Успешно "олежани" бебета - тема 12

• 30 600
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Имаше една рецепта с банани и брашно от елда и аз реших, че ще стане и с оризово, ама не. Пфу как може да съм толкова смотана с това готвене.  ooooh!
Те пък на мен нито веднъж не ми се изпекоха като хората  ooooh! та причината може да не е в твоя телевизор. Като сложих и пълнозърнесто брашно не се ядяха...не зъботрошачки ами и за чесалки не се ползваха.
Температурата мина и замина. Това беше 2 дни и 2 нощи. Пфуууу, тъкмо се вайках как издържате нощем да не се наспивате и ме споходи. Няма да се хваля с нищо вече.
Ама не могаааа. Решила съм утре да е последното кърмене и в петък си сипвам едно питиенце и това е. ААА Айшето и тя човек.
Направо ме уби с тази алергия Дрън. Нали и друг път си му давала Нурофен и Панадол? Ваксина скоро? Ужас, защо миличките дечица така се изприщват вече  #2gunfire  Чак на тази тема не ми се пише. 

# 61
Кака ви Функционалната много я бива с печивата за дечурлига, да се включи да светне тука народа как става номера. И Женито нищо не е писала.

Давала съм Фусти и двете. Алерголожката каза, че това нищо не означава и алергия може да се прояви и на 60 години към нещо познато, което си ял до вчера едва ли не....
Ще очаквам да пишеш Емчо как понася липсата на цицата Simple Smile Той май не суче често, така че едва ли ще има големи драми  Hug

# 62
Дрънче, много кофти тази работа. Sad Добре, че Каменяка не е разбрал нищо от ситуацията. Едно време нямаше такива алергии, а  сега - светът се е алергизирал. На какво диета сте? Нали се е получило от лекарства? Защо пак сте на диета? Thinking Четох, че нурофенът предизвиквал алергични реакции, ама знам ли. Вече сте добре, нали?  bouquet

# 63
Дам лали, много по-добре. Пак е леко опъпчен, но е мноооооого по-добре. Диетата е с цел да се изчити организма от всичко явно и все пак да се изключат евентуални храни. На практика не се знае от какво точно се е изринал, всичко е в сферата на вероятностите.
А за алергиите във времето си права абсолютно.

# 64
Дрън, много неприятно наистина, браво че детето вече е добре. Дано не се повтаря Hug

# 65
Ще очаквам да пишеш Емчо как понася липсата на цицата Simple Smile Той май не суче често, така че едва ли ще има големи драми  Hug
Хайде да те развеселя малко.
+18  Mr. Green
Тъкмо стоях следобед и си разсъждавах...
Като го приспивам вечно ми бърка в пазвата. Просто така си е свикнал от сученето още и продължава..изпива АМ, лапва биберона и ми търси цицата .. ама да я пипа  Joy
Та очаквам драми.

# 66
Тука е Женито, тука е, ама тая вечер ще си ляга преди полунощ /уж/. Нещо се опитва настинката на Сияна и Димитър да ме догони, да видим обаче кой-кого.

Сияна ми разказа играта - нали ви писах, че  заспа в 6 сутринта оня ден. Аз на другият ден не бях нито яла, нито спала 24 часа  Mr. Green Като се събуди по обяд, хапна и айде в парка. Ми то мойто не знам с какви батерии е - от 13 до 18 обикаля като луда, като само поспа 40 минути към 16. Следващите вечери не спа много добре, но поне не е като тогава. Като цяло - запушен нос през нощта и 2-3 сопола през деня.
От известно време има майстори на долния етаж, та те през деня малко също смущават съня й, дв пъти ходих при съседите - разбиране никакво  #2gunfire
Отделно, не знам дали на мен прилича, както казва баща й, но не се трае от проклетия. Тръшка се за всичко, криви се преди ядене /все едно не е гладна, а после омита всичко/, смяната на памперс продължава да е мисия малко вероятна, не иска в количката, ама пеш не се води и т.н. Нямам сили, повече психически съм уморена обаче в момента.

Дрън,  Hug Стискай зъби и ти, сестро!

На всички други също много  Hug Heart Eyes, ще ви отбелязвам в по-добри дни

# 67
и ми търси цицата .. ама да я пипа  Joy

еее, кой мъж не търси да пипа  hahaha Joy

# 68
Фусте, Камен не суче два месеца, и още бърка да мачка, и ми повдига блузата за да ми бърка в пъпа  Mr. Green
Жени и вашата не е лесна, напълно те разбирам. Ама поне успявам да поспя, за разлика от теб. Дребния и той е неуморим, и също напоследък се криви преди ядене, пък излапва всьо и все. За количката и воденето - същото, абе по калъп са правени сякаш.

# 69
Брутро и от мен. Да са живи и здрави ВИК, ние сме без вода до полунощ. Другите сигурно ги благославят, ама аз мисля да им се обадя да ги поздравя, защото благодарение на тях мързелувам тая сутрин  hahaha

Бисквити сладки правя тези в различни вариации обикновени бисквити
Вчера намерих и тези, но не съм ги правила. Попи май трябва да помага за мерките, че тез OZ не ги разбирам.
Крекери съм правила също, но нейде им забутах рецептата. Стефи ги прави май.

# 70
Фикс, ти не прави ли тези http://vkuhniata.wordpress.com/2010/02/02/rosemary-cornmeal-biscuits/
Сияна ги яде от 3-4 месеца, потърждавам, че са вкусни  Mr. Green

# 71
Хаххаха, ФБ днес пропищя от липсата на вода във Варна. Фиксче честито ти мързелуване. И аз мисля да опъна кълки малко, че тази сутрин рано станах в 10.30  hahaha

# 72
  • на земята
Кажете какви бисквити да направя на АЛЯ,да нямат прясно мляко и млечни изобщо,може малко сол,захар не  Peaceяакам рецепти моля,че това моето дете неще да дъвче хич,не че се притесявам,но няколко пъти се случва да дъвче,а повечето пъти се пъне да повръща като е по едро  ooooh!
Дрънче,дано Каменчо в добре вече,то аман от алергий,и чудесии ужасс..)))Дано се разбере от какво е,но доколкто знам до 2-3 години трудно се разбира..)))На Аля и взимаха венозна кръв заради съмнения за непоносимост към лактоза,нооо не показаха нищо..)))Просто чуствително коремче и наистина пу-пу капките помогнаха засега,еспумизана също само дето се запече и ака трудно  #Crazy
Малко поизлязохме,но страшен вятър ,ужас,слънце до неделя и после студът иде  Laughing

# 73
Камен е бомба, днес сме пак на преглед. Тъкмо ми приседна едно картофено кюфте, спука се да мучи и да се протяга към него.
Лаленце, за рецепта не знам, но Хип имат хубави овесени бисквити с ябълка без мляко и захар.

# 74
  • на земята
Камен е бомба, днес сме пак на преглед. Тъкмо ми приседна едно картофено кюфте, спука се да мучи и да се протяга към него.
Лаленце, за рецепта не знам, но Хип имат хубави овесени бисквити с ябълка без мляко и захар.
Ааааааааааа кои са тез бисквити без мляко и захар,няма такива,освен едни на Ббебвита бес мляко,но не ги намирам никъде  newsm78 Какво да дам да дъвче за да се научи?да свиква да дъвче,банан давам,круша,ама тя ги смуче,с хляб се дави,направо ми се изпряви косата ,страх ме е,гастрото ми каза,сама ще почне да си дъвче детето да не я присирам  Laughing
радвам се че Каменчо е шестица вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт