Re: Време ни е за промяна - 153!!!

• 15 713
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Аууу, аз пък как обичам съседката над мен, която обича да чисти от 2 до 4  hahaha
Тътрузенето на мебели, воят на прахосмукачката (включително на балкона), както и изливането на легени с вода (през топлата част на годината) по балконите са ми в топ 3  Joy

# 76
  • София
нали гена, любимо ми е и на мен, а и пералнята на тези над мен особено като центрофугира,  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 77
а пък моята комшийка над нас обича пералнята й да работи след 12 часа, съответно центрофугата започва да върти около 1 часа. В най-сладкия ми сън аз подскачам от центрофугата и започвам да се ослушвам дали гардероба ще започне да скърца.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 78
  • София
диамнадче по тоя повод имахме разправии във входа, повечето са наематели и хич не се съобразяваха, ама като се оплакахме на собствениците и да видиш как се реши проблема, иначе и при насимаше 3 такива дето пускаха вечер след 23ч.

# 79
тези над нас са собственици и имам чувството че жената е в критическата и не може да спи и затова пуска пералня нощем, почва да готви в 10 вечерта и все такива едни.

# 80
  • София
че в критическата така ли правят  Shocked

# 81
Еми, може да пестят от ток - да карат на нощната тарифа.
В смисъл, не е смешно, защото възрастните хора, особено в малките градчета, точно така правят - става в 4 и готви до 6 сутрин, за да е на нощна тарифа.
Ако е така, простено им е, ако са бедни стари хора. Но ако са нафукати мърли, направо им направете забележка. Аз за щастие нямам този проблем, но съм имала и се реши много бързо с един сравнително категоричен разговор, в който обясних, че тръгнем ли на "въпреки", нещата само по-зле ще станат.

# 82
  • София
при нас пък нищо не се чува отникъде  Rolling Eyes
само съседите отгоре имаха две малки кученца с големи ноктенца, като тръгнеха да се гонят тия животинки голяма аларма вдигаха, все едно се опитваха да изкопаят пода.
ама взеха че се разведоха и мъжа отнесе кучетата  Crazy

# 83
Е, Бамби, това си е късмет - нспасила си се накуп и от кученца, и от мъж-съсед! Simple Smile

# 84
  • София
Здравейте, чак сега ви прочетох. Джас, много съжалявам, мятай се на хистерото да отстраняват всички пречки и следващия път ще бременееш вече.
Милке, успешен старт и успешен финал. С Елонва ли ще те стимулират?

# 85
  • СОФИЯ
Добър ден  Heart Eyes
Милке успешен старт  Hug Hug Hug

Каке Елонвата според теб най добрият вариант ли е ??

# 86
  • София
Миеринке, не знам.....Д-ра трябва да прецени кое е най-добро. Вожда ще реши, че нали при всички е индивидуално.

# 87
  • СОФИЯ
Миеринке, не знам.....Д-ра трябва да прецени кое е най-добро. Вожда ще реши, че нали при всички е индивидуално.

Hug Hug Hug Hug
Да така е принципно, но мойте макар и малки наблюдения е, че с Елонвата има повече положителни резултати. Може пък и да греша .....

# 88
  • София
а шоко като е по дълъг протокол после може и с елонвата да я метнат, ама сигурно и тя не знае още newsm78

иначе доколкото знам елонвата не я препоръчват на жени над 40, ама пяк е индивидуално решение на доктора

# 89
  • София
всичко препоръчват на всякакви, не знам кой ги измисля тия работи  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт