В момента чета ... 22

• 37 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
криси , това че на много хора ще им хареса , не означава , че и при теб ще се случи , различни хора различни вкусове , гледай да четеш това което на теб би ти харесало като прочетеш резюмето примерно , е убий ме аз Стивън Кинг не го харесвам , но няма и да се тормозя повече да го чета само защото видиш ли милиони хора го четяли . това е абсурдно , така че захващай нещо друго , книги милиони има, само да ти се чете  Peace   Hug

# 436
  • София
криси , това че на много хора ще им хареса , не означава , че и при теб ще се случи , различни хора различни вкусове , гледай да четеш това което на теб би ти харесало като прочетеш резюмето примерно , е убий ме аз Стивън Кинг не го харесвам , но няма и да се тормозя повече да го чета само защото видиш ли милиони хора го четяли . това е абсурдно , така че захващай нещо друго , книги милиони има, само да ти се чете  Peace   Hug

Даа..има много книги,които искам да прочета. Днес мисля да почна "Птиците умират сами".

# 437
А защо трябва да ти хареса?
Защото е класика,защото не съм прочела нито 1 негативно мнение за книгата. Не очаквам да ми стане любима като на много хора,но поне да ми допадне..

Изобщо не е задължително. Трябва да се научиш да цениш своите усещания за книгите, за да им се наслаждаваш. Четеш ли насила, скоро ще спреш да четеш.

# 438
Защото е класика,защото не съм прочела нито 1 негативно мнение за книгата. Не очаквам да ми стане любима като на много хора,но поне да ми допадне..

Изобщо не е задължително. Трябва да се научиш да цениш своите усещания за книгите, за да им се наслаждаваш. Четеш ли насила, скоро ще спреш да четеш.

+1  Peace

# 439
Днес довърших Цар Плъх и не знам какво да кажа.  Rolling Eyes Хареса ми, но не мога да я нарека шедьовър или любима книга.

Сега не знам, какво да започна. Не знам какво ми се чете. Четецът ми е пълен с книги: Майсторът и Маргарита, Шогун, Слугинята, Доктор Живаго. Спасителят в ръжта, Осъдени души, Лавина, Пътуване към себе си, Жълтите очи на крокодилите, Портокал с механизъм, Параграф 22, Писма от земята, Чучулигата, Спутник моя любов, Вино от глухарчета, Процесът, Махалото на Фуко, Улица Консервна, няколко книги на Кинг...не знам коя да започна, апатично ми е..ще ми се нещо разтърсващо и променящо светогледа. Цар Плъх на един дъх се чете, сладкодумно и интересно написана, но до там...липсват ми спиращите дъха цитати.

# 440
"Майстора и Маргарита" е една от книгите, които не е оставила никаква следа у мен Simple Smile. Много смътно си спомня сюжета и нищо, ама нищо друго, с което да ме е впечатлила. И аз бях чувала, че е любимата книга на много хора, но аз не съм от тях Simple Smile.
Приключих с "Прекрасните творения небесни" и ми остана един такъв сладко-горчив вкус. Хареса ми, натъжи ме. Не харесвам особено книги с отворен край, но с тази бих си дописала нещо оптимистично, като ново начало Simple Smile.

# 441
  • Варна
"Майстора и Маргарита" е велика книга.

# 442
Джия,
препоръчвам ти да започнеш с "Осъдени души".  Hug

# 443
"Майстора и Маргарита" е велика книга.

И аз така мисля. Иронията е много тъ-ъ-ъничка. Wink

# 444

И като е класика, задължително ли трябва да ти хареса? Wink
Аз съм писала поне два пъти във форума, че не харесвам тази книга, нищо не ми допадна в нея, беше ми безинтересна, абсурдна и скучна.
И изобщо, защо ти пука, кой и какво мисли за книгата? Важно е ти самата как я възприемаш и усещаш..

А "Птиците умират сами" е едно от най- добрите ми попадения за изминалата година, великолепна книга  Peace

# 445
Аз приключих с Брулени хълмове и преминах но Улица консервна , засега добро начало , типична книга на Стайнбек , когото много харесвам Simple Smile
някой беше споменал Птиците умират сами ....прекрасна книга ,която предизвика много емоции в мен.

# 446
  • София
Хора,прочетох Павилиона Прасковен цвят за 3 дни,нещо,което не ми се е случвало никога,защото времето ми за четене е ограничено....Велика книга,плакала съм като дете на някои моменти,плюс това за пръв път чета такива прекрасни метафори за секса,така прекрасно описан...

Сега започнах продължението на Богат-Беден на Шоу.

# 447
  • София

И като е класика, задължително ли трябва да ти хареса? Wink
Аз съм писала поне два пъти във форума, че не харесвам тази книга, нищо не ми допадна в нея, беше ми безинтересна, абсурдна и скучна.
И изобщо, защо ти пука, кой и какво мисли за книгата? Важно е ти самата как я възприемаш и усещаш..

А "Птиците умират сами" е едно от най- добрите ми попадения за изминалата година, великолепна книга  Peace

Права си,а и предполагам,че ще има още такива книги,които може да не ми харесат.
Надявам се и на мен "Птиците умират сами" да ми харесат : )

# 448
............... не знам коя да започна, апатично ми е..ще ми се нещо разтърсващо и променящо светогледа. .... 
защо променящо светогледа?
изброй няколко книги които ти харесват, ще те насочим по-лесно  Peace
аз имам предложение коя да е последната книга от списъка ти - Параграф 22  Stop и тя е класика, но ... Crazy
аз съм на третата част на Атлас изправи рамене  Heart Eyes

# 449
Започнах 'Спасителят в ръжта'. Съвсем друго очаквах...ще видим нататък. Уж твърдо бях решила с българските книги да започна. За следващият път ще си оставя Майсторът и Маргарита(имам чувството, че ще ме разочарова, а след нея Осъдени души, един вид за десерт  Laughing)

Фри мерси за съвета относно Параграфа, ще го имам предвид  Peace А относно другото...дори не знам, кои книги да изброя, та там се крие целия проблем.

Мооже би Лолита, но до колкото съм чела, няма друга такава книга. Да убиеш присмехулник, също ми хареса, но на мен по принцип ми харесва да чета за негри(още съм в издирване на Тайния живот на пчелите).

Общи условия

Активация на акаунт