VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 465
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 915
  • Варна
Май имам някакъв проблем, нито един канал не ми тръгва  Tired

# 3 916
 newsm78
ма Лили е много в час кога какво излъчват  Shocked

егати сезона  Mr. Green

тайни само за нас зрителите, а тези вътре са си много наясно с нещата  Rolling Eyes

# 3 917
Лили беше казала, че дъщеря ѝ винаги познавала финалистите и победителите в предишни формати. Днес, след срещата, ѝ е казала тези имена. Laughing

# 3 918
  • Никога на земята...
По време на цялото предаване си променях мнението за Лияна-първо я харесвах,после след историите с Тервел ми стана долна,после започнах да мисля,че е слабохарактерна и нещастна,даже и съчуствах  ooooh!
Сега определено ми е противна.Изключително манипулативна интригантка  Peace

# 3 919
  • SF
Тя не го прави това, защото е печена манипулативна интригантка, а от глупост. Мисли си, че изглежда миловидно и демонстрира крехкост и ранимост. Търси съжаление и умиление.

# 3 920
  • UK
може да ги предупреждават, кога излъчват
тя и Ваня се правеше,че не знае,че ги дават, пък после се оказа,че всичките и бизнес партньори я гледат онлайн  Mr. Green (ега ти бизнесмените)

# 3 921
  • Варна
И аз вече съм от гледащите. В момента дават Стойко потънал в размисли, седящ сам в къщата за птици, прегърнал печка и чаша вино на една ръка от него.
Смениха за 2 сек. Лияна и Станка, и сега пак Стойко.
Скрит текст:
Нищо не ми тръгна на Мозилата, смених на Хром и тръгна  Peace

# 3 922
И аз вече съм от гледащите. В момента дават Стойко потънал в размисли, седящ сам в къщата за птици, прегърнал печка и чаша вино на една ръка от него.
Смениха за 2 сек. Лияна и Станка, и сега пак Стойко.
Скрит текст:
Нищо не ми тръгна на Мозилата, смених на Хром и тръгна  Peace

Аз съм с мозила и сега тръгна.

# 3 923
 GrinningГледах Пламен как прави яйца за съквартирантите в една голяма тенджера и поздравява бургазлии : "Специални поздрави за Бургас със следващото яйце!"   GrinningНаправо се  чувствам супер поласкана. tooth tooth

# 3 924
  • Никога на земята...
Esmee,съгласна съм,че го прави от глупост.За да си печен интригант се изисква поне малко ум,а нейното мислене е заседнало в пубертета някъде.
Но определено е манипулаторка и то не в положителен смисъл  Peace

# 3 925
GrinningГледах Пламен как прави яйца за съквартирантите в една голяма тенджера и поздравява бургазлии : "Специални поздрави за Бургас със следващото яйце!"   GrinningНаправо се  чувствам супер поласкана. tooth tooth

Не съм го чула, но приемам поздрава. Laughing

# 3 926

Не съм го чула, но приемам поздрава. Laughing

Stop
Той и преди беше казал,че Бургас му е любим град.   newsm19
 smile3556Въххх,Ваня нарича Пламен"душичке!" ShockedНа тези какво са им дали днес да пият?!!!  ooooh!

# 3 927
От достоверен източник знам  Mr. Green , че Пламен 1-2 дни преди да влезе в къщата си е купил този сивия анцуг на Найк от магазин в София.

Явно не са рекламни, просто е съвпадение, че повечето носят марката.

# 3 928
  • SF
Esmee,съгласна съм,че го прави от глупост.За да си печен интригант се изисква поне малко ум,а нейното мислене е заседнало в пубертета някъде.
Но определено е манипулаторка и то не в положителен смисъл  Peace

Не знам... Забелязах много грозни прояви от нейна страна. Бута се нарочно в стаята на Мира, за да й говорят нещо, след което излиза и тръгва да обикаля един по един останалите и "казаХА ми, че съм била много...." Когато я питат (а те винаги питат) кой й го е казал, заговорнически и много, много загадъчно, почти недоловимо за присъстващи и гледащи, претъркалва очите в посока спалнята на Мира и премълчава останалото. Joy
Това поведение съм го гледала във филми, които разказват за интригите и манипулациите в Двора в епохата на Ренесанса.

# 3 929
Ваня винаги е харесвала Пламен тайничко.Мисля,че Станка също.Просто не им допада ,че той е прекалено независим характер и не може да бъде контролиран.

Общи условия

Активация на акаунт