В момента чета ... 22

• 37 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Вчера приключих Къщата на духовете на Исабел Алиенде - изключително много ми допадна - увлекателна, поучителна и тежка на моменти история. Гледала съм филма много отдавна, снощи си го свалих и ще го гледам с удоволствие непосредствено след книгата Simple Smile
Продължавам с Цар Плъх на Клавел.

# 136
  • София
50 Нюанса сиво
 #Crazy #Crazy #Crazy
Майко мила....
 #Crazy #Crazy #Crazy

# 137
Магика, що така?
Не ти ли хареса?  Mr. Green

# 138
  Simple Smile

Магика, що така?
Не ти ли хареса?  Mr. Green

Толкова е запленена, че няма думи  Mr. Green

# 139
  • София
Толкова различна...това си е садо-мазо от всякъде...

# 140
Аз още чета "Хартиеното момиче". Нещо не съм очарована…Ще я дочета ,така или иначе,но вече съм след средата ,а  още не ме е грабнала. Thinking

# 141
  • Ямбол
Аз още чета "Хартиеното момиче". Нещо не съм очарована…Ще я дочета ,така или иначе,но вече съм след средата ,а  още не ме е грабнала. Thinking
И аз все още не мога да кажа дали ще ми хареса или не. Още в началото съм обаче, че нямам много време за четене. Помня обаче, че другата "Защото те обичам" ми беше харесала. Затова и сега очаквам неочакваното.

# 142
Аз чета ''Фън Шуй откачалки'' и ''Сун Дзъ за успеха''

# 143
  • USA, Steak State
Започвам това.

"Дванайсетте" не успях да я дочета... Много отнесена, непрекъснато менящи се герои...

# 144
  • София
"Дванайсетте" не успях да я дочета... Много отнесена, непрекъснато менящи се герои...

Леле! Щом и ти се отказа, значи е много зле положението.
Добре, че зарязах "Проходът"....

# 145
Ако обичате руснаците, тяхната душевност, емоционалност, това е вашата книга. Прозвуча като реклама и пропаганда, но това мога да напиша. Още имам да чета до края, но ще си я дочета с удоволствие.

Нели, благодаря за препоръката, записвам си, точно такива книги обичам Sunglasses

Леле! Щом и ти се отказа, значи е много зле положението.
Добре, че зарязах "Проходът"....
Тц Тц..явно наистина е зле положението  Crossing Arms Хич няма и да я подхващам  Whistling

# 146
The BlackWidow, ще чакам с нетърпение и интерес да споделиш за "Клара и сянката" Simple Smile. Откакто прочетох "Зиг Заг" на Сомоса (преди 3 години) все се чудя дали да подхващам и друга негова книга и все не се решавам  Laughing. Още ми държи страшното от "Зиг Заг".....

# 147

Много хубава сладко-горчива история за детството, но нескопосано издание на "Изток-Запад" - лоша хартия, печат и правописни грешки.

# 148
  • Варна
The BlackWidow, ще чакам с нетърпение и интерес да споделиш за "Клара и сянката" Simple Smile. Откакто прочетох "Зиг Заг" на Сомоса (преди 3 години) все се чудя дали да подхващам и друга негова книга и все не се решавам  Laughing. Още ми държи страшното от "Зиг Заг".....
Toчно "Зигзаг" не е страшна. Там дори липсваше логическа обосновка на случващото се. Личи си, че е един от първите му романи.
"Клара и сянката" е посветен на твореца, на артиста. Но също и на това, на какво е в състояние да се подложи човек в името на изкуството.
От всички романи на Сомоса "Стръв" като че ли най-дълбоко навлиза в тъмните дебри на човешката душа. Засега ми е любимият.
Надявам се, че бях полезна, нищо не че бе адресиран въпросът към мен.

# 149

Много хубава сладко-горчива история за детството, но нескопосано издание на "Изток-Запад" - лоша хартия, печат и правописни грешки.
На почти същото мнение съм - хартията и печатът ми харесват Simple Smile. Вече минах средатат на книгата и удоволствието от четенето се засилва с всяка страница.

Общи условия

Активация на акаунт