Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 142
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Ох, аз забравих при мен да ви споделя как са нещата. Ходих на преглед при доктора и видяхме, че са тръгнали доста фоликули, та намалихме малко дозите на стимулация да не направим някоя беля и чакаме да видим колко ще се преборят и ще стигнат до пункция. Но са над 6, де

# 676
Естлар,значи за Коледа ще си имаш подаръче:-)

# 677
Уау. Какви са тези тестове  Shocked При мен са все по една черта, на 14 ден (приблизително) имам една бледа, на следващия ден наситена много, и после пак бледа и спирам да правя. Но иначе преди хубаво наситената имам само един ден 2 черти, в останалото време все по 1.

Иначе аз от утре почвам за този месец тестчетата за О и почваме да гониме проклетото Ице, че вече ме вбесява как все ни бяга. Майско бебе исках, а то къде отиде  Laughing

Лека и бебеправеща!  Hug

# 678
Роси весел банкет!
Toito, при теб има ли вероятност да е от лекарство, в противен случай може да ни изненадаш приятно  Hug
Естлар  Hug

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 07:16 от !Diva!

# 679
Относно тестовете за овулация аз досега не съм имала две еднакви черти-само един ден с бледа втора и на следващия-пак една...
Тоито,има ли вероятност да е бременност? newsm78

# 680
Аз нещо не мога да спя. Сънувах ужасен кошмар...още потрепервам като се сетя. После мерих БТ и като се ококорих и край.

Azira_smile аз чакам всеки момент да ми пристигнат тези :
http://www.ebay.co.uk/itm/30-OVULATION-10-PREGNANCY-TEST-KITS-FE … ADME:L:OC:US:3160
Дано не стигам до тях  Praynig Ще ги подаря на някой с най - голям кеф  Grinning
elenna , пак мерси  Hug само положителни мисли вече !  Май даже са ми вповече - някак си съм се настроила, че този месец ще се получи  Grinning Да видим дали ще боли като падна отвисоко..
Estlar , лелеее, и бремелинските тестове са "+". Добре, че нямах подръка  Laughing Иначе за хламидията - положителен е резултата  Tired Обсъдихме го с АГ. Каза - да действаме този месец, че с моите проблеми по - добре да не се изтърва месеца, пък като дойде МЦ - тогава лечение. На въпроса ако не дойде - каза - ооооо, то нека стане пък тогава ще го мислим  Rolling Eyes Радвам се, че нещата при теб вървят по план. 6 яйчица си е супер  Hug
@Daniella@ при мен мистерията с "+" тестовете се разгада  Laughing Сега Тоито е наред - дано е за хубаво  Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 07:48 от Irene I

# 681
добро утро и от мен
в почивния ден и аз се измъкнах рано ,и съм заседнала на компютъра с кафето Joy
почнах постите да видим как ще се справя без любимите ми сирене и млека.
весел ден  от мен, да си починете добре с любимите хора Heart Eyes

# 682
Добро утро Не мога да повярвам че се доредих и аз да ви дам една вкусничка закуска

Аз днес съм супер спокоина и щастлива- някак си казах че всичко е о.к - е ще трябва май повечко да полежавам тази бременност, но то хубавото иска жертви - жал ми е само за малкия, но ако знаете той как се съобразява- няма такова дете просто - онзи ден ми стана лошо и ме заболя и той ми донесе възглавницата и одеалото от неговата стая - горкото едва ги мъкнеше за да и е добре на мама.

Ей естлаече страхотни новини- значи скоро ще си чакаме чудото Simple Smile

Тоито от това коет прочетох вярно да няма нещо и при теб или ти си знаеш от какво е така продължителната овулация .

IanaYana - айде да хванете вече този месец и вие ицето Simple Smile

Азира как си мила как е настроението

Флоретка ти как си.

Съжалявам ако съм пропуснала някой.  Hug  на всички ви

# 683
Добро утро ,момичета!

Пожелавам ви приятен съботен ден  Hug

# 684
Здравей лисичке знаех си че пропускам някои - как е окото

# 685
mama_sancho , добре спаднало е,в понеделник съм на последна нагревка и после при очната лекарка да видим какво ще каже,дано да няма останало за цепене.

Иначе мисля и аз едни хормони да си пусна

# 686
Добро утро и от мое име Simple Smile
Ма много ранобуден народ в събота сутрин бре Wink
Малката лисичка, може би съм пропуснала ма твойта леля дойде ли, замина ли си, чакаш ли я?  newsm78
Естлар  Hug Търпение и кураж, мила!
МамаСанчо всичко ще бъде наред! Лежи и се наслаждавай! Синчето ти е злато! Да го нагушкаш  Hug
Ваня и аз се чудех дали да не постя тази година, но няма да е...един път постих преди година и половина и добре ми се отрази, но от тогава не съм се наемала, че без сиренце и яйца не мога!
Ирене и аз тая нощ сънувах кошмари и гадории и чак исках да се събудя за да спра да сънувам и не мога! Беше много странно и страшно!!!
ДБожидарова, ти кво напраи! Тества ли се пак? Пусна ли кръвен?
Даниела  Hug точно така, позитивно и напред! И за Коледа....изненадааааа Wink

Аз днес -утре май си чакам леличката, имам всички признаци да ме посети, така, че няма да съм изненадана, поне! Лошото е че на прегледа в четвъртък, все още ще имам зацапване, но както подразбрах оттук оттам на докторите това изобщо не им пречело!

Желая ви приятен ден и спокоен уикенд!

# 687
Буцигном след 8-9 дни би следвало да идва лелката

# 688
Би следвало да идва...ма може и да не дойде! Wink

# 689
Добро утро и от мен  Hug Пожелавам ви хубав уикенд. Моето домочадие се излюпи и чакат закуската, а после отиваме на разходка до балкана.
Вече съм нетърпелива да ми минава МЦ-то и да започваме с нови сили. Целувки на всички от мен. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт