Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 518
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
Ах, крадец? Споко, не съм претендент за така скъпоценната ти корона Wink

# 691
  • В Космоса
Не се прави на ударена! И оригинална... Tired

# 692
  • Ямбол
Просто страда от факта, че няма категория, в която да се впише, въпреки 'оригиналността' си.
Всеки взе да следи годността на консервите.Няма вече балами.

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 03:14 от DimiLoca

# 693
  • София
Ей, оглозгахте я Акаша, като пирани сте.

# 694
Хора, аз ли имам дежа-вю или вече се е случвало преди две-три години да номинираме и даже изберем за новак Flip? Една остроумна мацка беше и после зачезна... newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=249949

# 695
 Shocked Всяка година ли е така??? Голяма драма е това Огледало Rolling Eyes Whistling 

# 696
Драма е, разбира се. При положение че, се счита, че тук пишат 90 на 100 дебелогъзи, занемарени, недоклатени лелки, всяка се опитва да се докаже, че е пич.

# 697
А,ама то е страшно да се показваш като гледам какво става ooooh! направо ще бъде изяден показалият се Crazy

# 698
Драма е, разбира се. При положение че, се счита, че тук пишат 90 на 100 дебелогъзи, занемарени, недоклатени лелки, всяка се опитва да се докаже, че е пич.

Счита се? Само Шанталска мисли така, защото живее в нейния измислен свят, в който тя е красавица, а всички други глигани с анцузи. Имаше ли номинация за бисер на годината?

# 699
Е, сега, какво?! Една потребителка, например, се скъса да обявява колко е разочарована от обикновения ми вид. Милата, явно е очаквала да конкурирам Кейт Мос и сега се налага да минава през форумна терапия.
Нищо не е лесно и нестрашно във форума. Всеки минава през критични етапи.

Мне, Роня, уви доста народ смята, че тук се подвизават само страшни кукута, и душевно, и физически наказани от Майката- Природа.

# 700
Само да попитам извън Огледалото Mr. Green Може ли да се допълня в нов пост Praynig За провокатор още един човек и за Банда Peace

п.с. а имали паричен стимулант за това Огледало Mr. Green

# 701
Глиганите в анцузи са по-скоро изтъркана от летене крилата фраза.

# 702
Глиганите в анцузи са по-скоро изтъркана от летене крилата фраза.

На мен дори не ми е интересна,да не кажа друго Tired

# 703
каква крилата фраза ,това е един тъпизъм просто  ...

# 704
Държа да се знае, че анцугът е поларен.

Общи условия

Активация на акаунт