В момента чета ... 22

• 36 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Тук са "Клетвата", "Срещата" и "Вярата". Значи инфромацията от другата тема, че това е всичко, не е съвсем точна, а? (Аз така и не я разгърнах тази книга в книжарницата, а я видях 10 пъти поне...)

scaramouche , благодаря за споделения линк!   bouquet Разказите много ми харесаха. Ще търся и хартиения вариант, за да си довърша книгата.

# 691
Аз съм на "Играта на Ендър".

# 692
Ето това започнах :

# 693
"Крадецът на книги", Макръс Зюсак

# 694
Започнах 11/22/63 на Стивън Кинг.

# 695
След Крадецът, три дни не четох нищо, което ми се случва за пръв път от една година насам. Сега започнах "Чуй ме" на М. Мацантини.

# 696
Започвам "Солунският чудотворец" на Фани Попова-Мутафова Някой знае ли дали корекциите, които авторката е била принудена на внесе в автентичния си роман са променили характерите на героите, облика на действието и хода на самата история по някакъв начин  newsm78

Завърших "Ребека, господарката на Мандърлей". Не знам за кой път я препрочитам и също не зная как всеки път успява да ме държи в напрежение до самия си край. Усещам чувствата на безименната героиня, от чието име се води повествованието, във всеки един момент.

# 697
  • Benelux / Varna
Denim, аз четох цялата четирилогия на Мутафова тази година, две от частите бяха автентични, други две не бяха, бяха коригирани от нея. Лично аз не усетих някаква особенна намеса, харесаха ми изключително много,вероятно наистина има , но аз не я усетих по никакъв начин. Приятно четене!

# 698
Днес започнах да чета "Роксолана". Грабна ме от самото начало, надявам се и до края да задържи вниманието ми. Все пак Анастасия Лисовска е била много, хм, интересна личност.  Simple Smile

# 699
Аз оставих "Краткото царуване на Пипин 4", защото ми бе страшнооооо скучна....
Бавничко чета "Зеленият път"  Peace

# 700
След Крадецът, три дни не четох нищо, което ми се случва за пръв път от една година насам. Сега започнах "Чуй ме" на М. Мацантини.
Очаквам  отзивите  за  "Чуй ме".

# 701
Аз пък продължавам с Ч. Дикенз, сега съм на "Големите надежди"

# 702
Снежно цвете и тайното ветрило - Лиза Сий

# 703
След Крадецът, три дни не четох нищо, което ми се случва за пръв път от една година насам.
Разбирам те! Peace

# 704
zornitsa, благодаря ти за споделеното мнение   bouquet

proletno cvete, на мен много ми хареса книгата "Снежно цвете..." за разлика от филма, който изгледах от любопитсво, веднага след като завърших книгата. Приятно четене  Hug
Някой може ли да препоръча други книги от Лиза Сий, които да си струват? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт