Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 705
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 920
Дори да се наглиганчим всички, щампата я има в желания размер:
http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/466105737_1/free-shipping-New- … -lot-hot-sale.jpg

# 1 921
Ох, пак ли дойдохме на темата за дебелите, имайте милост!
Ти какво предлагаш?

София срещу провинция? Не сме го въртели скоро.
На мен ми е чудно що скачате толкова за глиганите в анцузи. Аз лично го разбирам като тип манталитет, не толкова като дебелина (щото като се каже "глиган в анцуг", не си представям Адел, нали). Глигани в анцузи за мен са майчетата, които пълнят градинките, пият бира от обяд, пушат, мятат боклуци навсякъде, водят разговори от типа "Ти кво му сготвИ на твоя?" и викат по децата, ако случайно им нарушат рахатлъка. Има и слаби, има и дебели. И двата вида са глигани.

# 1 922
  • Ямбол
....
ОК, обаче няма достойни столичани, с които да се драпам. Повечето ми изглеждат привнесени.

# 1 923
Ох, пак ли дойдохме на темата за дебелите, имайте милост!
Ти какво предлагаш?

На мен ми е чудно що скачате толкова за глиганите в анцузи. Аз лично го разбирам като тип манталитет, не толкова като дебелина (щото като се каже "глиган в анцуг", не си представям Адел, нали). Глигани в анцузи за мен са майчетата, които пълнят градинките, пият бира от обяд, пушат, мятат боклуци навсякъде, водят разговори от типа "Ти кво му сготвИ на твоя?" и викат по децата, ако случайно им нарушат рахатлъка. Има и слаби, има и дебели. И двата вида са глигани.

Според мен не си я разбрала Шанталчето колко е буквална. Иначе има всякакъв дивеч.
Освен това вече е мега досадно, не ми е толкова готин лаф и...едно време кви имаше...  Laughing

# 1 924
  • Ямбол
А, тия, които описва Дона, са обикновени кокошки.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 19:40 от Лилянa

# 1 925
Дори да се наглиганчим всички, щампата я има в желания размер:
http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/466105737_1/free-shipping-New- … -lot-hot-sale.jpg

Ми те и на Шантал бяха горе.долу такъв размер  Thinking

# 1 926
Мечтайте си. Laughing Нося бикини размер S. Sunglasses

# 1 927
  • София
Как си гледаш, все едно виждаш глигани? Laughing
И каква публика събираш с глупотевините си, не е истина просто.
Надявай някои кичозни гащи и почвай да снимаш, то се е видяло, че скоро няма да смениш репертоара. Crazy

Joy Joy

Ей, усмихнахте ми деня, толкова не съм се смяла от дни.
Много хора са ги взели много насериозно тези номинации, ама наистина много.Как може да се впрягаш за нещо такова, при това виртуално, при това от хора, които не познаваш и само убиваш време с тях /завид благородно на имащите го в излишък Confused/.
Явно моя чип е сбъркан. Sick
В смисъл?
Шанталов се впрегна и ще си реже вените ли? Laughing

# 1 928
===.Ако всички бяха красиви като теб,само си представи каква трагедия ще настане! Laughing

Нали?! Тогава ред идва на умствения багаж. Голяма трагедия. Laughing

# 1 929
  • Другата България

В смисъл?

Joy JoyНе , не се впрягам за глупости, камо ли виртуални, не знам за Шанталчето. Не ми се вярва чак вени да реже де. Joy

# 1 930

В смисъл?

Joy JoyНе , не се впрягам за глупости, камо ли виртуални, не знам за Шанталчето. Не ми се вярва чак вени да реже де. Joy

След някоя година , като й увисне задникът и някои други елементи, не знам. Освен като Шанел да не излиза от фитнеса и козметичния салон.

# 1 931
Аууу сега Шанталовата ли е под прицел Simple Smile
Шантал офф, сложи един анцуг и се снимай, да укротиш малко тъплата  Laughing

# 1 932

В смисъл?

След някоя година , като й увисне задникът и някои други елементи, не знам. Освен като Шанел да не излиза от фитнеса и козметичния салон.

Ей на, Трой се спаружи за нула време! Naughty

# 1 933
Кръстоносният поход на увисналите задници и цици настана.

# 1 934
  • София
Трой, извади тия гащи от дупето, че като гледам как са се врязали, почвам неволно да си подръпвам моите.  Laughing
П.П. Нали ще си върнеш стария аватар - не им уйдисвай на завистниците!

Общи условия

Активация на акаунт