Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 392
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 60
Има ли награди?

# 61
И би било добре, да се номинират предимно нови потребители, от последните 2-3 г., макар че, не всички "новаци", са такива.

Така е! Но за цялостно творчество как да номинирам някой, регистриран през 2011-та да речем?

В тази категория е най-лесно - Сийка си прави отвод и директно даваме приза на Дона.

Ми, аз пък ще номинирам теб.

# 62
  • софия
Е, ако в тая тема не напиша "запис", къде Mr. Green
Отивам при кибиците.

# 63
  • гр. София
 Popcorn

# 64
Ми, аз пък ще номинирам теб.

Не че ме е страх от загубата, но, няма нужда. Моето не е творчество, а просто временно пребиваване.

# 65
  • London
Предлагам номинация ''Форумна Антика - общ принос за форума'' - принципно това е награда, която се връчва на някой изключително стар форумец, който има голяма заслуга за изграждането и развитието на форума. Също да вметна, че оронващи достойнството номинации биха направили събитието от приятно и забавно в голяма драма та не е зле негативните номинации да са по-малко и по-шеговити. Peace

# 66
  • София
 eat
Ох, браво че сте копирали миналогодишните.

# 67
  • София
Да  не изпусна и аз  Sunglasses.

# 68
Имам предложение - да се махне "безвъзвратната загуба". Всички имаме любими съфорумци, които вече не пишат, но за това има тема Форумски липси. И тяхната загуба не е безвъзвратна - винаги, когато поискат, могат да пропишат отново.

А когато загубата е наистина безвъзвратна - починали любими съфорумци, някак не е редно да подмятаме имената им насред есенната ни дъвка. Според мен.

# 69
  • В Космоса
Имам предложение - да се махне "безвъзвратната загуба". Всички имаме любими съфорумци, които вече не пишат, но за това има тема Форумски липси. И тяхната загуба не е безвъзвратна - винаги, когато поискат, могат да пропишат отново.

А когато загубата е наистина безвъзвратна - починали любими съфорумци, някак не е редно да подмятаме имената им насред есенната ни дъвка. Според мен.

Оправих го това. Peace

# 70
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Браво, Акаша Peace.

# 71
Я, то дошло време, бе! А аз тъкмо си взех лека почивка от форума. Ще следя!

М/у другото съм приятно изненадана, че направо са пуснати категориите, а няма драми. Или е имало, но съм ги изпуснала  Heart Eyes

# 72
  • софия
Знам, че е дребнаво, но може би няма да е лошо да се поправи годината в другата тема Rolling Eyes
Скрит текст:
КОМЕНТАРИТЕ В ТАЗИ ТЕМА СА ЗАБРАНЕНИ!

Линк към коментарната тема:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746139.msg26546758#msg26546758

Категории:

1. Новакът, който ме впечатли - дебют на голямата сцена;

2. Най-ясно, стилистично издържано и приятно изразяващ се съфорумец - Златно перо;

3. Най-големият спамаджия на форума - На всяка манджа мерудия;

4. Най-дразнещата ви форумска персона - Трън в обувката;

5. Най-ведър, приятен и виртуално усмихнат съфорумец - Мечо пух на форума;

6. Най-големият форумски заядливец - Злобара ДеМон;

7. Най-умерен съфорумец - Златна среда и Тихата стъпка;

8. Най-отявленият провокатор - Агент Провокатор;

9. Дала заявка за най-красива съфорумка - Златно огледало

10. Най-талантлив творец потребител - фотографиращ, стихоплетстващ, рисуващ бижутерстващ, бродиращ, създаваш от нищо нещо.....- Майстор Сръчко;

11. Липса на годината;

12. Банда на годината;

13. Цялостно творчество;

14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец;

15. Тема на годината;

16. Крилата фраза, бисер на годината;

ПРАВИЛАТА:

Като начало всеки номинира по 3 ника в категория;
Номинациите приключват на 10.11.2012;
Първите 5 ника във всяка категория, събрали най-много потребителски гласове, излизат на всеобщо гласуване;
В анкетите се гласува с 1 глас;
На всеки три дни - след 11.11 - ще се гласува за победител в 5 категории едновременно;
Никакви самоотводи!;
Модове, админи и собственици НЕ се номинират.

Приятно забавление!

# 73
К'о стаа тука? Ще има ли бой с огледалата?

# 74

дъвка с косъмче и вечен бан

Общи условия

Активация на акаунт