Красотата на земята сме събрали в цветята! Есен-Тема63

• 35 006
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!!!
denima да питам за стапелията-в каква пръста да я засаждам и да чакам ли да пуща коренчета?Аз я боднах направо така? Confused
matze тук помощничката е в момента на почивка-събираше листа и мъркаше-да ни върви по-бързо работата. Laughing Wink
Страхотни цветя сте показали и букета е страхотен на midkoo .
Сега и аз ще ви затрупам със снимки,мислех,че няма какво да показвам,но мушкатите и циганчетата имат цвят.Даже латинки имам още цъфнали. hahaha
  -латинка
  - върбинка
  - и роза
мушкатите
Скрит текст:

-имам две и на земята ,които съм сяла и те имат още цветове и са свежи  Grinning

Скрит текст:

Нели за теб едно слънчице. Heart Eyes
Скрит текст:

Приятна вечер!!! Hug  bouquet

# 31
  • Бургас
Писе и при теб много цветно Heart Eyes и аз имам още циганета и латинки дето цъфтят.За стапелията,тя е сукулент ,като кактусите.Аз примесвам с пясък или ползвам готова почва за кактуси.
И точно така,направо бодеш в почва,не във вода.Даже е хубаво да засъхне преди това,за туй и не ти го увих в мокро памуче Peace Аз като вкоренявам нещо обикновено ползвам прозрачни чашки за да виждам какво се случва Grinning

# 32
  • SHOOT ME 10 $
matze
Цитат
Мидкоо, джентълмен си ти- знаеш как да зарадваш дамското сърце Hug
Благодаряя на всички! Целувки и за Елза! newsm10

# 33
  • Бургас
Пу, последна в новата тема.. Rolling Eyes
Маце   bouquet благодаря за темичката, на колажа видях и мои цветенца, което ме зарадва  Flutter
Ще се опитам да бъда по редовна в новата темичка, макар че то за показване май-вече няма при мен.. Embarassed

# 34
Ааа, poepie,аз съм последна!  Mr. Green
Благодаря за новата тема,обещавам ,че ще опитам да съм по-редовна.  Hug
И малко снимки от мен,за новата тема:
Последните цветове на Хибискуса,който не спря да цъфти цяло лято-
Скрит текст:

В момента в градинката ми е теменужено царство-
Скрит текст:

Всичко друго вече е прибрано за зимата-
Скрит текст:

# 35
  • на североизток от Рая
 Добро утро!  Hug

Незиии, каква приятна изненада! Не липсвай вече!  Heart Eyes Как си?

А китайската ти роза уж е с цвят като моята, а в средата има нещо много интересно - розовеещи листенца. Много интересна, хареса ми.

Теменужките са прекрасни.  Heart Eyes

А и вече си зазимила сакъзчетата. Браво на теб! Моите цветя са все още по терасите. И никак не ми се ще да ги разбутвам, ама им е време.

Не е студено тези дни, дори напротив. Има мъгли, но пак са високи температурите.

И мушкатата ми си цъфтят, с едни голеееми цветове.  Simple Smile

Пак ще се обадя днес!  Hug

# 36
nezito, ще изляза от ритъм с този красив хибискус!  Heart Eyes Ако решиш да раздаваш от него, имай ме предвид, моля  Blush

# 37
nezito  newsm09 страхотни красоти-особено теменужките,а колко мушкати имаш!!! Mr. Green

# 38
  • Бургас
Привет Kissing Heart
Незиии,как ми липсваше градинката ти Hug представям си как ухаят теменужките Heart Eyes
Надявам се вече да се отчиташ редовно Wink
Аз поливам орхидеи Whistling

# 39
Благодаря ви,момичета! Hug
Напоследък времето едва ми стига и затова не бях толкова активна.                                                          
Честно казано аз прибрах всичко още при
първото застудяване,а то после какво време се отвори! Whistling
Винаги по това време си садя теменужки-радват ме цяла зима,надничат изпод снега . И така ,докато стане време за другите цветя,градинката не е празна. А и много си ги харесвам. Heart Eyes                                    
pisenxeto,няма проблем да ти дам от хибискуса,само не знам кога ще успея да го орежа-целия е в
пъпки. Wink                                                                                                                                                    
denima,при моите орхидеи в момента е
настъпило голямо оживление-всички до една са с по два до три цветоноса.Направо е като верижна реакция,всеки ден нови и нови. Нямам търпение да цъфнат.  Simple Smile

# 40
nezito, и аз искам, и аз  Grinning Не го бързам- когато, тогава.  Grinning

# 41
nezito аз не искам хибискус. Mr. Green
nezito, ще изляза от ритъм с този красив хибискус!  Heart Eyes Ако решиш да раздаваш от него, имай ме предвид, моля  Blush
Ето кой иска. Laughing

# 42
  • на североизток от Рая
 Аз пак идвам, защото се сетих да питам нещо.

Има ли проблем, ако сложа чашките с листата от теменужки на перваза на южен прозорец. Слънцето ще попречи ли много? Сега не пече силно както през лятото, но все пак...В момента са на секцията навътре в стаята, но ми се иска да ги изместя.

Ще почакам за отговори и тогава ще видим какво ще направя.

# 43
neli mar4, аз моите така ги вкорених и доста дълго ги държах на перваза на южен прозорец вече посадени. Скоро качвах снимки как им се е отразил престоя там  Grinning

# 44
Нели моята е на южен прозорец,но затъмнявам с вътрешни щори и имам едно тънко перде ,което съм залепила  пред щорите ,заради орхидеите да не ги гори слънцето.За сега върви добре,но нека кажат дамите с моноооого теменужки. Mr. Green
След малко ще пусна снимки на орхидеята отвори и последния цвят и теменужката. Heart Eyes
Ето ги снимките.
  последното цветче е почти бяло. Heart Eyes
  за една седмица доста листа пусна  Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 12:06 от pisenxeto

Общи условия

Активация на акаунт