Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 538
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Моята чашка е такава Simple Smile Супер е! И никакви проблеми нямам с нея, за разлика от някои тук прехвалени... Simple Smile Simple Smile

# 286
  • Варна

Наистина сайтът не е по различен от другите китайски. В повечето случаи само че търговците предлагат количества, а не единични бройки. Поръчките се правят идентично, идват за 3-4 седмици.

Хмм.. в същия сайт намерих менструална чашка за 5 лв на промоция с безплатна доставка! Grinning http://www.aliexpress.com/item/Medical-Grade-Silicone-Menstrual- … e/1377785422.html много интересно наистина. Знам, че BG-mama не харесва реклама от всякакъв род, но ще ми е интересно, ако някой си вземе китайска чашка и дали ще е доволен.

Много интересно, а и снимката на чашката е доста симпатична  Laughing Laughing Като нищо да си поръчам и без това си го мислех тези дни, защото с Мелунката за сега не сме се напаснали още и не мога да се ориентирам още размерът ли не съм нацелила, мекотата ли или просто не я слагам както трябва. А пък не мога да си позволя да си купя още 1-2 чашки от по 40 лв  Laughing Laughing
Само дето аз не виждам някъде размери в сантиметри, пише само А и Б видове.

Иначе и това си го бива - за грубо 20 лв. 2 броя чашки http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-BEST-medical-grade-silic … 05519941.html?s=p
Ааааах! Изтървала съм картинката  Sad Сега на мен ми излиза Femcup -10% само...

А пък и аз с Мелунката нещо не се разбирам добре, от време на време влиза "като по релси"  Mr. Green , друг път се мъчим и на вътре, и на вън  Tired Да не говорим, че без превръзка въобще не стават нещата, винаги попротича... а на мен това ми е зора - да не нося превръзки. Още чакам онези дето си поръчах, накрая ще си поръчам от Бг някакви  Crossing Arms

# 287
ами да….то ако ще се слагат превръзки смисълът на чашката съвсем се губи.

# 288
  • Варна
Е не съвсем се губи смисъла - защото ми се е случвало и през час да сменям превръзки и пак да не мога да смогна Crazy

# 289
Ако говорим за ежедневна превръзка в случай, че протече леко - да  Peace Не се губи смисълът.

# 290
  • Стара Загора
Здравейте,
Някой знае ли дали чашките могат да се ползват при наличието на раничка на шийката?

# 291
  • София
Здравейте,

А дали чашките могат да се ползват ако има сложена спирала?

# 292
  • Варна
Milky way, нямам представа, вероятно не пречи директно, все пак няма пряк достъп до там, но знам ли... Консултирай се с АГто за всеки случай  Peace

yoretmenim, все едно да питаш дали може да ползваш тампони със спиралата  Whistling Но пък се създава вакуум... Някой по-опитен да каже! Simple Smile

Аз пък вчера си поръчах 2 чашки на Yuuki от ebay с безплатна доставка... Софт, М и Л размер, двете ми се видяха много изгодна оферта, а и са различни размери, та ако едната не става - ще ползвам другата  Joy

# 293
Може ли линк  Peace

# 294
  • Варна
Пуснах  Flutter

# 295
къде е линка?

# 296
Здравейте,

А дали чашките могат да се ползват ако има сложена спирала?
С обикновените чашки мисля че е по-безопасно. Такива от сорта на softcup и instead  не се препоръчват. Аз спирала не съм имала и нямам идея какво е точно, но пише за някаква връзка, че се препоръчва да е скъсена и да се внимава да не попадне между чашката и вагиналната стена. Аз мисля, че трудно ще стане това, поне при повечето жени би трябвало да е доста по-навътре тази връзка, от мястото където се поставя чашката.

# 297
  • Балчик
Някой има ли отзиви за това:
http://www.aliexpress.com/item/Butterfly-Reusable-Washable-Bambo … r/1504940819.html

Втори и трети ден, макар и да измивам чашката към 1 часа, сутринта в 7 като стана и потича по краката ми, т.е прелива в момента на ставането. Искам да си купя такива, да мога да слагам тези две вечери  и след това да перя. не искам да купувам превръзки, нещо отвикнах от тях и ги смятам за на вятъра хвърлени пари. hahaha

# 298
Бамбуковите уж са хубави, моите са просто памучни Simple Smile
Но от твоя линк видях как да ги сгъвам така, че вътрешната част да не опира в нищо. Как не съм се сетила преди ooooh!

# 299
  • Варна
Извинявайте, пуснах на лични. А всъщност вече ги няма точно тези, има класик модел. Фирмата е чешка и се надявам по-бързичко да пристигнат, но още ги няма. Ето, това са класик моделите: цък

Джемма, вероятно ще трябва по-големичка чашка за тези 1-2 дни... На мен все ми се случва да ми тече едва-едва докато съм с чашката и не мога да дам мнение за по-силните периоди.

Общи условия

Активация на акаунт