В момента чета ... 22

• 37 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Аз днес приключих с Брулени хълмове и сега се чудя дали за започна нещо на Стайнбек или пък Цар плъх ....още от преди съм започнала и Черно мляко на Шафак , но така и не ме спечели тази книга и хич не ми върви четенето, но ще  я довърша ,защото мразя да зарязва недовършени книги

# 361
  • някъде другаде

Не е лоша засега, но още не съм стигнала и до половината.  Laughing

Не е лоша, великолепна е! Приятно четене! Остави ме без дъх.

В момента си я препрочитам, при основание, че я четох преди една седмица. Просто не искам да я оставя.

и дъщеря ми я чете в момента.

# 362
  • Den Haag
Завърших "Кери" на Стивън Кинг. Все още съм под влияние от книгата и се замислям доста за човешките отношения между хората. Ще копирам мнението ми от "Кралската тема" Grinning:
Скрит текст:
Все още имам огън пред очите  Twisted Evil. Тъжна и ужасяваща, тъжно ми беше за Кери, за живота,който е водила, за отношенията между дъщеря и майка, за подигравките отправени към Кери. Колко подтиснато и смачкано от всички е това дете. Колко ужасни могат да бъдат хората и как жестоко нараняват другите. Може да звучи ужасно,но се радвам, че Кери постъпи така с тях. Натъжи ме смъртта на Кери, но пък края на книгата ме накара да се усмихна  Grinning. Усмихнах се заради другото момиченце родено със сила,като на Кери което живее в дом изпълнен с любов и внимание. И си мисля дали Кери не се е преродила  Thinking Laughing

Чудя се какво да подхвана след Кинг  Thinking, дали "Фермата на животните"Джордж Оруел или "Химн"Айн Ранд  Rolling Eyes

# 363
  • Варна
Започнах

# 364
  • USA, Steak State
Започвам

# 365
  • Ямбол
....
А прочелите "Аз преди теб" биха ли споделили дали е много тежка книгата?
На мен ми беше лека. Въпреки проблема на единия герой и то тежък проблем, заради самата история, ми беше лековата и банална дори.

# 366
Лековата и банална , за "Аз преди теб " ли говорим ?  Grinning  , глупости , книгата е страхотна,  заслужава си да се прочете  Peace

Момичета не се разболявайте това било баналност и лековатост , ахахахаххаха  Joy
уууууууу развеселих се рано рано  Joy

# 367
  • София
Вив, като си казала Историкът, добре тогава. И аз нея хванах, ще си я четем заедно  Hug

Hug

# 368
  • София
Чета от няколко дни "Стъкларят от Мурано" на Марина Фиорато. Не успява да ме грабне тази книга - линията на сюжета, която се развива в наши дни е съвсем банална и предсказуема. Интересна ми е единствено технологията за ръчно изработеното стъкло. Не съм я оставила само, защото не обичам да зарязвам книги недочетени...

# 369

заинтригувана съм , ще споделиш ли впечатления, от "Пътят на промените"   Heart Eyes  автора Simple Smile

# 370
  • Варна
Чета от няколко дни "Стъкларят от Мурано" на Марина Фиорато. Не успява да ме грабне тази книга - линията на сюжета, която се развива в наши дни е съвсем банална и предсказуема. Интересна ми е единствено технологията за ръчно изработеното стъкло. Не съм я оставила само, защото не обичам да зарязвам книги недочетени...
След тази книга не бих посегнала към друга на Марина Фиорато.

# 371
  • Варна

заинтригувана съм , ще споделиш ли впечатления, от "Пътят на промените"   Heart Eyes  автора Simple Smile
Още съм в началото, но съм очарована от стила на Йейтс. Истинска наслада е да го четеш.

# 372
По препоръка на мъжа ми започвам "Селестинското пророчество".

А иначе завърших "Прелюбодейци" и много ми хареса.Допадна ми стилът и преводът беше много добър.

# 373

Да, тежка и истинска, защото е самият живот. Само "прелистващи" хора, биха я определили за леко четиво. Но пък хора разни. Който не се е грижил за болен човек, няма да я оцени изобщо. А тук става въпрос и за любов, освен цялата човешка мъка ... Нина, лично аз ти я препоръчвам! Ще те трогне!

# 374

Да, тежка и истинска, защото е самият живот. Само "прелистващи" хора, биха я определили за леко четиво. Но пък хора разни. Който не се е грижил за болен човек, няма да я оцени изобщо. А тук става въпрос и за любов, освен цялата човешка мъка ... Нина, лично аз ти я препоръчвам! Ще те трогне!
пуфанке , присъединявам се с 2 ръце към мнението ти , книгата много докосва , много разчувства , разплаква , вярно че вкусове много , но в никакъв случай не е ликовата , напротив , истинска отвсякъде е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт