В момента чета ... 22

• 36 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Значи, и аз ще се запиша в библиотеката и ще видя дали я има  Rolling Eyes

# 646
А "Трънските разкази" са 6 на брой. Не знам, мисля че и в електронен вариант са толкова. Аз затова отговорих, че това е книгата. А иначе в моята книга са и новелите от "Балканска сюита". Те са 3.

Тук са "Клетвата", "Срещата" и "Вярата". Значи инфромацията от другата тема, че това е всичко, не е съвсем точна, а? (Аз така и не я разгърнах тази книга в книжарницата, а я видях 10 пъти поне...)

# 647

Най-накрая след дълго търсене,започвам 100 години самота.Много съм щастлива Heart Eyes

Великолепна, е най-слабото, което може да се каже за нея. И продължавам да си ходя със сенки под очите заради нея ( още я чета ).

# 648
Прочетох "Един след полунощ "на Керана Ангелова. Прекрасен език!
Ще чета още от нея.  Simple Smile

# 649

Най-накрая след дълго търсене,започвам 100 години самота.Много съм щастлива Heart Eyes

Великолепна, е най-слабото, което може да се кажe. И продължавам да си ходя със сенки под очите заради нея ( още я чета ).

# 650
  • София
Тук са "Клетвата", "Срещата" и "Вярата". Значи инфромацията от другата тема, че това е всичко, не е съвсем точна, а? (Аз така и не я разгърнах тази книга в книжарницата, а я видях 10 пъти поне...)
В старото издание на "Трънски разкази", освен тези 3, са включени "Австралиеца" и "Майката".
В новото на Сиела има и още един нов - "Канадецът".

# 651
В момента чета Стая, по средата точно съм и много ме увлече. Началото ми беше доста трудно и даже бях на ръба да я оставя. Но понеже нямам този навик, се напънах и не съжалявам. Много добре написано, държи в напрежение, чувството когато я четеш е като че си там и виждаш действието. На мен ще ми е в топ 5 за тази година от прочетените книги  Peace

# 652

Великолепна, е най-слабото, което може да се кажe. И продължавам да си ходя със сенки под очите заради нея ( още я чета ).

аз не бях очарована; да, изчетох я, но "по инерция"; даже не си я спомням - почти никакви спомени, освен, че едно от момичетата ядеше пръст  Crazy  За разлика от "Любов по време на холера" - много силна!

Почти пак "по инерция" чета "Копелето на Истанбул", но с малко повече интерес от "100 години". Ще правя почивка от Шафак след тази (остават ми стотина страници, а не ме е "грабнала" още...

# 653
Приключих "На изток от рая". Чувствам се чудесно, както винаги след като съм я чела. Simple Smile

Сега ще започвам да чета "Предречено от Пагане" на Вера Мутафчиева. Също друга много любима моя книга, която винаги препрочитам с удоволствие.

# 654
  • Чукарландия
А някой чел ли е "Престолът на русалката " - Сю Монк Кид? Може ли отзиви? Hug

# 655
А някой чел ли е "Престолът на русалката " - Сю Монк Кид? Може ли отзиви? Hug

Майка ми! Влюбена е в книгата /както аз в "Тайния живот на пчелите/, но е на 61, и е леко сантиментално настроена.  Mr. Green

# 656
  • София
Аз все още мъча "Полет над кукувиче гнездо" Странна ми е. Все едно чета сценарии.

И книгата, и филмът са страхотни. Обичам ги. Лудостта да бъдеш свободен.

# 657
След блудкавите Реликви на смъртните,
започнах " Първият закон " от Джо Абъркромби.

Успя да ме грабне.  Peace

# 658
   Започнах "Вила Тъга" на Патрик Модиано. Чете се бързо, но очакванията ми не се оправдаха, въпреки че съм стигнала до половината. Ще я дочета, но никак не съм впечатлена.

# 659
Аз все още мъча "Полет над кукувиче гнездо" Странна ми е. Все едно чета сценарии.

И книгата, и филмът са страхотни. Обичам ги. Лудостта да бъдеш свободен.

Ще си позволя да препоръчам и постановката в Народния театър. Отлична интепретация на Макмърфи, според мен, от Деян Донков, напълни ми и очите, и сърцето в този спектакъл.
Wink

NеDа, благодаря за уточнението за Трънските разкази. Ще прочета тези засега пък после ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт