherry - поведението му беше още по-махленско и от сега.
Този път поне се опитва хумор да влага, ама пак не му се получава.

# 1 849
Ей, че сте претенциозни, ама, ще кажте, че не сте виждали истинска мъжка махленка. Спомняте ли си извращението Борис? Той мимикрираше успешно именно от мъжка махленка в стокър и обратното. Laughing

# 1 850
Абе, виждали сме, ама във форума ни е една и за нея сме се хванали  Laughing

# 1 851
  • София
Заслужавате мъж повече да не видите във форума!

# 1 852
Ама аз не му се учудвам въобще - помня го още с историята със Soucherry - поведението му беше още по-махленско и от сега.

Sick Мда.

Борис изобщо не беше мрънкяло. Толкова кълване и банове отнесе, но си възкръсваше като феникс  си плямпаше наново с неговите си проблеми.

Тонка, не кълни!  Grinning

Има си достатъчно мъже за този форум.

# 1 853
  • В Космоса
Даже и мъжете не искат да го защитят... Направо жал ми стана вече за момчето. Sad

# 1 854
Е, то не беше само момчето, за всяка махленска свада си трябват двама, аз затова казах, че ще номинирам за малинов дует.

# 1 855
Ще го пишат в липсите догодина сякаш ...
Май и мене ме пишете към липсите.
С тея мои глигани го отнесох.
Днес на изхода на един магазин стоиме аз и една..хм, дебела майка. Аз вероятно съм погледнала към нея по-хм.. някак си и тя изведнъж ми песна  "Защо ме гледаш така, на глиган ли ти приличам? "
Леле.. ако можеше да се отвори земята направо....
Най вероятно е чела тук, или по-лошо - още чете.
Срам ме е, сори  Blush

# 1 856
  • София
Трупам актив пред частния ми учител, как не разбрахте!
ООООООоооОООООООоооооООООО...  Flutter

# 1 857
Да се появи още един мъж поне в темата, че да има за всички. Аржан брутално е накълцан. Не знам от него какво се оплаквате, ама с Галантния не сте имали досег явно.

# 1 858
  • София
Шантал, може пък някоя част от теб да и се е сторила позната. Светът е толкова малък, а глиганите дебнат отвсякъде. С анцуг ли беше?

# 1 859
Да се появи още един мъж поне в темата, че да има за всички. Аржан брутално е накълцан. Не знам от него какво се оплаквате, ама с Галантния не сте имали досег явно.
Че той е галантно входящ и още по-галантно изходящ. К`во му е на човека?

Общи условия

Активация на акаунт