В момента чета ... 22

• 37 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Подведох се от една съседна тема и минах половината на това:

Едва ли ще я продължа.

Започвам:

# 346

Не е лоша засега, но още не съм стигнала и до половината.  Laughing

# 347

Не е лоша, великолепна е! Приятно четене! Остави ме без дъх.

В момента си я препрочитам, при основание, че я четох преди една седмица. Просто не искам да я оставя.

# 348
  • София
Да спомена, че съм зачела

В началото съм, но е точно мой тип  Heart Eyes Много ми допада.

# 349
  • София
След кратко изоставяне (заради Три жени на Тибет, която много ми хареса), продължавам Разговори с Бога.

# 350
# 351

Не е лоша, великолепна е! Приятно четене! Остави ме без дъх.

В момента си я препрочитам, при основание, че я четох преди една седмица. Просто не искам да я оставя.

А нещо друго на Джон Грийн чела ли си?
Казвали са ми, че "Вината в нашите звезди" е много депресираща..  newsm78

# 352
  • на североизток от Рая
 Започнах

След толкова хубави отзиви, очаквам и  на мен да ми допадне. Последните две книги, които прочетох, ми харесаха много. Дано и останалите книги, които прочета до края на годината, да са все хубави. Засега не правя класация на най-хубавите прочетени книги през годината. Имам още време. След тази книга следва стотната ми. Коя ли да е тя? Мисля си за "Татко", но ще видим. Нека да свърша тази.

# 353
Вив, като си казала Историкът, добре тогава. И аз нея хванах, ще си я четем заедно  Hug

# 354
Е, Нели, най-после и ти да я прочетеш. Ще чакам с любопитство мнението ти.  Heart Eyes

Понеже майка ми се изрази за "След багера" и "Защото те обичам" с "нищо особено", се заканих да й дам "Да дойдеш на света". Laughing Всъщност аз втората не съм я чела, но тя направо ме отказа. Thinking

А прочелите "Аз преди теб" биха ли споделили дали е много тежка книгата?

# 355
Казвали са ми, че "Вината в нашите звезди" е много депресираща..  newsm78

Ечка, не съм чела друго засега от автора, но със сигурност ще прочета и другите му книги, преведени у нас. Но и "Къде си, Аляска?" не е никак лека книга.

# 356
  • Benelux / Varna
Нина, книжката е много хубава. Темата е тежка, но някакси книгата не ми беше много тежка, не мислех за трагедията,  усещах единствено прекрасната любовна история. Аз лично препоръчвам.

# 357

Казвали са ми, че "Вината в нашите звезди" е много депресираща..  newsm78

Аз я четох "Вината в нашите звезди"Simple Smile Да е депресираща, колко да е депресираща...
Скрит текст:
... Ако очаквате хепи енд - няма такъв. Книгата е много хубава и поучителна, трогваща, но още от резюмето като се разбере че са малко болни хората се разбира че няма да има накрая "..и заживели щастливо до края на живота си". Мисля, че се изисква известни настройки от човека, който я чете, за да му хареса, защото има моменти, в които направо хваща за гърлото...

пп. Да, депресира ме малко, ма може и аз да съм прекалено мекушава Blush

# 358
Нина, книжката е много хубава. Темата е тежка, но някакси книгата не ми беше много тежка, не мислех за трагедията,  усещах единствено прекрасната любовна история. Аз лично препоръчвам.

Благодаря, Зори! Hug

# 359
  • Варна

Понеже майка ми се изрази за "След багера" и "Защото те обичам" с "нищо особено",
И аз съм съгласна с майка ти.
Не разбирам всеобщия възторг.
Както и този за "Правек..."

Общи условия

Активация на акаунт