В момента чета ... 22

• 37 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
The BlackWidow, ще чакам с нетърпение и интерес да споделиш за "Клара и сянката" Simple Smile. Откакто прочетох "Зиг Заг" на Сомоса (преди 3 години) все се чудя дали да подхващам и друга негова книга и все не се решавам  Laughing. Още ми държи страшното от "Зиг Заг".....
Toчно "Зигзаг" не е страшна. Там дори липсваше логическа обосновка на случващото се. Личи си, че е един от първите му романи.
Надявам се, че бях полезна, нищо не че бе адресиран въпросът към мен.
Е, на мен ми беше страшна  Laughing. Разбирам да стоя далеч от "Стръв"  Laughing Laughing. Благодаря за отговора  Hug!

# 151
  • Варна
The BlackWidow, ще чакам с нетърпение и интерес да споделиш за "Клара и сянката" Simple Smile. Откакто прочетох "Зиг Заг" на Сомоса (преди 3 години) все се чудя дали да подхващам и друга негова книга и все не се решавам  Laughing. Още ми държи страшното от "Зиг Заг".....
Toчно "Зигзаг" не е страшна. Там дори липсваше логическа обосновка на случващото се. Личи си, че е един от първите му романи.
Надявам се, че бях полезна, нищо не че бе адресиран въпросът към мен.
Е, на мен ми беше страшна  Laughing. Разбирам да стоя далеч от "Стръв"  Laughing Laughing. Благодаря за отговора  Hug!
Опитай тогава с "Пътят към бездната" Peace

# 152

Много хубава сладко-горчива история за детството, но нескопосано издание на "Изток-Запад" - лоша хартия, печат и правописни грешки.
Подариха я на сина ми за рождения ден и сигурно и аз ще  я прочета някога. Жалко за слабата редакция. И аз прочетох книга с грешчици, но не много... Иначе самата книга - типични семейни отношения в провинциална Ирландия в средата на миналия век.  Хубава е според мен:
"Сред жени"

# 153
  • Видин
Здравейте! Минавам да се отчета, че прочетох "Списъкът на живота"  Tired Нищо кой знае какво не е тази книга и ако бях на 15 може би щеше да ми хареса. Приятно, леко четиво, но нищо повече от това  Confused

# 154
Робърт МакКамън с българското издание на "Момчешки живот":

Hands Clap

# 155
  • Benelux / Varna
Скрит текст:
newsm59 Честит рожден ден Зори! Желая ти много здраве, щастие и успех на изпита! newsm59
Тортата е страхотна и изглежда много вкусна, поздравления! Peace
Скрит текст:
От вторник и аз започвам курс по Нидерландски  Grinning, надявам се да не е много труден за учене  Praynig

Благодаря на всички за чудесните пожелания!  Blush
Резулата от изпитите ми е 289,6 от 300 точки, с други думи с 96% успеваемост минавам в следващото ниво  newsm44.

Дианче, да не те плаша мила, ама това е ужасно труден език, най- вече за говорене, но аз съм на мнение, че невъзможни неща няма, само е необходимо да се полагат повече усилия, като учене по 12 часа на ден например. Желая ти успех в начинанието и няма да се плашиш, бавно но славно напред! Ако искаш може да ме питаш за всичко което ти е неясно,, все пак засега те водя с едно ниво  smile3506.
Скрит текст:
Разбрах, че сте се преместили в Холандия, това е страхотна страна последните 3 години живях там, надявам се да ви хареса! Успех и в това ви начинание!
Извинете ме за спама, сега се включвам по темата:

Снощи започнах " Ад" на Браун с такъв мерак да се върна отново в спомените си за Флоренция, Венеция,,,,ама до 2 страница,, съня ме събори. Днес и утре с кеф ще се отдам на четенето, че от вторник всичко на нов глас с другото ниво Simple Smile

Филмът по книгата " Къщатата на духовете" за мен беше пълно разочарование, прекрасен актьорски състав, но много съкратен и неточен, беше прескочено цяло едно поколение, което ме издразни.

По тоя повод да се изкажа, че онзи ден гледах и " Великият Гетсби"  , абсолютно на същото мнение съм, книгата за мен лично е много, много по-добра. Филма ме разочарова.

# 156
  • USA, Steak State
На Сомоса съм чела само "Стръв", невероятна книга, навлиза доста дълбоко в психологическият ужас. Вече минах едни 50 странички на Клара, отново много различна книга. Сомоса е уникат в творческо отношение, поне с такова впечатления оставам за него.

# 157
А аз продължавам да чета "Последното изкушение". Преполових я, харесва ми.  Peace

# 158
  • Варна
На Сомоса съм чела само "Стръв", невероятна книга, навлиза доста дълбоко в психологическият ужас. Вече минах едни 50 странички на Клара, отново много различна книга. Сомоса е уникат в творческо отношение, поне с такова впечатления оставам за него.
+1

# 159
Едва дочетох "Открита пред теб" от Кросфайър. Искаше ми се леко и неангажиращо четиво след толкова изпити и суха литература, но явно не беше добър избор. Прекалено плитка история, слаб сюжет, не, не ми допадна. Приготвила съм "Цар плъх" хи-хи от колко време и се каня, в момента чак си завиждам Simple Smile

# 160
Някак си без желание започнах първата част на "Атлас изправи рамене" на Айн Ранд, засега изглежда доста прилично Grinning много американско и много еманципирано...

# 161
Едновременно с трилъра на Джефри Дивър който чета, започнах на електронният четец това и съм много приятно изненадана!!!

# 162
  • София
Гигова, какво четеш от Дивър?

# 163
  • на североизток от Рая
 Дочетох "Слабостите на силната жена" и отново я препоръчвам, особено на тези, които проявиха интерес.

Книга за силна жена, книга пълна с любов, но не от онази сладникава, блудкава любов. А любовта в този вид, който ние познаваме. Книга с много топлина, толкова леко и приятно се чете.  Heart Eyes

Сега съм в колебание какво да започна. И дали изобщо да чета тази вечер.

# 164
Дочетох "Слабостите на силната жена" и отново я препоръчвам, особено на тези, които проявиха интерес.

Сега и аз искам да я прочета...Има ли я някъде в е вариант?

Общи условия

Активация на акаунт