Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 598
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 225
Само по 3 ли може в категория?
Аз съм си сложила на места повече от 3, ама гледам че и други също така са направили. Какво да правя, че не мога да се огранича само до 3 в дадени категории Blush

# 226
  • В Космоса
cybercat, може да номинираш която си искаш потребителка от форума, щом ти е харесала.

AQUА, и на мен това ми е дилемата. Аз копирах правилата от миналата година, а те са по 3 номинации в категория. Но и аз съм дала повече предложения някъде, а ми идват и още на ум... След малко пък излизам и няма да мога да коригирам, защото опцията ми за редакция изтича. Confused

# 227
На мен поезията много не ми се връзва с Майстор Сръчко, но...щом сте рекли. Rolling Eyes

# 228
На мен поезията много не ми се връзва с Майстор Сръчко, но...щом сте рекли. Rolling Eyes

Е,написано е "Най-талантлив творец потребител" и с поезия се връзва Peace

# 229
  • Варна
Шантал, какви са тия странни номинации за Злобара ДеМон? ти?????Не мога да повярвам.

# 230
сетих се за Хърмаяни , отивам да я добавям като липса , абе наистина къде изчезна тя  Thinking

# 231
Шантал, какви са тия странни номинации за Злобара ДеМон? ти?????Не мога да повярвам.
Всеки има право да ме тълкува както му/ и е удобно  .  Wink

# 232
  • Варна
Всеки има право да ме тълкува както му/ и е удобно  .  Wink
Хм... Странно тълкуване.

# 233
  • Варна
Към лично творчество ли трябва да се отнесат потребителки, помагащи на много други с мненията си?

Нещо се затруднявам тази година в категоричността си. Rolling Eyes

# 234
Реших да не номинирам тази година. Форумът - това не са само богоизбраните лаконични съфорумки, които с едно изречение обобщават вселенската мъдрост и слагат артистичната поанта на всяка тема. Форумът не са и кресливите, невъзпитани същества, всеки пост на които е с подтекст "Забележи ме, обърни ми внимание, аз съм пич, аз съм готин, аз съм нестандартен, защо никой не го виждааааааа  Confused "

С това, че няма да номинирам, всъщност изказвам своето уважение към умерените съфорумки и съфорумци. Тези, които не държат на блеснат на всяка цена - било с аватар, ник, нестандартни теории, или претенциозен изказ. Това са стотици съфорумки, много от които няма да влязат в никое НАЙ-, НАЙ-, но които реално изграждат онзи гръбнак на форума, който го прави стойностен.  Peace

Бърдсфлу успя много точно да изрази и моето смътно усещане по темата. Аз обаче ще номинирам - ако не ме домързи твърде много.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 22:41 от Nickkie

# 235
Към лично творчество ли трябва да се отнесат потребителки, помагащи на много други с мненията си?

Нещо се затруднявам тази година в категоричността си. Rolling Eyes

Не знам, на мен "лично творчество" ми звучи много различно от "личен принос".

Като личен принос към форума, смятам Кърмачките за най-полезни на общество.
Това беше първоначалната идея на бг-мама - да споделяме мнения и да си помагаме.

cybercat, може да номинираш която си искаш потребителка от форума, щом ти е харесала.

Само 3 номинации в тази категория са крайно недостатъчни.  Simple Smile

# 236
Като личен принос към форума, смятам Кърмачките за най-полезни на общество.
Това беше първоначалната идея на бг-мама - да споделяме мнения и да си помагаме.

Кърмачките са най-полезни за обществото?
Добре че не си останахте с тази идея.  Crazy

# 237
14. Личен Оскар за любимия, неподражаем и уникален съфорумец; мъстейнчето Heart Eyes MAXIMUM RESPECT!

А още не съм показала снимка  Flutter
Аржи, ще се вземем накрая, неизбежно е.  Grinning

# 238
Кърмачките са най-полезни за обществото?
Добре че не си останахте с тази идея.  Crazy

Говоря конкретно за форума.
Аз ли не се изразих правилно, или ти подценяваш важността на кърменето?
Няма значение...

Трещерица, номинирана си за Банда на годината.
Да не страдаш от раздвоение/разтроение на личността? 
Да си пиеш хапчетата редовно, ей! Joy

# 239
Аз ли не се изразих правилно, или ти подценяваш важността на кърменето?
Няма значение...

И двете, зависи от гледната точка.

Общи условия

Активация на акаунт