В момента чета ... 22

• 37 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Уникално добър разказвач е Фейбър. Мен дебелите книги ме привличат неустоимо.

# 676
Уникално добър разказвач е Фейбър. Мен дебелите книги ме привличат неустоимо.
Много ти благодаря за споделеното мнение , явно съм направила добра покупка , стига да ми ги доставят де  Simple Smile 

# 677
  • Варна
Изобщо не се съмнявай. Добра е. Ще четем заедно, ако искаш  Peace

# 678
Изобщо не се съмнявай. Добра е. Ще четем заедно, ако искаш  Peace
Съгласна съм , дано до понеделник - вторник да ми я изпратят само и я мятаме  Hug   newsm68

# 679
Момичета някой чел ли е тази книга , поръчах си я от Продавалник заедно с още една , но тази ме заинтригува много , въпреки че е ужасно обемна - 912 страници  Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Имам я от три години и отлежава. Това след сблъсъка ми с "Под кожата". Многопластов роман. Мисля, че Фейбър има много какво да каже, но трябва да си в подходящото настроение.
Благодаря, че ми напомни за него. Ще си го приготвя за празниците.

"Под кожата" на Мишел Фейбър ми е много любима книга. Навява на много размисли.
С удоволствие бих прочела още нещо от него.

# 680
  • Варна
Момичета някой чел ли е тази книга , поръчах си я от Продавалник заедно с още една , но тази ме заинтригува много , въпреки че е ужасно обемна - 912 страници  Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

Имам я от три години и отлежава. Това след сблъсъка ми с "Под кожата". Многопластов роман. Мисля, че Фейбър има много какво да каже, но трябва да си в подходящото настроение.
Благодаря, че ми напомни за него. Ще си го приготвя за празниците.

"Под кожата" на Мишел Фейбър ми е много любима книга. Навява на много размисли.
С удоволствие бих прочела още нещо от него.
"Ябълката" също много я хвалят.
Но и нея не мога да намеря. Прибрала съм си си ги някъде на скришно място зад трите реда книги и сега не мога да ги намеря  Twisted Evil

# 681
# 682
Прочела съм половината книга "Лукс" , Вивиан , мисля , че ти искаше да споделя мнение за книгата
На мен ми харесва книгата, чете се бързо , действието се развива 1900 година , буржоазия , дами с големи рокли , мъже с костюми , действието се развива бързо , отначало дават историята на 5 момичета и малко се пообърквах докато схвана , коя каква е , но вече ги запомних  Laughing . интересна е , незнам дали само 4 -те книги са свързани или са различни историите , няма мъдри мисли и поуки за вадене , а повече е за разпускане книгата  Peace

# 683
  • София
Аз продължавам с "Песента на Кали" (Дан Симънс) и, да ви кажа, книгата е просто WOW! #Shocked
Препоръвам я на всички любители на ужаси и трилъри!!!  newsm43
Има я в Читанка!  Grinning

# 684
  • Ямбол
Аз продължавам с "Песента на Кали" (Дан Симънс) и, да ви кажа, книгата е просто WOW! #Shocked
Препоръвам я на всички любители на ужаси и трилъри!!!  newsm43
Има я в Читанка!  Grinning
Предвидила съм го този автор. Но съм си качила на четеца поредицата Хиперион.

# 685
  • София

+1
Да, да, да !!!
 newsm18 newsm18 newsm18

И "Хиперион" - поредицата също  Peace!

# 686
  • София
nara86, благодаря, не си ме забравила  Hug
Благодаря за отзива   bouquet

# 687
Вмомента чета Куполът на С. Кинг Laughing

# 688
  • София
Вмомента чета Куполът на С. Кинг Laughing
И аз, към края на първата книга съм.

# 689
Една от книгите, на които им се каня от много, много време, но все нещо друго излиза, сега вече я започнах  Simple Smile

Приятно четене! Аз я четох преди доста време, много ми хареса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт