Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 496
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 705
Държа да се знае, че анцугът е поларен.

И задължително "с топчета", защото е евтин, пере се рядко, но затова пък в скапана пералня и с още по-евтин прах за пране  Wink

# 706
Ама естествено - то глиганството върви със смотан мъж и ниски доходи Mr. Green

# 707
  • Ямбол
Глиганите в анцузи са по-скоро изтъркана от летене крилата фраза.
Остаряла е фразата, нали? Демоде е вече.

# 708
Е, сега, какво?! Една потребителка, например, се скъса да обявява колко е разочарована от обикновения ми вид.

красива си , Касито , и нежна ,  недей кокетничи , : ))

забелязала съм , че когато някоя красавица  като теб или Елфичка с перфектния профил започне да се самокритикува Шантал веднага пристига да приглася :
'' изглеждам по-възрастна '' - '' о , да , така изглеждаш '',
''паднал ми е клепача '' - '' о , да паднал ти е '' .. : ))

# 709
Държа да се знае, че анцугът е поларен.

И задължително "с топчета", защото е евтин, пере се рядко, но затова пък в скапана пералня и с още по-евтин прах за пране  Wink
hahaha hahaha

# 710
  • Ямбол
Това Шантал ми звучи като една друга обидна дума и все е така. Не можа ли друг ник да си измисли или такава асоциация иска да буди с прякора си?

# 711
  • София
Е, сега, какво?! Една потребителка, например, се скъса да обявява колко е разочарована от обикновения ми вид. Милата, явно е очаквала да конкурирам Кейт Мос и сега се налага да минава през форумна терапия.
Каси, не се сравнявай с тая веяна скумрия Кейт Мос.  Mr. Green Нито си й на годините, нито на бръчките, нито на висналите й колена, нито на пиянския й поглед.

Много ми се щеше да номинирам Шанти, но само по хубаво дупе не мога. Старая се да съм обективна.  Grinning

# 712
Това Шантал ми звучи като една друга обидна дума и все е така. Не можа ли друг ник да си измисли или такава асоциация иска да буди с прякора си?

Смятам, че асоциацията е съвсем умишлено търсена и е неразделен елемент от изграждането на образа.
Лошото е, че конструкторът (или конструкторите  Laughing ) на въпросния образ нещо напоследък губят форма, и светлия лик започва да се пропуква или поне да е достатъчно клиширан, за да не си заслужава усилията.
Което е жалко, защото имаше и забавни попадения.

# 713
  • Варна
Oт сутринта ли сте толкова кисели?

Шантал Томас е известна марка скъпо секси бельо http://www.chantalthomass.fr/les-collections/?lang=en#/les-collections
Точно от там идва никът на нашето Шанталче.

# 714
  • Fort Worth, TX
Е, сега, какво?! Една потребителка, например, се скъса да обявява колко е разочарована от обикновения ми вид.

красива си , Касито , и нежна ,  недей кокетничи , : ))

забелязала съм , че когато някоя красавица  като теб или Елфичка с перфектния профил започне да се самокритикува Шантал веднага пристига да приглася :
Не съм виждала Касита, но ми е симпатична.Шантала никога не спира да тръби ква убавица е.Аз това не го вярвам.Ако наистина беше чак толкова секси и прелестна досега да се е изтипосала, за да обира овациии.

# 715

Смятам, че асоциацията е съвсем умишлено търсена и е неразделен елемент от изграждането на образа.
Лошото е, че конструкторът (или конструкторите  Laughing ) на въпросния образ нещо напоследък губят форма, и светлия лик започва да се пропуква или поне да е достатъчно клиширан, за да не си заслужава усилията.

Алкохола не прощава на никого

# 716

Шантал Томас е известна марка скъпо секси бельо http://www.chantalthomass.fr/#/accueil/catalogue-collection-automne-hiver-2013

Някой даже го и имаме Flutter  Wink

# 717

А всеизвестно е, че на такива изрази се отговаря - о, не, какво говориш.

# 718

Лошото е, че конструкторът (или конструкторите  Laughing ) на въпросния образ нещо напоследък губят форма, и светлия лик започва да се пропуква или поне да е достатъчно клиширан, за да не си заслужава усилията.

никакъв образ не е , истинска жена си е , в СО по-откровено го даваше , но нали сме във виртуалната реалност  и човек се потапя във фантазиите си и спомените си ...

# 719
  • Варна

Шантал Томас е известна марка скъпо секси бельо http://www.chantalthomass.fr/#/accueil/catalogue-collection-automne-hiver-2013

Някой даже го и имаме Flutter  Wink

Хубаво е да си говориш с човек, който знае за какво говори /простете френския ми/ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт