В момента чета ... 22

• 37 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

# 226
  • Berlin
Започвам

# 227
в момента чета "1984" на Оруел  smile3506
малко странна ми идва

На мен не ми беше странна, даже ми беше прекалено близка. Накрая така ме депресира, че няколко дни не можах да се отърва от гадното чуство.

Да, наистина създава усещане за близост с реалността ни, но съм решила до края да я прочета, защото в някои отношения намирам отговори, защо някои неща така се получават.

# 228

На мен много ми хареса, но аз по принцип харесвам и предаването му "Оцеляване на предела". И сега поне знам защо му е толкова грозен носът на Грилс. Simple Smile

Иначе аз в момента чета , благодарение на съфорумка  bouquet Съвсем в началото съм, но ми харесва. Мисля, че ще ми допадне историята.

# 229
Днес приключих с Полет над кукувиче гнездо...Краят не ми хареса  Crossing Arms Въпреки че това беше единственият такъв. Като цяло книгата става.

Сега започнах Цар Плъх. Ще видим как е.

Не знам, защо ми е така трудно да харесам наистина някоя книга.

# 230
  • София
Цар Плъх ще ти хареса,прочетох я на един дъх! Peace

# 231
  • Sofia
Привет! Simple Smile
Аз вчера приключих

Много ми хареса!

Започнах

и също много ми харесва.

Снимките са линкове към читанка.

# 232
  • Ямбол
Започнах "На изток от рая" на Стайнбек. Съвсем, съвсем началото съм, така че не мога да споделя кой знае какви впечатления.
На работа, в откраднатите минутки между клиентите и докато шефа гледа встрани, чета разказите на Чудомир  Mr. Green .

# 233
Дочитам Кери на Кинг (с голям кеф), но паралелно захващам и:

# 234
Аз чета М.Елиаде "В двора на Дионис", малко е шантава.

# 235
дочитам "Любов" на Шафак (40 стр. ми остават, ще ги "глътна" довечера като приспя домочадието Wink Мисля, че трябва да я прочета пак - заради морално-религиозните с акцент на второто послания. Като чета, все бързам, не си вадя цитати (понякога записвам поне страниците). Увлечена съм, искам да знам развръзката. Сигурно ще е позитивна... После почвам "Копелето от Истанбул". В "Любов" и двете нишки ме интригуват, в съвременната намерих някои отговори на лични колебания и търсения от близкото ми минало. А историята за Шамс със сигурност е много прочувствена и дълбоко философска. Бройте ме за фен на авторката  Grinning

# 236
Прочетох "Искам те до мен" - Лейни Даян Рич , много разтоварваща книжка , хареса ми
Сега продължавам с

# 237
Реших да препрочета "Шогун". Чела съм я преди доста години,но скоро мъжа ми я чете, и като слушах възхитителните му отзиви ,реших да си доставя и аз това удоволствие. А и честно казано не си я спомням подробно,което е добре.  Wink

# 238
  • Пловдив
Последно прочетох "Бавно" на Милан Кундера и по модела на Нели  Hug ще използвам момента да ви попитам къде са му ударенията  Blush  Когато ми се наложи да му произнеса името, казвам минимум 3 опции /за всеки случай Crazy /. За съжаление, досега не се е намерил някой, който да ме поправи, затова се обръщам към вас  Peace
 Иначе книгата "Бавно" не е лоша, странна е и малко ми се прелива като начин на изразяване с "По-широко поле за борбата" на Уелбек, която прочетох преди това. Малко избруталява на моменти повествованието, но пък без да излиза от рамките на допустимото на фона на останалото в книгата... Интересно ми е дали по принцип Кундера пише по този начин или това е изключение  newsm78

# 239
  • на североизток от Рая
Последно прочетох "Бавно" на Милан Кундера и по модела на Нели  Hug ще използвам момента да ви попитам къде са му ударенията  Blush 

Както е модерно напоследък, говоря с емотикони.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт