Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 092
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 150
  • В Космоса
Ще ме извинява Смайли, но сложих Спарки на нейно място, понеже на девойчето съм виждала само една бална снимка, която много ми хареса, но е само една. А и стават прекалено много, а има изискване по 3-ма номинирани в категория. Даже се замислям дали да не редуцирам според правилата, но за красавиците и уникалните съфорумки ще ми е много трудно.

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Голямо мислене с тези номинации Rolling Eyes. И пак не измислих всички Laughing.

# 152
  • Варна
Кога мина една година и дошло време за номинации. Определено имам нови фаворити.  Mr. Green

# 153
  • Другата България
Аз да питам- Мариана ник ли е, име ли е, и къде се  е показала въпросната, аз си признавам, че за първи път я чувам.

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не я бях засичала никъде, но се показа в една от темите със снимки и е наистина зашеметяващо красива.

# 155
  • Другата България
Добре де, но все пак никъде ли не пише? newsm78 Ние, дето не следим всички теми къде да я зърнем таз девойка?

# 156
Пише Peace В темата ни за обувки в Чуждестранния Peace Малко и е спама(за кратко беше) Снимка пусна тук в темата за Младеете ли за възрастта си? Peace

# 157
Добре де, но все пак никъде ли не пише? newsm78 Ние, дето не следим всички теми къде да я зърнем таз девойка?
Няма шанс. Ей за това ще следиш, няма мърдане. Wink Моли се на някой, който събира снимки, да ти я прати на лични.  Peace

# 158
  • Другата България
Снимка пусна тук в темата за Младеете ли за възрастта си? Peace
Ама я е изтрила, нали? Laughing
Е ще номинирам само тези, които съм видяла, и теб те помняяяя  Wink

# 159
Снимка пусна тук в темата за Младеете ли за възрастта си? Peace
Ама я е изтрила, нали? Laughing
Е ще номинирам само тези, които съм видяла, и теб те помняяяя  Wink

Да,изтри я естествено Wink  Peace
Ъ,аз...аз пусках 100 пъти то затова ме помниш Peace

# 160
Аз имах нещастието да видя La Catrala. По дрехите посрещат излезе много вярно за мен, пък съм си и голяма консерва. Гледам, че е номинирана за Новак - да, вярно, влезе не с коляно, а с две.

# 161
Все изпускам хубавиците като се показват. Язък.

# 162
Все изпускам хубавиците като се показват. Язък.
И аз така  Crossing Arms

# 163
Не съм явно само аз.
Уж затова правя по един запис на темата и накрая пак всички съм изтървала  Crossing Arms

Крайно време е в категорията да се номинира само със снимков материал  Twisted Evil

# 164
Аз имах нещастието да видя La Catrala. По дрехите посрещат излезе много вярно за мен, пък съм си и голяма консерва. Гледам, че е номинирана за Новак - да, вярно, влезе не с коляно, а с две.

И с какви дрехи беше?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт