В момента чета ... 22

• 36 835
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Започнах "Възвишение"  Peace

# 46
Прочетох "Дъщерята на Сиена" - Марина Фиорато , много ми хареса книгата, написана е увлекателно , като приказка е. Беше наистина удоволстие , докато я четох . Това е втората книга на Фиорато, която прочитам  и съм запленена от тази писателка.
Сега започвам

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 08:41 от nara86

# 47
  • на североизток от Рая
 Чета все още "Слугинята", но тя си е обемиста...А и времето все не ми достига. Но утре трябва да  я завърша вече.

И както я четях, се наложи да прекъсна и да чета български народни приказки. Прочетох доста, и в нета, и от книжки. Ех, че хубаво ми беше! Припомних си и позабравени приказки.  Simple Smile

# 48
  • София
Смятам да си купя трилогията на ЕЛ Джеймс (Петдесет нюанса сиво и т.н.). Толкова ли са интересни книгите, колкото ги хвалят? Hug

С парите, похарчени за тези "книги" би могла да си купиш нещо истински стойностно ... лично мнение   Wink

Аз продължавам да мъча "Преобърнатият свят". Нещо бавно ми върви...май не е "моята" книга  Simple Smile

аз издържах около 50 страници от първата книга. нямах "щастието" да прочета цялата трилогия.

# 49
  • Ямбол
Смятам да си купя трилогията на ЕЛ Джеймс (Петдесет нюанса сиво и т.н.). Толкова ли са интересни книгите, колкото ги хвалят? Hug

С парите, похарчени за тези "книги" би могла да си купиш нещо истински стойностно ... лично мнение   Wink

Аз продължавам да мъча "Преобърнатият свят". Нещо бавно ми върви...май не е "моята" книга  Simple Smile

аз издържах около 50 страници от първата книга. нямах "щастието" да прочета цялата трилогия.
За нюансите ли става дума или за Преобърнатият свят?
Нюансите е пълна помия, а другата се чете в началото малко трудно, но после като се схване схемата и идеята, става интересна. Имам малки забележки, но ще разкрия съдържанието, ако ги споделя.

# 50

Има поне две отделни теми, посветени на "Нюансите". Не е ли добра идея да спрем да ги обсъждаме тук? Отново? И отново?

# 51
Виждам, че тук е пълно с четящи дами, та рекох да питам дали Данчо Браунов има някое ново романче, нещо за конспирацийки, тайни общества и прочие?

# 52
На мен почва да ми е любопитно кои ли книги ще бъдат номинирани за 2013?  Grinning
Хах, точно същото си мислех!

...

Има ли тема?
На вълна Шафак съм.

# 53
  • София
Виждам, че тук е пълно с четящи дами, та рекох да питам дали Данчо Браунов има някое ново романче, нещо за конспирацийки, тайни общества и прочие?

Новият му роман е "Ад".

Главният герой пак е проф. Лангдън и сюжетът засяга именно една конспирация.

# 54
  • Ямбол
На мен почва да ми е любопитно кои ли книги ще бъдат номинирани за 2013?  Grinning

...

Има ли тема?
....
Стана ли време?

# 55
Аз започнах "Да дойдеш на света".

# 56
  • В подножието на планината
 Людмила Филипова - Антихтонът на Данте .

# 57

...

Има ли тема?
....
Стана ли време?
И на мен ми е любопитно , кои книги ще бъдат номинирани  , Лили доколкото се сещам миналата година ти направи темата , ако не ти е проблем може да се пусне от по -рано  Peace  Hug
п.с.Извинявам се ако нахалствам  Embarassed

# 58
Прочетох "Дъщерята на пеперудите" и много ми хареса.

Започнах тази:

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 09:58 от Гигова

# 59
  • Ямбол
И на мен ми е любопитно , кои книги ще бъдат номинирани  , Лили доколкото се сещам миналата година ти направи темата , ако не ти е проблем може да се пусне от по -рано  Peace  Hug
п.с.Извинявам се ако нахалствам  Embarassed

Мислех другата седмица да я пусна.
Но ако има още нетърпеливи, може да я оформя още днес.
Ето старата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688899.0

Общи условия

Активация на акаунт