Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 485
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Да споделя, че се върнах към евтината си китайска чашка Aneer. Отрязах и опашчицата със заглаждане, че преди я резнах грубо и ми се забиваше.  Категорично (за мен) е по-удобна от MeLuna-та. Мек и гладък материал, който се плъзга по-лесно. Разгъва се без зор, сама, прави вакуум. Meluna ме мъчи, трудно я поставям, разгъва се веднъж от 5 пъти и направо ме отчайва. Китайската ми пропусна само веднъж, но беше се препълнила за по-малко от час, така че и друга не би издържала. Иначе си "държи" и нощем.

# 496
Категорично (за мен) е по-удобна от MeLuna-та. Мек и гладък материал, който се плъзга по-лесно.
Точно по същата причина си харесвам много лейдикъпа. Пробвах fleurcup и ми беше ужасно трудно с нея. Честно казано чудя се дали да се мъча пак с нея, може би не съм свикнала просто или да се откажа изобщо.

Иначе най-накрая си поръчах две превръзки Crazy Аз си бях поръчала някакви много отдавна, но почти не съм ги ползвала. Сега нещо ме прихвана и почнах да ги търся, намерих 2, но не помня колко бях купила. Предния път нещо не можах да свикна, мързеше ме да ги пера. Но май ще пробвам пак Rolling Eyes

# 497
На мен пък категорично Aneer не ми хареса. Адски мека и лигава, не се разгъва въобще, стои си прегъната (може и защото размерът е голям-имам 3 чаши и тази е най-голяма от всичките). Другата китайска дето я продават в алиекспрес е много хубава, но пък на нея й развалиха дръжката - направиха я като лопатка и със сигурност ще убива. Sad

да добавя за Aneer, че и материалът е ужасен - при измиване изсъхва на капки. Нискокачествена работа.

# 498
С удоволствие се присъединявам към вас с току-що пристигнала чашка Aneer. Много се чудих каква да си поръчам и накрая се спрях на тази, че дори и да не се окаже добра, няма да съм дала много пари на вятъра. Е, справих се с поставянето й от първия път (точно съм в цикъл, макар и трети ден вече), не ми направи впечатление да останаха следи от капки след като я изварих, ще обърна внимание следващия път. Малко й усещам дръжчицата, та ако продължава така и за напред, може и аз да я отрежа.
Това е засега от мен. Бяхте ми много полезни в избора, ще продължавам да ви следя и да споделям  Hug

# 499
....
Точно по същата причина си харесвам много лейдикъпа. Пробвах fleurcup и ми беше ужасно трудно с нея. Честно казано чудя се дали да се мъча пак с нея, може би не съм свикнала просто или да се откажа изобщо.
....
Аз пък съм много доволна от фльор къп-а, но може би защото не съм опитвала други.
Този цикъл ми беше първият пълен с чашката и съм ужасно доволна. Имам контактен уретрит и превръзките ми причиняваха много проблеми, тампоните също. И направо се родих сега. Най-доволна съм от усещането през нощта. Благодаря за споделения опит в темата   bouquet

# 500
Аз поръчах сгъващата се, честно, нямам търпение  Joy

# 501
Супер, ще кажеш как е Simple Smile Като гледам и много други са я поръчали, доста бързо достигнаха набелязаната цел.

# 502
  • Варна
Супер, чашките набират популярност!

# 503
Аз си бях поръчала една чашка от алито преди няколко месеца, но линкът вече не е наличен и не мога да го покажа.
Това не е важно де. Важното е, че почвам леко да се отчайвам: в по-силните дни ми пропуска и не знам, къде бъркам. Клипчета в тубата ли не гледах, по разни блогове и във фейса също четох, пробвах различни начини на сгъване, но пак пропуска и много изнервящо ми действа. Като е по-слаб цикълът "държи"...
Иначе чашката е много удобна, не я усещам изобщо, но вече се чудя дали да купя друга марка или по-малък размер?! Дали лошият вакуум се дължи на размера и в такъв случай по-малък или по-голям размер да взема?

# 504
  • TX
от алито бях взела тази на друга цена беше номер 2 http://www.aliexpress.com/item/1-pc-iCare-International-Brand-10 … p/2043504051.html и съм много доволна, добре се сгъва и отваря, прилепва плътно не се усеща.  В силен ден успях даже и на танци да ида без проблем, но все още сме в етап на сработване на работа в тоалетната ми е вече ок, но като се наложи в обществена тоалетна ми е кофти с шишенце вода влизам и така. Ще се свикне ама още няколко цикъла да се завъртят.
 Kölsches Mädel
ако е с по-малък диаметър може да не прави хубав вакуум и тогава ще е по-зле положението.

# 505
Kölsches Mädel, проверяваш ли дали прави вакум? Как? Сигурна ли си, че прави вакум? Имаш ли усещане вакумът да се разваля?

На мен днес ми пристигнаха двете превръзки, много са сладки Mr. Green Ще ги пробвам този цикъл пък дано да свикна.

# 506
Бухтичка, минавам с пръст по ръба на чашката, както се казва навсякъде в указанията, но не знам дали го правя правилно. Накрая леко придръпвам за дръжчицата и като се опъва за мен е знак, че уж има вакуум, ама знам ли... Thinking

Мурка, има резон за малкия диаметър като се замисли човек. Метнах набързо една чашка от твоя линк в Л размер пък ще видим. От моя линк бях взела по-малкия размер, размер Б. Някой го беше сложил в темата по-напред. Дойде с торбичка и кутийка. Кутийката беше изцяло с надписи на гръцки. Femcup е марката. Да се надявам, че тази, която сега поръчах, ще е по-голяма от моята.

# 507
Усещаш ли да ти се разваля вакумът или просто си тече?
На мен лейдикъпа не ми тече много отдавна с изключение на онзи път от последния цикъл, който описах. Но много ясно усетих как се развали вакумът.
С фльоркъпа от друга страна ми се случва нещо като при теб. Въпреки че на мен ми е трудно изобщо да я проверя дали се е разтворила. Но си протича, по малко, по малко отстрани. Всъщност не съм сигурна каква е причината. От една страна може би аз не успявам да я сложа съвсем като хората, защото изобщо не съм свикнала с нея, от друга страна има някаква вероятност да ми е малка...

# 508
Нямам идея дали се разваля вакуума...Как всъщност разбирате, че има вакуум?

# 509
  • TX
Нямам идея дали се разваля вакуума...Как всъщност разбирате, че има вакуум?
след поставянето и леко завъртане се усеща как "фльоква" обикалям с пръст и лекинко отдръпвам дръжката, ако отсъства вакуум чашката се вади с лекота (това става ако не е "фльокнала", а  при създал се вакуум не се опипва участъци на неприлепване и не се вади с дърпане - оказва съпротивление и е необходимо да се освободи вакуума, за да се извади.
Ох като че ли звучи сложно но не е толкова

Общи условия

Активация на акаунт