Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 359
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Убий ме, не мога да се сетя, но ако се не лъжа на първия етаж някъде около централния вход, ама вдясно ли, вляво ли  Embarassed Отдавна не съм търсила спортни чанти, та съм забравила.
Peace

# 391
Аз миналата година като ходих в Хиполенда за черния петък, нямаше промции, а всички стоки си бяха -25%. На касата ти фактурират всичко и накрая ти вадят 25%.  Peace

Аз специално питах дали важи за всички стоки и след утвърдителен отговор на касата се оказа,че веднъж намалените неща не се включват в промоцията. Естествено  това не беше упоменато никъде.

После ( след  2 седмици) ми излязоха с номера,че го пишело на вратата. Да,ама не. Но вероятно тази година ще го пишат. Peace

# 392
  • Пловдив
На радио рекламата казват 25 процента за всички стоки.Не пречи обаче да има уловка.Който ходи,да си отваря очите и да си гледа касовата бележка.

# 393
А от колко часа ще отворят Хиполенд утре? Пак ли от 10, като всеки ден или по-рано?

# 394
Моля пак споделете за шах за деца около Джумаята или Четвъртък пазар.Знам за клуба на Хан Аспарух 21,но ми е далеч за зимния сезон. Идеи??

Споделям,може да ви е полезно-в клуба на шахматиста на ул. Съборна има занимания понеделник и четвъртък за деца от 17,30 до 19 ч.

На Италианската уличка има магазин на хасковска фирма за дрехи,имат хубави неща на прилични цени  Peace

Рапорт даден!

# 395
  • Пловдив
Вчера моя мъж е минал през един Софийски Хиполенд и каза че 3 момичета усилено са сменяли етикети на цени (незнам дали на вече приключващата им промоция или умишлено ги повишават заради промоцията им днес newsm78 ). Снощи случайно минавайки покрай Хиполенд до Метро в 21ч. беше много светло вътре , та зареждаха стока или сменяха етикети на цени незнам.

# 396
Хиполенд с тия цени на Лего са един път просто !  ooooh!
На малката съм купила няколко вече и то далеч на по-поносими цени ! Егати надценката !
Щом си позволяват да правят отсъпка 25% (макар и за един ден) представете си каква надценка имат - 150% !!!  #Cussing out

Аз мисля да отида само за една дървена дъска за малката. Дано да успеем да се вредим, щото подозирам какво ще е !

# 397
  • plovdiv
Моля пак споделете за шах за деца около Джумаята или Четвъртък пазар.Знам за клуба на Хан Аспарух 21,но ми е далеч за зимния сезон. Идеи??

Близо до Джумаята е клуба на шахматиста, ето ти тел за инфо- 0887285338-Инкьов

Сега видях, че си ги намерила Simple Smile

# 398

Близо до Джумаята е клуба на шахматиста, ето ти тел за инфо- 0887285338-Инкьов
Благодаря-вчера разузнахме и даже имаха едно занимание децата.Доволни сме. Човекът води и школата в Алекото.

# 399
От къде купувате Лего на по-нормални цени, че вече приключихме с бебешките серии и сега под 100 лв не намирам комплект Crazy?

# 400
  • Пловдив
Аз от нета от амазон.

# 401
  • Майничка
Сега ми се обадиха от Хиполенда с/у Метро - не можело да се мине м/у рафтовете, защото там се точели опашките за касите (едната блокирала вече). #Crazy
В мола било по-спокойно.

# 402
  • Пловдив
Сега ми се обадиха от Хиполенда с/у Метро - не можело да се мине м/у рафтовете, защото там се точели опашките за касите (едната блокирала вече). #Crazy

Винаги така става.Нападението на хуните в действие  Laughing

# 403
 Shocked Е, стига беее.  #Crazy

# 404
  • Пловдив
От къде купувате Лего на по-нормални цени, че вече приключихме с бебешките серии и сега под 100 лв не намирам комплект Crazy?

В Комсед края на месеца, началото на другия би трябвло да има седмица на Легото с 30% отстъпка. (така е всяка година, надявам се и тази).
Иначе според мен най евтино е от My Toys-Германия. Ако не ти се занимава с регистрации и поръчки от там може да разгледаш един БГ сайт http://get7.eu/categories.php?CategoryID=188
Според мен цените им са по ниски от магазините.

Общи условия

Активация на акаунт