Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 098
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 30
Кажете де, трябва ли да казваме защо номинираме? Въобще не се отнасяте сериозно към тия илюминации.

(Акаша, смени го тоя подпис, че хляба свърши, набивам конфитюр с питки за хамбургери!)

# 31
Елиас, често се случва да се измисли категория за потребител, но примерно "кучеглавата маймуна" пасва и за някои от красавиците, ще ме прощават.

# 32
но примерно "кучеглавата маймуна" пасва и за някои от красавиците, ще ме прощават.
Ама и ти си една позитивистка.  Joy Joy hahaha hahaha

# 33
Колкото по-малко се нищят и обсъждат категориите, толкова по-добре.
Миналата година се изгуби повече време за обсъждането на нови такива, отколкото за номиниране.

Имам само едно предложение- след номинациите, при последвалото гласуване да не се пускат през три дни по пет категории, а по-честичко, че се губи така ентусиазмът на хората.

Та, в тоя ред на мисли, не е зле да се пуснат днес или в понеделник номинациите, да се номинира в рамките на седмица и след това да се гласува.

# 34
Елиас, често се случва да се измисли категория за потребител, но примерно "кучеглавата маймуна" пасва и за някои от красавиците, ще ме прощават.

hahaha Добре! Значи поне ще имам конкуренция  Laughing

# 35
  • София
Кажете де, трябва ли да казваме защо номинираме? Въобще не се отнасяте сериозно към тия илюминации.
Напротив, сериозно се отнасяме. Всяка година перушина хвърчи.  Mr. Green

# 36
  • В Космоса
Ми направо да слагам в първия пост тези дето ги цитирах от миналата година и всеки да почва да номинира по тях, тогава?

Флип Флоп, казваш защо, да. Ако искаш, де... Щото те са си достатъчно красноречиви.

# 37

Не мога да се събера  hahaha Joy

# 38
Ми направо да слагам в първия пост тези дето ги цитирах от миналата година и всеки да почва да номинира по тях, тогава?

newsm10

# 39
  • В Космоса
Готово! Peace

Мислех да включа Кучеглавата маймуна, ама няма да е удачно, нали? Mr. Green

# 40
Мога ли да НЕ номинирам във някоя категория?

# 41
 Трябва ли да номинирам във всяка категория?

# 42
  • София
Мога ли да НЕ номинирам във някоя категория?
Може, разбира се. А може и да се допълва май, в отделен пост.

# 43
Готово! Peace
Мислех да включа Кучеглавата маймуна, ама няма да е удачно, нали? Mr. Green

Удачно ще е, но може да се смени на безглавата маймуна, защото не всички са си показвали лицето. Предлагам и категория "хиеносвиня" за тези форумни елементи, които просто адски ни дразнят и искаме да ги номинираме в нещо гадно, ама не сме сигурни точно в какво.

# 44
  • В Космоса
За по прегледно и за по-лесно за броящите се цитират всичките категории и отстрани добавяш претендентите, които номинираш. Не е задължително по всички категории.

Общи условия

Активация на акаунт