Отговори
# 270
Ани, мерси  bouquet за разяснението на статията.
На Серенай все едно това и е първия сериал, в който е участвала.....колко много хора имало пред и зад камерата. ooooh! Tired
Мишенце, беше много интересен епизод в Петък с най-високия рейтинг досега в АБ групата 9,05%.
Питаш за Ча, има нови снимки и снощи пуснаха трейлъра за 8 епизод.

Моля, няма защо. Когато мога ще превеждам, доколкото мога, де Wink
Може би в другите сериали в които е била хората са били много, но не и хубави  Joy Joy Joy като Чачко например  Joy Joy Joy

# 271
Здравейте и хубава седмица на всички   bouquet Hug  bouquet Hug

Да се залавяме на за работа и довечера пак на линия  Crazy Stop

# 272
  • София
Ох, Серенай пак е започнала с превземките  ooooh!

# 273
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелче, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning Grinning

Тути Hug

# 274
 Hug къде е тва интервю на Сера дайте го на сам  newsm78

# 275
Hug къде е тва интервю на Сера дайте го на сам  newsm78

Ето го интервюто.  Wink

# 276

Ето го интервютоWink
преводче нещо  newsm78

# 277

Ето го интервютоWink
преводче нещо  newsm78

На предната страница съм се опитала да го преведа  Grinning

# 278

Ето го интервютоWink
преводче нещо  newsm78

На предната страница съм се опитала да го преведа  Grinning
много благодаря  Hug

# 279
Тази снимка сигурно е от гримьорната й, newsm78 че това до нея ми прилича на обувки на висок ток.

# 280
  • София
Ани, мерси  bouquet за разяснението на статията.
На Серенай все едно това и е първия сериал, в който е участвала.....колко много хора имало пред и зад камерата. ooooh! Tired
Мишенце, беше много интересен епизод в Петък с най-високия рейтинг досега в АБ групата 9,05%.
Питаш за Ча, има нови снимки и снощи пуснаха трейлъра за 8 епизод.

Моля, няма защо. Когато мога ще превеждам, доколкото мога, де Wink
Може би в другите сериали в които е била хората са били много, но не и хубави  Joy Joy Joy като Чачко например  Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521Кой знае в каква работна атмосфера е работела,нямам аз лично инфо и честно казано не ме интересува Grinning.Но явно е доста впечатлена от мащаба на проекта ПО,то е нормално де,голям екип,това-онова,но при самочувствието ,което показва ,поне някои първосигнални реакции трябва може би да оправи Thinking.Както и да е,желая и успех Peace.
Аниска,благодаря за превода  bouquet
Добър ден и на останалите-Наде,Релаксче,Тути,Мисенце, smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 281
  • В света на мечтите... ❤
Добрютро и от мен,сладурки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Взимам си от всички възможни кафета,за да се разсъня   kaffeetrmker_2   и по малко от закуските да залъжа глада   eat

Няма да изброявам поименно,всички ви прегръщам  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат понеделник и успешна нова седмица   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

И едни ФЕмирчета за разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 282
Добро утро на всички  Hug Хубава и успешна седмица ви пожелавам  Hug  Heart Eyes

# 283
Жеси, Hug Линко, Hug

# 284
Добро утро bye и на появилите се след мен.
Понеже има съфорумки тук, които не пишат и не четат темата ПО, а и обичам да Ви информирвам за всичко, което науча и да го споделям с Вас, та във връзка с това, хвърлете едно око на ПО, че има какво да прочетете, определено, smile3521  но пийнете по едно успокоително хапче, че да не полетите с метлите. Rolling Eyes
Буйрум апчиту.

Общи условия

Активация на акаунт