Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява менюто за алергични деца на vipbebe.com?
Какви са някои подходящи храни за дъвчене, за да научите дете?
Какво е столче за баня и какви са неговите предимства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява менюто за алергични деца на vipbebe.com?
-
Какви са някои подходящи храни за дъвчене, за да научите дете?
-
Какво е столче за баня и какви са неговите предимства?
-
Какви са ползите от къпането на деца в столче за баня?
-
Какви са някои техники за успокояване на дете след падане?
Като четох поста ти и настръхнах! В какво се състои диетата му? С какви съображения не си искала да му сложат урбазон
нямам идея какво съдържа, но знам, че е противоалергично.
Голям мерак да си играе с кофичката и накрая почнал да бие по лаптопа с нея и се е пръснал капака. Сега е на ремонт и очаквам утре да ми звъннат да разбера дали има хляб в него или е за боклука. То с това кисело мляко има малко предистория...Значи вчера към обяд влязохме да се изкъпем с Боби, голям купон, плискахме се с вода, смяхме се, много готино беше. Обърнах се към мивката да взема нещо и мъничо веднага се изправи в коритото да види какво правя /коритото е на стойка/ и ... падна на пода
хванах му едната ръка, но тялото му се извъртя и направо се разби. В момента има малка подутинка на челото, едната бузка е по-зачервена. Изпитах ужас и безизходица, мислих да го водя до спешното. Не плака много и започна да се смее. Успокоих се и зачаках за признаци. Всичко беше по старому, но следобяд отидохме при педката. Тя потвърди, че е ок. Вечерта повърна веднъж на фонтан и пак се филмирах, но установих, че Мирослав е объркал млеката. Предната вечер бях купила кисело мляко и го забравих в колата, на другия ден купих ново и то си беше в хладилника. После реших да направя питки от млякото престояло в колата, но едното отиде на лаптопа, а от другото Мирослав е забъркал кашата на Боби докато аз миех чиниите. Боби яде към 4-5 бебешки лъжички и според мен това е била причината за повръщането. Както и да е, радвам се, че вече е добре. Много ми е гадно за падането и постоянно се присещам за момента, просто е ужасно! Сега се чудя как да го къпя, коритото не влиза изцяло във ваната, а цяла вана не ми се пълни. То и водата бързо изстива там, а и него го е страх от ваната, не знам защо

за ужас на баща и.За информация великото произведение е заложено в учебната програма на първи клас,като самоподготовка по ЗИП БЕЛ в занималнята,обикновено около края на ноември.
?Намери ли си комплекта за суши,таквоз хич не ям...Поръчай още малко слънце,не бъди стипца