Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 602
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 575
Параноясвате Mr. Green

# 1 576
# 1 577
  • гр. София
А какъв е проблемът резултатите да не се виждат и да се обявят накрая?

# 1 578
  • London
Ами, ако нещо се прави да е като хората. Както виждаш още няколко човека са на моето мнение, та не съм единствена. Peace Дадох предложение, решението вече трябва да е колективно. И във форума може да съм новак, но в др. форуми имам достатъчен опит в това отношение. Wink Та споделих как би било най-реално и ще кажа защо.

Примерно искам да гласувам за Елфичка за Огледалото, но виждам, че има само 1 глас, а се борят други 2 ма със адски много гласове напред. Отказвам се да си дам гласа, защото така или иначе няма да спечели и го разпределям между първите двама. Капиши, като на парламентарни избори? Joy Така вота ще се концентрира и много хора ще издухат супата и няма да се види реалната подкрепа за тях. И го казвам напълно убедено.

# 1 579
Не че има проблем. Просто не е интересно. Губи се момента на пазарлъка, който, съгласете се, често е много забавен. Вярно, понякога има и доста спам, но наистина става забавно. Иначе само се твърди, че всичко е само за забавление, а е съвсем сериозна оценка на другия (положителните как да е, но негативните?), която пък не е  особено меродавна, тъй като само една шепа хора номинират и гласуват.

# 1 580
Не че има проблем. Просто не е интересно. Губи се момента на пазарлъка, който, съгласете се, често е много забавен.
Да бе, вярно, кви пазарлъци и надцаквания имаше едно време, като роми с кебапчета, ама беше забавно. Сега като гледам, нещо като "Човек на годината" ще стане, голяма важност, голямо нещо.

# 1 581
  • London
Е кажете си, че търсите скандали и циркове за да ни стане ясно защо вота трябва да се вижда. Първо се мусят хора, че назрява напрежение и скандали после се търсят отново същите чрез ефекта на обозримия вот. Joy Само после не говорете, че форума е махленска среща, за мен умишлено се търси този ефект и то не от новаците както се опитват да го изкарат много отколешни форумци. Peace

# 1 582
  • Другата България
Това Катрала няма как да го знае, щото си е новак отвсякъде,  Laughing но и аз така мисля.
Катрала, да не си ПР на някоя политическа партия или социологическа агенция? Wink

# 1 583
Все пак си е вълнение, най-вероятно за повечето, да се видят в номинациите, да се борят за някаква титла. Не е толкова от придаване на важност, според мен, а от вълнението да се видят положителни  през очите на другите. Нещо като активизиране на мотивацията за одобрение при децата чрез директни прояви на харесване и зачитане от другите значими. Айде много сложно стана... Grinning

Катрала, бъркаш репликирането и острия хумор с "караници". Това значи ли, че ако се обърна към теб с  например "ей, Гъсе" ще се засегнеш? Признай, че не ти дреме дали си "Гъсе" в моите очи, важното е хората, които ти харесваш да те сложат в положителните категории.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:25 от Мишона

# 1 584
Айде стига с това - какво беше едно време, не Ви ли писна - супер, мега досадно е вече.

Като не Ви е като едно време к'во го търсите още във форума?

# 1 585
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Както искате, така правете анкетите. На мен ми е все едно, казах как беше миналата година, когато пусках някои от категориите. Не си спомням тогава и да е имало чак такива дискусии, все пак това са "състезания" за забавление Peace.

# 1 586
  • Ямбол
Аз предпочитам да не се вижда вота. Налазват тука някакви незнайни, които не знаят за какво гласуват, обаче са подкарани под строй от някоя главатарка.

# 1 587
Е кажете си, че търсите скандали и циркове за да ни стане ясно защо вота трябва да се вижда.
Ми естествено, кво друго да търсим  Simple Smile
Самсара, като ти е супер, мега досадно, кво го търсиш още във форума?  Laughing
Пали, ааа, не така, едно време педерастите бяха като Рупърт Еверет, сега са като Азис  Naughty

# 1 588
  • London
Какво му е забавното да се гледаш 2 дни в категория Дразнител на годината и то с отворен вот, как си най-отпред? По-хубаво се виж накрая , пий една студена вода и всичко минава що годе мирно и тихо.  А не два дена 3-4 номинирани да се скубят из темите словесно и да си обясняват един на друг кой е по-ужасен. Joy Но на мен ми е ясно, че това е целта, да се видят тези рокади...

# 1 589
Самсара, извинявай, права си, че е досадно. Просто посочих другата гледна точка, това е.

Това с педерастите го виждам за втори път и се надявам, че нямате мен предвид. Каквато съм си себична и най-вече мнителна, все пак да попитам: какви са тези педерасти?

Бе, тая дума е отвратителна, не мислите ли?!

Катрала, това ще се получи, ако на хората им дреме. Стигаме до смисъла на номинациите. За какво служат те. Затова съм изцяло против тях въобще. Но след като съществуват, поне да ги направим наистина хумористични, а не ръфане по темите за каквото и да било. Всъщност най-големите екшъни са ставали за положителни номинации. Виждате двама души номинирани за "толерантност" да се изяждат един-друг в споделетската тема, когато още беше с клюто и нямаше "потребителски групи" кто подфорум. Ужасно е. Нищо интересно не виждам в това. Но пък на други им харесва да си джафкат след Алфата и това е. Неотменимо е. За съжаление.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:36 от Мишона

Общи условия

Активация на акаунт