Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 714
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Galaxy 13197853088
Струва ми се , че кандидатките за
Prunum Nondrusima се изясниха...
Не е нужно да се напъват повече.

# 1 906
От показаните гащи на Шанти си личи, че ако за в бъдеще не спазва строги диети и не спортува активно, успешно ще се оформи в един достоен за анцуг глиган.
Интересно ми е тогава дали ще продължава да я вълнува и развеселява тази тематика.

Ако все пак се окаже, че Шанталчето е мъж, то почти съм сигурна, че е дебел.
Кой нормален мъж би прекарал толкова време пред компютъра, за да се подиграва на дебели жени?
Отделно, че дебелите комплексари са най-жестоки в нападките си по адрес на дебелите си посестрими.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 18:43 от Анонимен

# 1 907
От показаните гащи на Шанти си личи, че ако за в бъдеще не спазва строги диети и не спортува активно, успешно ще се оформи в един достоен за анцуг глиган.
Интересно ми е тогава дали ще продължава да я вълнува и развеселява тази тематика.
И на мен така ми се струва. Има добри данни за бъдеща мамаша  Sunglasses

# 1 908
  • Другата България
Как си гледаш, все едно виждаш глигани? Laughing
И каква публика събираш с глупотевините си, не е истина просто.
Надявай някои кичозни гащи и почвай да снимаш, то се е видяло, че скоро няма да смениш репертоара. Crazy

Joy Joy

Ей, усмихнахте ми деня, толкова не съм се смяла от дни.
Много хора са ги взели много насериозно тези номинации, ама наистина много.Как може да се впрягаш за нещо такова, при това виртуално, при това от хора, които не познаваш и само убиваш време с тях /завид благородно на имащите го в излишък Confused/.
Явно моя чип е сбъркан. Sick

# 1 909
Ох, пак ли дойдохме на темата за дебелите, имайте милост!

# 1 910

Ако все пак се окаже, че Шанталчето е мъж, то почти съм сигурна, че е дебел.
Кой нормален мъж би прекарал толкова време пред компютъра, за да се подиграва на дебели жени?
Отделно, че дебелите комплексари са най-жестоки в нападките си по адрес на дебелите си посестрими.

Да, и на мен ми е странно какъв е този присмех към глиганите, при условие, че на някои снимки се видяха яки бедра, достойни за физиологията на хубавица тип "родена съм да въртя мотиката", с тенденция в бъдещето да се превърне в мамаша.
Упс, и Елиас го е писала  Grinning

# 1 911
  • London
В късните часове обстановката в тази тема е по-задушевна. Ще чакам втора смяна.... Mr. Green

# 1 912
Ако все пак се окаже, че Шанталчето е мъж...

Aз така и не видях гащите, но поне вие като сте ги видели, не си ли личи от снимките дали е мъж или жена това Шанталче, че още го подозирате?
А за строгите диети - всички трябва да внимаваме какво ядем, ето, миналата седмица се храних само навън с купена храна и на петия ден панталоните почнаха да ме стягат, а дори не съм рускиня. Алтернативите изглежда са 2 - пълнозърнест хляб до края или ужасен край в поларен анцуг на топчета  Cry

# 1 913
А за строгите диети - всички трябва да внимаваме какво ядем, ето, миналата седмица се храних само навън с купена храна и на петия ден панталоните почнаха да ме стягат, а дори не съм рускиня. Алтернативите изглежда са 2 - пълнозърнест хляб до края или ужасен край в поларен анцуг на топчета  Cry

Sad Аз днес изядох над 200 грама от едни проклети дъвчащи бонбони  Blush Сега се прибирам и ще си сложа полареното горнище, цял анцуг още нямам  Cry Грух!

# 1 914
Как си гледаш, все едно виждаш глигани? Laughing
И каква публика събираш с глупотевините си, не е истина просто.
Надявай някои кичозни гащи и почвай да снимаш, то се е видяло, че скоро няма да смениш репертоара. Crazy
Добро попадение  Laughing

Цитат
хубавица тип "родена съм да въртя мотиката"
 Mr. Green
Горкото шанти, разсипахте го  Cry

# 1 915
  • Ямбол
Ох, пак ли дойдохме на темата за дебелите, имайте милост!
Ти какво предлагаш?

В последните номинации забелязвам организиран вот. По бандата ще ги познаете.

# 1 916
  • Варна
Хайде стига сте наричало това горещо тяло на жена за любов мечтата на копача.

# 1 917
Е, какво, "хубавица" казвам. Макар и не мой тип - не харесвам толкова пищни крака, пък и не бих показвала без сутиен такива различно големи гърди с кривогледи зърна като на последната показана снимка, несъмнено си има достатъчно почитатели във форума.

# 1 918
Е пък и не бих показвала без сутиен такива различно големи гърди с кривогледи зърна като на последната показана снимка...

Ето защо им викали на циците "очи", даже и кривогледи имало  hahaha

# 1 919
  • London
Очи им викат като ареолите са големи. Mr. Green Naughty

Общи условия

Активация на акаунт