Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 80 106
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 310
На мен пък гръцката кръв ми личи.
И на мен си ми личи. Grinning

# 2 311
Ми Катрала... аз разлика не виждам Thinking Simple Smile

# 2 312
  • London

Eми азиатските черти често се припокриват. Joy

# 2 313
  • London
Е хубаво и аз ли да вадя сега дебелите книги и проучвания за да ти доказвам. Има достатъчно литература и проучвания по въпроса от иранските суфикси в езика ни, до данни за българите в древни персийски документи, до ползането на музикални инструменти като гайдата и близки ритми до фолклора ни и тн. Лично аз съм склонна да вярвам на това повече отколкото на прилики с гърци или италианци. Tired
Гайда ползват и шотландците, а прабългарите никога не са ползвали гайди  Laughing
Гайдата се свързва с траките, но не и с прабългарите.
А близки ритми имаме и с фолклора на кенийските бушмени, Боже опази  Whistling

Е че пра българите не е като да нямат общо с траките.

# 2 314
  • Варна
Шанталче, покажи си пак дупето, моля те, че много задълбаха в суфиксите.

# 2 315

Ясно. И сега  мъжа ти е японец, така ли?

# 2 316
Катрала, ти не си типична българка и визията ти не може да бъде гаранция за нищо, освен за това, че може би си имала палава прабаба  Wink

# 2 317

hahaha hahaha hahaha

# 2 318
Според мен гайдата е от славяните.
Доколкото знам тя е характерна за родопския край, а това са територии ,в които са живяли само славяни.
Дори името Смолян е произлязло от името на едно от славянските племена , живяли там- смоляни.

# 2 319
Доколкото знам тя е характерна за родопския край, а това са територии ,в които са живяли само славяни.
Дори името Смолян е произлязло от името на едно от славянските племена , живяли там- смоляни.
И Хасково- от Астите.
Мадан- от един специален чук, с който са обработвали рудата (Самоков също).

Но какво, за Бога, има всичко това с номинациите  Joy

# 2 320
  • London
Ами не в интерес на истината родословното ми дърво го знам доста надалеко. PeaceНяма чужденци разбирате ли? Ако е имало нещо е било хипер отдавна поне преди около 400-500 години. Tired Заради това и темата винаги ми е толкова интересна. Flutter Но моето обяснение са походите ни до Азия, и минаването през Кавказ. Инак няма как да си го обясня, а и познавам и др. хора с дръпнати очи като мен, които също не идват от някъде поне в близките 3-4 столетия.

# 2 321
Ох, мило, трябва да изчакам да утре да отворят китайските магазини, свършиха ми вече неоновите разцветки. Sad
Или като се замисля... може да помоля Катрала да ми изпрати Thinking

# 2 322
Тия всичките неща от обща култура ли си ги знаете Laughing
Шантала, ако ще показва дупе да е голо, щото ако е облечено с оня драйф цвят Crazy

# 2 323
  • London

Ясно. И сега  мъжа ти е японец, така ли?

Ти гъбаркаш ли се с мен? hahaha Мъжа ми е Балкански Аполон като тоя с конската опашка. Joy

# 2 324
Как славяни, аре да не се обиждаме на славяни, траки сме  Naughty
За иранския произход няма да задълбавам, да не развалям сутиенения вкус, само ще кажа, че Персия е люлката на цивилизацията и ако се поразрови човек, много интересни неща може да открие. Жалкото е, че този факт се е пренебрегвал векове наред и продължава да се пренебрегва.
Нино, много дърт тоя, ето един по-млад, да се върнем към темата.

Общи условия

Активация на акаунт