Зимна приказка ни предстои,с желаните ни две черти-тема 45

• 27 144
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Би следвало да идва...ма може и да не дойде! Wink
То и аз не знам да ти кажа кога точно идва , нали лелята е нередовна ,ама ако не дойде още по-добре  Hug

# 691
Добро утро от мен. Нещо ми е мързеливо днес. Благодаря ви за стиснатите палчета, надявам се да стигнем до трансфер  Praynig 
Иначе планове за днес - само излежаване, че от хормоните много ми се спи, не знам дали е страничен ефект или не, но много ми се спи тия дни. Вечерта сме пак на танци и така Simple Smile

# 692
Аз сега пия кафенце с мляко, следващите дни са ми натоварени, та днес се наспах до 10 ч - имах нужда, реших да оставя всякакви задачки за после;  Peace

лисичка, мерси за закуската, чудна е  Heart Eyes
ирен, пак щях да напиша грахче хихи и аз се надявам да не стигам до тях, но пък като си ги поръчах се успокоих, че не ми се ходи до аптеката за тестове  Party
Мен ми остават 6-7 дни до цикъл, може по някое време да направя едно тестче, ей така за спорта -луд умора няма...  ooooh!
сънчо, радвам се че мислиш положително, малко остана до понеделника; аз съм добре, поне така мисля, вчера ме хвана музата да подреждам гардероба си, определено мн дрехи съм събрала ...  ooooh!  като ходя по магазините все нещо си харесвам и си го вземам, та обещах поне известно време да не вземам че то няма място;  Mr. Green Mr. Green ще заделям парички за бременни дрешки пък  Heart Eyes -мечтая си за красиви рокли и едно хубаво коремче...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  preggo
Даниела, дано следващия месец е нашия!  Peace
Нади, приятна разходка... как искам и аз ...
Естлар, почивай си, един път ти се е паднало, бъди доволна че го правиш за себе си, мн се радвам за яйчицата!!! Вие имате шанс за близнаци така, нали? Пожелавам ти да ти се сбъдне това което си намислиш!!!  Kissing Heart

dbojidarova78, Нианка, Буци, Рости, ина, яна, еленче, белора, золин, фло, тоито, ели, милена, афродита, веси, калпазанка, всички които не споменах  Hug Hug Hug  прегръдки  Heart Eyes

# 693
Здравейте и от мен!
И аз като теб, Азира - поспинках доста!
Днес, с мъжо сме решили да го отдадем на релаксация и почивка, по-късно следобед и на разходка. Я по магазини, я някъде другаде  Whistling
Ние добре си свършихме работата. Тази моя пуста О.  newsm78 ако е минала, минала е, другото е Божа Работа. И Денис твърди, че е била на датата, която съм отбелязала, че е (+).
Хайде, приятна почивка ви желая. Wink

# 694
браво тоито, подготвили сте се за коледното чудо  Heart Eyes с толкова любов, дано се случи  Praynig Praynig Praynig приятна ви разходка и почивка  1swing

# 695
Привет и от мен! Чета ви и се радвам за хубавите новини! Не смея да пиша, защото нищо ново при мен. М. я няма... в понеделник-тест и ще звънна на лекаря.
Ден преди предвидената М. (миналия вторник) сутринта имах предменструални болки, но от тогава нищо. Гърдите са наедрели, но не ме болят. Това, което ме притеснява е една такава тъпа болка, под пъпа леко в ляво, като мускулна болка, даже имам чувството че и мускула е леко отекъл, много странно. Не е силна, но чувството е неприятно, особено, когато не знам от какво е... взимам от време на време но шпа и като чи ли отпуска. А понякога изчезва тотално. И нещо като запек имам от това ми се струва че е. Дано да не е нещо сериозно...

# 696
zoline, защо не направиш по-рано тест, аз съм за тестовете, ако има нужда по-рано да се знае за бр-нността   Peace имам предчувствие за теб  Praynig

# 697
Абе Золин, от къде тия нерви! Аз преди си мислех че не си се обадила да каеш радостната вест, като си мислех че вече си се тествала! Айде, крайно време е да ни зарадваш! И аз залагам големи надежди на теб този месец Wink

# 698
Золин -  Мирише ми на нещо хубаво и Коледно! Simple Smile не е курабиики, а  на  EFP  Praynig

# 699
Буци, Azira, благодаря ви за подкрепата! Със сигурност ще ви споделя резултата, какъвто и да е той. Дадох си срок до понеделник, за по-сигурно уж. Притеснявам се да не е проблем. Миналия месец нали бях на профилактичен и лекарят видя малка киста 1,5см. и от тогава само това ми е в ума. И сега мисля да не би тя да прави проблеми, да се е оголемила и т.н... но лекарят ми каза, че това ми го казва между другото и въобще да не го мисля. Но аз съм по принцип много притеснителна и цял месец само за това мисля. Може и затова, че бях напрегната, да се е променил нещо цикълът.
Но нямам никакви предменструални болки ниско долу, само това мускулното напрежение от ляво.

toito, мерси за окуражаването! Честно казано, по-скоро ми е притеснено, отколкото да съм обнадеждена. Благодаря ви, че ми вдъхвате спокойствие Simple Smile  Hug

Последна редакция: сб, 18 яну 2014, 09:51 от AnMary

# 700
toito, мерси за окуражаването! Честно казано, по-скоро ми е притеснено, отколкото да съм обнадеждена. Благодаря ви, че ми вдъхвате спокойствие Simple Smile  Hug

# 701
Аз вчера го гледах, много са сладки  Heart Eyes Heart Eyes

# 702
Здравейтеее
Да напиша нещо и аз като за последно в тази темичка!
На мен от чистене и готвене не ми остава време да ви чета, ако си имах и едно детенце просто незнам как щях да смогвам  Joy

Золине, хайде мила тествай се че да завърши тази тема с хепи енд  Hug
Ан, искаме отчет какво се случва  Mr. Green

Много хубав ден на всички ви  newsm49

# 703
росинка, малко ти е останало  Hug дано имаш две чертички  Praynig

# 704
Мерси мила Азирче  Hug
Усещам че новата тема ще е пълна с усмихнати новини!

Общи условия

Активация на акаунт