Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 837
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз съм номинирана в тази категория, sparkling eyes!!! И смятам да се боря за нея с ноктопластика и малки цици в тигров сутиен. А вие си се дракайте за Огледалцето.  Heart Eyes

# 1 726
  • София
Кой, кой това, че ако не иде реч за мен, прелиствам темите.  Mr. Green
Ти пък, Каси - къде се буташ.  Hug

За Джой иде реч.  Peace Тя много умерено и усмихнато се драка. По едно време, преди Аржи, бях аз на мушката, но за разлика от него, видях че няма смисъл.  Wink Захапе ли - няма оттърване.
Представям си сега, като ми прочете поста, какво ще ми се изсипе връз главата. Ама нека плюе, то и без това е дъждовен сезонът.

# 1 727
Стига, бе, не мога да повярвам!  Shocked

# 1 728
Аз съм номинирана в тази категория, sparkling eyes!!! И смятам да се боря за нея с ноктопластика и малки цици в тигров сутиен. А вие си се дракайте за Огледалцето.  Heart Eyes

Оф,бе Касита Joy

п.с. всъщност ти нали не ми се караш Embarassed ,че може да съм пропуснала интонацията в написаното Thinking

п.с.2  А и точно аз с никой не се дракам Sunglasses

# 1 729
Не ти се карам, не се боря за Злобила де Вил все пак!  Grinning

# 1 730
  • София
Стига, бе, не мога да повярвам!  Shocked
Кое те развълнува, кака?  Grinning

# 1 731
Не ти се карам, не се боря за Злобила де Вил все пак!  Grinning

Добре. Аз да си питам,че да не стане недоразумение Sunglasses
айде до скоро сега от мен Flutter

# 1 732
Ох, априлките  Laughing Кои ще са тазгодишните априлки?
Кво са направили, че чак са станали нарицателни?

# 1 733
  • Варна
Ох, априлките  Laughing Кои ще са тазгодишните априлки?
Кво са направили, че чак са станали нарицателни?
Колко пъти да се обяснява?!?!?!! Поне 2-3 поста имаше на предишната страница, посветени на чутовния им подвиг.

Джой е изключително добронамерено и приятно изказващо се създание. Не разбирам нападките срещу нея.

# 1 734
  • София
Джой е изключително добронамерено и приятно изказващо се създание. Не разбирам нападките срещу нея.
И аз имах такова впечатления за нея, преди да я видя в действие.  Grinning
И не я нападам, а споделих факти.  Peace

# 1 735
  • Варна
И аз имах такова впечатления за нея, преди да я видя в действие.  Grinning
Чак пък. Тя се пали само за филми. Peace

# 1 736
  • София
Чак пък. Тя се пали само за филми. Peace
В нашия случай, признавам, беше по повод негативното ми мнение за актьор, който тя е поставила на пиедестал. Та явно, Боги, си права.  Laughing

# 1 737
  • в сърцето на един мъж...
Тонке, не разсейвай народа сега, чакаме още снимки от Бианка Grinning Пък може да ги доразсеяш, ако пуснеш нещо - я някой принт, я нещо друго Mr. Green

# 1 738
Колко пъти да се обяснява?!?!?!! Поне 2-3 поста имаше на предишната страница, посветени на чутовния им подвиг.
Четох, четох, но не намерих. Да не е изтрито?
Та - още веднъж, ако благоволите.

# 1 739
  • София
Тонке, не разсейвай народа сега, чакаме още снимки от Бианка Grinning Пък може да ги доразсеяш, ако пуснеш нещо - я някой принт, я нещо друго Mr. Green
Днес няма принтове по мен. Твърде семпличко съм се докарала, че да предизвикам интерес.  Peace

Каси да пусне материал, нищо че е с малки цици, важното е да са симпатични.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт