Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за 50%-ното намаление в Хеликон и за кои книги важи?
Какви са мненията на членовете на форума за книгата „Слугинята“?
Какви са мненията за книгите на Стивън Кинг, "Joyland", "Under the Dome" и "11/22/63"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за 50%-ното намаление в Хеликон и за кои книги важи?
-
Какви са мненията на членовете на форума за книгата „Слугинята“?
-
Какви са мненията за книгите на Стивън Кинг, "Joyland", "Under the Dome" и "11/22/63"?
-
Какво е предложението за номиниране на книги за 2013 г. и как ще се проведе гласуването?
-
Какви са предложените идеи за ограничаване на броя на номинираните книги за книга на годината?
! Радвам се, че и на теб са ти допаднали, аз самата съм ги препоръчвала също из темите.
края отворен ли е? Ще се появи ли сестрата на Лисбет?
, но няма пък да ти кажа. 
(за мое най-голямо щастие вече е достъпна в Читанката). Чета си я в офиса, когато няма много работа и предполагам, че ще ми отнеме поне месец да я довърша.
Книгата е за любовта, но съвсем не е класически любовен роман. Първата част представлява мъжката гледна точка, а втората - женската. Написано е като изповеди, с много психологически обяснения за влюбването, страстта, ревността, охладняването, изневярата. Действието се развива във Франция в началото на миналия век, героите са от хайлайфа и цялата книга е само за техните мисли, чувства и преживявания. Книгата е малко тъжна, красиво написана.