В момента чета ... 22

• 37 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Den Haag
Започнах :
Flutter

# 661
Аз започвам "Къщата на Духовете".

# 662
  • Пловдив
Започвам:

# 663
  • София, България
Аз продължавам мъките с "Хартиеното момиче" и чакам да се случи чудо и изведнъж да ми стане интересна.  Laughing Много ми е скучна, не знам защо, освен това имам упоритото чувство, че чета фен фикшън по нещо.

# 664
  • Ямбол
Аз продължавам мъките с "Хартиеното момиче" и чакам да се случи чудо и изведнъж да ми стане интересна.  Laughing Много ми е скучна, не знам защо, освен това имам упоритото чувство, че чета фен фикшън по нещо.

От този автор ми беше достатъчна само една книга. Първата, която прочетох беше "Защото те обичам". Изкефих му се на неочаквания обрат. В следващата книга обаче остана твърде предвидим и не ми беше толкова оригинален.

А аз започнах "Синове на съдбата" от моя любим Джефри Арчър.

# 665

И на мен ми беше доста скучна.  Peace

# 666
  • София
И на мен не ми вървеше, няколко дни я мъчих. Сега съм я оставила и май няма да я бъде  Rolling Eyes

# 667
  • на североизток от Рая
 Добре че споделихте за Хартиеното момиче. Беше ми в плановете, но вече не е.

# 668
Аз засега упорито продължавам с "Крадецът на книги" и чакам да ми стане интересно. Даже снощи захванах "За мишките и хората", която незнайно как не съм чела.  Всъщност от Стайнбек съм чела само "На изток от рая". Бях започвала "Улица Консервна", но нещо не ми се хареса и я изоставих, че чак нямах желание за нещо друго от автора.

# 669
  • Варна
От всички книги на Мюсо, точно "Хартиеното момиче" за мен е най-добрата. Освен това е и сбъднат писателски блян  Sunglasses

# 670
Една от книгите, на които им се каня от много, много време, но все нещо друго излиза, сега вече я започнах  Simple Smile

# 671
Животът може да е чудо - Ивинела Самуилова

# 672
Момичета някой чел ли е тази книга , поръчах си я от Продавалник заедно с още една , но тази ме заинтригува много , въпреки че е ужасно обемна - 912 страници  Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

# 673
  • Варна
Момичета някой чел ли е тази книга , поръчах си я от Продавалник заедно с още една , но тази ме заинтригува много , въпреки че е ужасно обемна - 912 страници  Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Имам я от три години и отлежава. Това след сблъсъка ми с "Под кожата". Многопластов роман. Мисля, че Фейбър има много какво да каже, но трябва да си в подходящото настроение.
Благодаря, че ми напомни за него. Ще си го приготвя за празниците.

# 674
Момичета някой чел ли е тази книга , поръчах си я от Продавалник заедно с още една , но тази ме заинтригува много , въпреки че е ужасно обемна - 912 страници  Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Имам я от три години и отлежава. Това след сблъсъка ми с "Под кожата". Многопластов роман. Мисля, че Фейбър има много какво да каже, но трябва да си в подходящото настроение.
Благодаря, че ми напомни за него. Ще си го приготвя за празниците.
Богиня ,мен единствено ме притеснява , че е много обемна книгата , то ако е увлекателна няма да се усети , ама ..... , вече я поръчах , заедно с "Решението" на Пени Винченци която и тя е към 700 страници ,  Laughing май и при мен ще отлежават докато се престраша с обема им  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт