VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 552
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
на мен Златка преди ми изглеждаше изключително перверзна мацка с много секси излъчване, сега има едно хубаво и много обикновено лице Simple Smile не впечатлява с нищо...

+1
сега ми прилича на близначките Моника и Вероника от МисБГ 2013.

# 106
  • София
Подкрепих Станка и Пламен, дано останат.

# 107

Ако Пламен  все пак бъде спасен утре   Wink как ли ще го преживее Ваня?! Mr. Green

Трудно  Mr. Green
Скрит текст:

# 108
На втория месец съвсем изтрещяха горките. newsm53 Joy Joy

http://vipbrother.bg/?module=videos&video=2777&season=vi … file=0&page=1

# 109
Златка Димитрова ми е в пъти по-симпатична от Златка Райкова. Simple Smile)

# 110
  • софия
запис, да не ви търся утре

ако не бяха казали, че това е русата Златка, никога нямаше да я позная

# 111
  • Варна
на мен Златка преди ми изглеждаше изключително перверзна мацка с много секси излъчване, сега има едно хубаво и много обикновено лице Simple Smile не впечатлява с нищо...

+1

И на мен ми прилича на тях Laughing

# 112

+1

Май всички, който са си правили нос и устни у нас изведнъж стават близначки...чудя се, има само един метод за работа или просто само един доктор  Thinking

# 113

+1

Май всички, който са си правили нос и устни у нас изведнъж стават близначки...чудя се, има само един метод за работа или просто само един доктор  Thinking
Е то нали всички ходят при д-р Енчев или при д-р Георгиев  Grinning

# 114
# 115
Мислех си...може накрая на сезона да направим  анкета с най-любима или запомняща се фраза от предаването...
Аз все още се смея като сетя Пламен как каза на Ивенцето : А ти, Иво, продължвай да  си гледаш в две точки едновременно  Joy

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 22:52 от валия

# 116
# 117
  • някъде там
цоп

# 118
Мислех си...може накрая на сезона да направим  анкета с най-любима или запомняща се фраза от предаването...
Аз все още се смея като сетя Пламен как каза на Ивенцето : А ти, Иво, продължвай да  си гледаш в две точки едновременно  Joy
За мен лафа на сезона е този на Станка "Ти ли ш' ми даваш наклон накъде да пикая" Mr. Green Sick

# 119
Златка Димитрова ми е в пъти по-симпатична от Златка Райкова. Simple Smile)

подкрепям

Общи условия

Активация на акаунт