Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 535
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Понеже дори не съм и виждала подобно нещо "на живо" въпросите са много: как изглеждат въобще; как точно ще застанат на бикините ми; дали ще са удобни; материята как ще ми повлияе /имам алергия някаква.../; шарени или бели; за ежедневните пише, че се слагат директно, другите - имат холдъри и вложки; как ще ги пера; остават ли следи след пране....  Thinking
 Сигурно всички са различни и трябва да пробвам... Но при средна цена от около 8-10 лв. на брой ще ми е трудно да пробвам много-много  Whistling

# 271
 Mr. Green
Аз имам само ежедневни и 1, която спечелих от една игра, която е нощна, но не е с вложки, просто си е по-дебела.
Моите са шарени  Blush, имам една на мотори, няколко на маймунки, оранжева...Тези, които аз имам, са памучни, не мисля, че памукът предизвиква алергии Thinking Някои са ми с ПУЛ, което означава, че не пропускат, но той е най-долният слой преди външния памук и няма допир до кожата. Петна не са им останали, но аз ги слагам в последните дни, когато тече съвсем мъничко и веднага след сваляне припирам. После с другите дрехи в пералнята. Не знам дали няма да останат някакви петна, ако си се ползва при нормален цикъл. Иначе са много удобни, въобще не ги усещам аз. Усещах, де, че продължавам да нямам цикъл. На бикините се закопчават с копченца на крилцата - крилце за крилце. Не съм забелязала да се разместват, но пък и не съм много активна личност, в офиса пред компа, вкъщи пред компа  Rolling Eyes

# 272
Аз съм с Имсе Вимсе, около 30 лв с доставката излязоха, 3 бр нормални. Самата превръзка е доста обемиста, на фона на вредните с дебелина от 1 микрометър Simple Smile Усещането до кожата обаче е все едно си само по гащи. За съжаление не знам в какво да ги сложа, когато съм на работа, затова ги нося само когато съм цял ден вкъщи. Обикновено ми идва вечер, така че ги ползвам от първия ден на цикъла. Вече имат едва забележими, но все пак видими неизпираеми петна, въпреки че ги кисна в какво ли не - един път си бях играла със сол, че после сапун, после в пералнята - ами не се избели.
Въпреки тези козметични проблемчета - силно препоръчвам.

# 273
Промоции не съм срещала, реших да си сменя Мелуната и се поразрових, тази ми грабна окото и я поръчах, ще дам отзиви, когато пристигне: http://www.ebay.co.uk/itm/Lelo-Intimina-Lily-Cup-Size-B-Reusable … sh=item2334ae518e. Мелуната я бях взела от Еко мама, но от няколко месеца нямат налични. От4 год я използвам, определено е за смяна, доста потъмня  и не прави вече добър вакум. Използвам от 3г някъде и  Mooncup, тя определено е в по-добро състояние. Като материал е доста по-твърда и ръбата, с Мелуната ми беше много по-комфортно в първите по-обилни дни.
Ето и клипче на модела: http://www.youtube.com/watch?v=LcRexw246Zo

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 13:04 от arllina

# 274
  • Варна
Еовин, бонбонбон, благодаря ви много за подробните отговори Hug   bouquet
Така като слушам /чета де Simple Smile / - точно от това имам нужда!  Peace
Поръчах си едни ежедневни от iHerb, та да видим какво ще дойде...
Аз ще си ползвам чашката, но все пак да имам някаква застраховка.

arllina тази чашка изглежда много различно от другите, чакаме да споделиш впечатления като дойде!

# 275
Лело имат много готини вибратори  Mr. Green Не съм ги пробвала, обаче дизайнът им много ме кефи  Laughing (те са производителят на ЛилиКъп, която също е с готин дизайн).

# 276
 Joy Да, привлече ме дизайнът най-вече, както и това че ръбчетата и са мн. тънки, да не кажа, че направо си липсват и предполагам няма да се усеща изобщо при поставяне и изваждане. Mooncup ми както споделих е с доста дебели ръбове и в първите два дни цикъл ми е доста грубо с нея при слагане и вадене, поради по-голямата чувствителност на влагалището. Иначе цената е малко по-височка, ама ще ми служи вярно/ надявам се/ поне 4-5годинки  Mr. Green

# 277
На мен Лунет, която също е от скъпите, ми служи съвсем вярно 4 години. Когато (ако някога, че вече имам съмнения, егати, почти цяла година мина, може да е изчезнал завинаги  Crazy) ми дойде пак, пак смятам да си я ползвам.

# 278
тази Интимина (на английски произношението незнам как е) и аз съм я сложила в топ листа си. ще чакам отзиви с нетърпение!

на мен вчера ми свърши цикъла. мисля,че след толкова дълго терзание с моята чашка разбрах как да я слагам,за да не ми протича толкова. просто трябва да я пусна да се отвори когато 1/3 от нея е все още навън и да я вкарам вече отворена и с въртене до степен когато смао дръжката и е отвън.после тя се качва сама нагоре и явно заема позицията,която трябва да заеме,но аз немгоа да постигна сама/на сила,ако я вкарам директно цялата вътре. дали това не означава,че шийката ми е ниско? разбрах,че дискомфорта ми от нея обаче продължава.ами немога да ходя по малка нужда спокойно.постоянно чувствам лек натиск по пикочните ми пътища и явно си ми пречи. сигурно ми е твърда. забелязах,че повечето от вас много предпочитате меките варианти пред нормалните и мисля при следваща чашка да се съобразя с това.ще си купувам мека да видя как ще е…..но понеже искам подобна на тази,за която писах в началото пък и мека незнам как ще комбинирам желанията си.

# 279
  • Варна
Момичета, намерих сайт с най-различни многократни превръзки от БАМБУК! Вероятно материята е като чорапите от бамбук  Laughing От китай са, но пък доставката е безплатна  Peace Аз знам, че китайците имат утвърдени технологии в продукти за дамска хигиена /превръзките Anion Love Moon/ и съм склонна да мисля, че и тези са добри...  newsm78

Какво мислите? Ето един от търговците какво предлага: /сайта е като ибей, но аз за пръв път го виждам/ - http://www.aliexpress.com/store/group/Menstrual-Pads/333867_253546168.html

# 280
Запис!
Темата е доста интересна и полезна!
Simple Smile

# 281
Хмм.. в същия сайт намерих менструална чашка за 5 лв на промоция с безплатна доставка! Grinning http://www.aliexpress.com/item/Medical-Grade-Silicone-Menstrual- … e/1377785422.html много интересно наистина. Знам, че BG-mama не харесва реклама от всякакъв род, но ще ми е интересно, ако някой си вземе китайска чашка и дали ще е доволен.

# 282
Хах, не знам, мен малко ме е страх точно за такова нещо да поръчвам оттам, но промоцията си я бива  Laughing Въпросът е заслужава ли си риска  Rolling Eyes

Иначе поне картинката им е яка, може да я ползваме за следващите теми  Laughing

# 283

Наистина сайтът не е по различен от другите китайски. В повечето случаи само че търговците предлагат количества, а не единични бройки. Поръчките се правят идентично, идват за 3-4 седмици.

Хмм.. в същия сайт намерих менструална чашка за 5 лв на промоция с безплатна доставка! Grinning http://www.aliexpress.com/item/Medical-Grade-Silicone-Menstrual- … e/1377785422.html много интересно наистина. Знам, че BG-mama не харесва реклама от всякакъв род, но ще ми е интересно, ако някой си вземе китайска чашка и дали ще е доволен.

Много интересно, а и снимката на чашката е доста симпатична  Laughing Laughing Като нищо да си поръчам и без това си го мислех тези дни, защото с Мелунката за сега не сме се напаснали още и не мога да се ориентирам още размерът ли не съм нацелила, мекотата ли или просто не я слагам както трябва. А пък не мога да си позволя да си купя още 1-2 чашки от по 40 лв  Laughing Laughing
Само дето аз не виждам някъде размери в сантиметри, пише само А и Б видове.

Иначе и това си го бива - за грубо 20 лв. 2 броя чашки http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-BEST-medical-grade-silic … 05519941.html?s=p

# 284
Хаха, готина картинка, дано не забравя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт