Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 504
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 720
Шантал имаше първообраз. Започна да пише първоначално в Нашите деца и го раздаваше наивно-хрисима.

# 721
Шантал имаше първообраз. Започна да пише първоначално в Нашите деца и го раздаваше наивно-хрисима.
Това съм го пропуснала.
Всъщност това беше единственото нещо, което ме караше да си мисля, че е фалшив образ/ може би мъж и т.н/.
Хем казва, че има малко дете, хем нито веднъж не съм я засичала из подобни теми.

# 722
А всеизвестно е, че на такива изрази се отговаря - о, не, какво говориш.

точно на слабичката касита с нейните 47 кила и прекрасна фигура ; ) ,
по-възрастна ли изглежда ? Stop ...
Ш. даже отбеляза 27. год. мъж бил младок пред Касита , а се оказа , че той ходел с 36 годишна ....

# 723
Касита,това на аватара ти ли си?Ако е така,много си хубава! Simple Smile

# 724
Хем казва, че има малко дете, хем нито веднъж не съм я засичала из подобни теми.

Напротив, разрови се в публикациите.

eau, благодаря.  Simple Smile Ето ме на аватара. Типът лице, което мама и тате са ми завещали, плюс килограмите ми, ме правят по-възрастна, факт. Аз си го казвам, не искам някой да пъшка по мен, видял ме за милимунда на размазана снимка.

Валентина, да.  Simple Smile

# 725
  • в сърцето на един мъж...
Боже, Акаша, голяма драма, нали знаеш - който го е страх от мечки, да не ходи в гората...
Контеса, за разлика от теб, на мен не ми се налага да се напъвам. Пък консерва не съм, още повече, че нямам драма да се представям на масовата общественост като кандидат за претендент. Нито форумния ми живот ще пострада, нито реалния.

# 726
  • София
Има и по-стар профил, съесем прилично си се държи.

# 727
Само да попитам извън Огледалото Mr. Green Може ли да се допълня в нов пост Praynig За провокатор още един човек и за Банда Peace

Да си повторя питането Peace

Богиня,
Скрит текст:
Богиня,огромна грешка,която си признавам Blush станах да проверя специално да не греша...естествено греша...моето е друго френско... Chantelle, по -евтинко. Въобще не гледам какво им пише на етикетите.

# 728
  • Варна
Какво й е на държанието на Шантал. Повечето от тук списващите се държат далеч по-отвързано.

# 729
sparkling eyes, да, разбира се.

Приятно ми е, не е въпрос на държание, а на съдържание на образа. Истинска ли е, или не. Иначе е позитивна и не дразни с агресивен език и груб изказ.

# 730
  • София
Може да допълваш, ако вече няма как да редактираш стария си пост.

# 731
  • Fort Worth, TX
Каси, много си чаровна.Сега ако мога да редактирам ще номинирам и теб:-)

# 732
Каси,мерси,отивам да се допълня Party

# 733
  • Варна
Касита, както знаеш и аз не съм истинска.  Mr. Green

# 734
Да, ще им се.

Общи условия

Активация на акаунт