Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 374
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Това е Италианската уличка - аз така си я знам от едно време. Започва от чешмичката до Хеликон, там покрай кафето.
Благодаря,   bouquet

40 номер обувки във всички магазини - женските обувки на повечето места са до 40 та дори и до 41№

# 346
  • Пловдив
 Скоро обсъждахме къде има добър джаз клуб в Пловдив.
Днес разбрах, че има един нов изцяло джаз клуб в града - Бий Боп кафе. Намира се на Гладстон 1, под дома на техниката (отстрани на Сентрал Парк). Програмата за ноември е доста богата и доколкото разбрах изпълненията са само на живо.

# 347
  • Майничка
Момичета тази година изложбата на змиите няма да е в природо-научния музей, а на ул.11 август №1 - знам, че е някъде покрай центъра, ама по-точно да ме ориентирате?

Изложбата е в една висока ъглова сграда, м/у Отец Паисий и 11 август, навремето беше банка, после магазин Мания, пада се точно с/у хотел "Дали".

# 348
  • Пловдив
gargamela, страхотна си, сетих се от едната страна на сградата продават закуски   bouquet

# 349
  • Майничка
gargamela, страхотна си, сетих се от едната страна на сградата продават закуски   bouquet

Не и на самата сграда, тя е много добре ремонтирана, боядисана е в св.синьо и сиво, но доста време стои празна. Закуски продават(ха) от другата страна на двете улици, очертаващи острия ъгъл -  на Отец Паисий, преди х-л Дали, а преди (вече не) и на 11 август, до бившия магазин на Галинел, който сега е празен, малко след Градската художествена галерия. Има си ясни табели за изложбата, не се пропускат лесно. Wink

# 350
  • Пловдив
40 номер обувки във всички магазини - женските обувки на повечето места са до 40 та дори и до 41№
Дамски продават, да, но по -тийн модели къде мога да намеря?

# 351
  • Пловдив
Скоро обсъждахме къде има добър джаз клуб в Пловдив.
Днес разбрах, че има един нов изцяло джаз клуб в града - Бий Боп кафе. Намира се на Гладстон 1, под дома на техниката (отстрани на Сентрал Парк). Програмата за ноември е доста богата и доколкото разбрах изпълненията са само на живо.

И аз това разбрах, но не сме ходили все още. Впечатли ме, че има традиционни неделни матинета.

# 352
Момичета, къде да търся ботуши за 13г. тийнейджърка?
Номер 40.  ooooh!
Досега беше все с на К&К от Мечо Пух, но вече няма - момичешките са до 39...

В Дайхман провери ли?

# 353
Намалението на  LEGO в Мол Галерия е в магазина до стената, но е само на определени модели. Това, което исках не беше намалено. Благодаря за информацията въпреки това. Споделям ако накой друг също се е запътил натам. Laughing

В хиполенд нали ще има - 25 % скоро . Peace

# 354
Ох аз от Хиполенд се разочаравах,това,което търся го няма и няма и да го заредят до петък,а толкова се надявах на тях,най-вече ми се щеше да накупя от Активните Карти на Клевър бук,1-2 комплекта Плей До,и някакви дребосъци други,хич няма и да ходя,че като се знам,ще взема сумати излишни неща! Joy

# 355
  • Пловдив
Намалението на  LEGO в Мол Галерия е в магазина до стената, но е само на определени модели. Това, което исках не беше намалено. Благодаря за информацията въпреки това. Споделям ако накой друг също се е запътил натам. Laughing

В хиполенд нали ще има - 25 % скоро . Peace

Ще има, ама то батални битки ще се водят.  Crazy Не знам ще мога ли да се добера до каквото искам. Сега се боря с mytoys. Почти успях. Докарах го до плащането.

# 356
Кой ден беше черния им петък на хиполенда ?

# 357
Този-на 22-ри! Hug

# 358
Извинявай те,знам че е коментирано, но не успях да се върна много назад в темите....някой поръчвал ли е питка/в нашия случай за РД/ от пекарната на Сточна Гара,приемам и др  предложения...

# 359
Мечкони - аз бях писала - много са вкусни питките. Също поръчвам и от сладкарницата на ул. Богомил  Peace
Някой знае ли колко стотинки е двустранното копиране в ксероксите покрай ПУ и Техническия  newsm78 Трябва ми да снимам доста учебници и там уж било най-евтино  Whistling
Трапезица - на 22 ноември е, ще има 25 % намаление

Общи условия

Активация на акаунт