Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 556
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 735
.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 22:17 от Еластина

# 736
Една крилата фраза ми се мярна тук

А Шанталчето може да има приказен задник, но на него не може да се надене короната на форумската красавица. Глава е нужна за това. Laughing

# 737
  • София
 Joy

# 738
Еластина, благодаря!

Отивам да номинирам Бианкината фраза. Определено си заслужава!

# 739
Ау, Касита, какво високо чело имаш. Според френологията, би следвало да си умен и Много горд човек Simple Smile. Много си хубава и имаш прекрасна кожа....

A големият нос на какво е символ  Rolling Eyes ,че съм с такъв аз Crossing Arms

# 740
  • В Космоса
Боже, Акаша, голяма драма, нали знаеш - който го е страх от мечки, да не ходи в гората...
Контеса, за разлика от теб, на мен не ми се налага да се напъвам. Пък консерва не съм, още повече, че нямам драма да се представям на масовата общественост като кандидат за претендент. Нито форумния ми живот ще пострада, нито реалния.

Бе, на тебе само драми ти се привиждат...

Просто си заядливка, все гледаш да ме щипнеш. Какво ти преча, че съм се показала, пък после съм съжалила. То, не че и съжалявам даже, де. Приемам и бъзици  - три цици, ала-бала. Сериозните истерии, обаче си личат. Това не ми харесва.

# 741
  • Варна
На твърд характер  Mr. Green

Акаша, спокойно. Короната ти е в кърпа вързана.

# 742
  • в сърцето на един мъж...
Ми кво си се затръшкала като някоя кифла. Заядлива не съм, това е патент на друг човек. Ама дръж се малко на положение, че ще ти падне ореола Peace

# 743
На твърд характер  Mr. Green

Да бе...не ми е много твърд характера,мисля Thinking И аз вече не знам...тук си обърках представите за всичко Naughty

Акаша,дръж се Peace

Между другото къде я видяха всички 3та цица Crazy ееее,вярвайте ми,все нещо изпускам,ктде гледам какво правя-не знам ooooh!

# 744
  • Варна
И аз не съм видяла, но любопитството ме човърка.

# 745
  • В Космоса
Не знам заядлива ли си, груба ли си, ква си, само се прочети.  Tired

# 746
Ооо, тук отново се веят снимки....Simple Smile Започнало е да става интересно....Simple Smile

# 747
  • В Космоса

Ааа, ей сега ще се активизират и ще ме избутат. Laughing

# 748
Ооо, тук отново се веят снимки....Simple Smile Започнало е да става интересно....Simple Smile

Цъ,обсъждат някакви стари  Thinking Няма показани нови тук.

# 749
  • в сърцето на един мъж...
Акаша, хубаво е да погледнеш народния фолклор, ако си го позабравила - има една хубава поговорка - Каквото повикало, такова се обадило. Ай ся си изпий кафето и се върни в забавния си период. Не за друго, почваш да се излагаш.

Общи условия

Активация на акаунт