Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 533
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
А в коя поза ви е най-удобно за поставяне?
За разгъването и аз подкрепям...поне от това, което съм пробвала до сега.  Peace

# 256
  • Варна
На мен седнала на тоалетната чиния ми е най-удобно.

Сега се редактирам, че най-неприятната част от ваденето, освен стискането е, че цялата чашка трябва да излезе разгъната с този твърд пръстен!  Mr. Green /щях да кажа още нещо, но нали темата ни е сериозна..../

# 257
На мен седнала на тоалетната чиния ми е най-удобно.

Сега се редактирам, че най-неприятната част от ваденето, освен стискането е, че цялата чашка трябва да излезе разгъната с този твърд пръстен!  Mr. Green /щях да кажа още нещо, но нали темата ни е сериозна..../
На моята пръстена не е твърд  newsm78

# 258
Аз пълна чашка не мога да изкарам разгъната. Свивам я и така я вадя, иначе абсурд.

# 259
Ще пробвам на следващия цикъл в седнала положение.
Иначе към момента без рингче в края не мога да си представя как ще я извадя  Mr. Green Stop

# 260
  • Варна
Аз пълна чашка не мога да изкарам разгъната. Свивам я и така я вадя, иначе абсурд.
Как точно е процедурата по сгъването докато е вътре?  newsm78

# 261
А каква е идеята на този сложен абсурден процес newsm78

# 262
Как точно е процедурата по сгъването докато е вътре?  newsm78
Стискам дъното... всъщност мъничко по-високо от дъното и я сгъвам на С. И вакуума освобождава. Досега не ми е протекла, ако това се чудите. Иначе ми е твърде голяма за вадене, ако е разгъната.

# 263
  • Варна
Бонбонче, благодаря!  Hug Другия път и аз ще пробвам...

# 264
Само да кажа, че забравих в предния пост - чашката я сгъвам на С, когато съм успяла да извадя дъното - от едната страна натискам с показалец и среден, а с палеца вдлъбвам чашката. Надявам се, че се разбра Simple Smile

# 265
  • Варна
Само да кажа, че забравих в предния пост - чашката я сгъвам на С, когато съм успяла да извадя дъното - от едната страна натискам с показалец и среден, а с палеца вдлъбвам чашката. Надявам се, че се разбра Simple Smile
От сега усещам, че ще пада голям зор  Mr. Green, но вероятно ще е доста по-добре така  Peace

Вероятно вече сте го обсъждали, но да попитам докато съм се сетила - как изварявате чашката? На котлон, в микровълнова? Аз последния път я изварих в една специална чаена чаша в микровълновата за 6-7 мин. Embarassed /че докато се усетя, изварих чисто новата чашка в касеролката за чай  Whistling/

# 266
Слагам едно старо малко джазве на котлона, чакам водата за заври, пускам я вътре и 3-4 минути я оставя. Изключвам, излизам водата и вадя чашката. Оставям я да изсъхне в/у парче ролкова хартия и я прибирам  Peace

# 267
В специално купена за целта пластмасова чаша (струваше стотинки в Кауфланд). 5 мин в микровълновата с водата, докато заври, после слагам чашката и още 5 мин я държа - все на максимална мощност.
Имах една много евтина ел-каничка с открит реотан, но не е при мен сега, иначе и в нея става.

# 268
  • Варна
Благодаря, на пръв поглед смятам, че на чашката нищо няма да й стане в микровълновата, пък и без това чаената чаша вече е набедена  Mr. Green

А пък аз днес цял ден разглеждам превръзки за многократна употреба... Направо се побърках вече  smile3517
Някой ползва ли такива? Има наистина толкова много, но въобще не знам какво да гледам... Харесах си ето тези: http://www.iherb.com/GladRags-Pantyliners-Reusable-3-Pantyliners/28435 , но въобще не мога да преценя  newsm78

# 269
Какво искаш да прецениш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт