Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 145
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Ириене - не съм и аз много опитна в това, но съм чувала, че повече от 2-3 (+)теста, говори за проблем . Но по-адекватно би ти отговорила Денис Wink  и аз съм в някакъв шаш за моите .. не знам полудявам ли, струва ли ми се ...
Скрит текст:

# 661
Тоито и при теб е интересна картинката с тестовете...напрао не знам на какво може да се дължи това и съм много заинтересована да узная!
Ирене а доктора кво каза на ФМ? Кога е била О според него! А и като гледам БТ ти се покачва стремглаво, така че би трябвало О да е минала...

# 662
  • планетата Земя
Irene I ,да не е от инжекциите?Аг то знае ли,че правиш тестове за О?

# 663
  • Монтана
Леле кво прайте бе жени с тия тестове   Simple Smile  Айде дано е на хубаво. Ирене ако имаш тест си направи, случват се какви ли не неща.поне ако не е това да го исключиш като варянт

# 664
Тоито, видях те и аз в другата тема...според мен на 12.11 - ти е "+" теста. Другите са с една идея по-бледа тестова черта. Знам за това, което казваш - или е проблем някакъв, или бременост / някои си я засичат с О. тестове/, или пък от тъпата инжекция дето ми биха, ама чакам Денис да се произнесе. Пък и какъв проблем - този месец бях на магарето през ден и ми изследваха какво ли не  ooooh!

Миленка, не знам за това. АГ не знае. Надявам се Денис да ми каже, че е от нея и да се успокоя.
Буц, доктора казва - О. на 19.11. Денис казва - О. на 21.11  Laughing Та съм ги отбелязала и двете  ooooh!
Фло, нямам тест. Не ми се вярва да съм чудо на природата, ама ако съм ще съм най - щастливата   bouquet

Оф, отивам да сготвя нещо, че ще се гръмна вече.

# 665
  • планетата Земя
Миленка, не знам за това. АГ не знае. Надявам се Денис да ми каже, че е от нея и да се успокоя

Може да е ефект от инжекциите и тъй като АГ то не знае за тестовете,не ти е и казала,че се отразява

# 666
Irene, каква инжекция ти биха? Как ти е температурната графика?

# 667
Милена, да може...не знам вече и аз. Надявам се Денис да внесе яснота за да спра да го мисля.

Елена, на 11.11 ми биха Хориомон, за предизикване на О. / т.е. пукване фоликула /, защото беше станал много голям - 24.9 мм и се опасяваха да не стане на киста. Графиката ми е в подписа ми - цък на картинката с "LOVE"  Simple Smile

# 668
Irene, така и си помислих. Не се притеснявай. Тази инжекция влияе много. Потърси на английски "trigger shot' & "OPK" (ovulation prediction kit). Много жени пишат същото като теб, дава им много положително тестове. Например: http://community.babycenter.com/post/a27830117/trigger_shot_and_opks

# 669
Елена  Hug мерси - явно това е причината. Търсих в Гугъл на български, но никъде не намерих да е коментирано. Това била цялата работа. Даже хората пишат изобщо да не се тества  Laughing

Охххх, олекна ми  Grinning Извинявам се, че ви хвърлих в тъча  Crazy

# 670
Ирен, радвам се, че ти помогнах. Може би в БГ още не са толова популярни тези тестове и затова не се коменира особено. Но а американските форуми често съм засичала за този trigger shot и ми светна лампичка в главата. Ето че имало ползва от ровенето Simple Smile.
Не се притеснявай, имала си си според мен овулация скоро след инжекцията, както е показал и видеозона при лекарката. Сега само спокойствие и положителни мисли!

# 671
момичета, милото ми поръча тестове за О и за бр-нност, доста, ще ги разделя като пристигнат и ще ви пиша, надявам се обаче да не ни трябват и всяка от нас да има само  EFP  Hug
от този тип

# 672
Ирене - щом си ходила на фоликулометрия, тогава, за какво се притесняваш?
Той какво казва, кога засича О. ? newsm78

# 673
Ирене, от инжекцията е, че и за бременност тест да направиш, и той ще е плюс, добре, че не ни послуша да пуснеш един, щеше да се зарадваш предварително. Надяваме се да сте успели да хванете яйцето този месец и да се зарадваш когато трябва. Абе тези резултати за хламидия, които си писала в бележки, не са ли положителни? Какво каза докторът ти за тях?

# 674
Здравейте момичета!  bouquet
Буци, честито дипломиране! Успех ти желая! Simple Smile
Еленна, зарежи тези тестове за следене и си се обичайте когато ви е кеф! Peace Аз приключих с тестовете за О вече!
Ирен, Тоито, какво правите? Много + тестове за О? Simple Smile
Успех на всички не чакащи и добре дошли на новите момичета! Hug

Аз от днес съм в Ц, така че нов месец- нов късмет! Hug

Общи условия

Активация на акаунт