Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 433
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Beruška поръчах си я от Лила.бг
Може да поръчаш и директно от официалният сайт, доставят в целия европейски съюз.

# 586
Barbabelle, точно Ladycup съм си харесала, но още не съм решила от къде да я поръчам.
Можеш ли да ми кажеш твоята от къде е?  Flutter
Чашката ми е от лила.бг, взех си светло лилава Simple Smile
Купих си и 2 бр. многократни превръзки от плат от тях, но още не съм се наканила да ги изпера, за да ги пробвам, но и като не ми протича, може и да не ми потрябват.  Grinning

# 587
На мен моята лейдикъп не ми пропуска изобщо откакто почнах да проверявам с пръст около ръба дали е разтворена. За големия размер става въпрос.

Нощни очи, не се сещам за друга чашка без дръжка освен Мелуна. Възможно е и да има, защото със сигурност не познавам всички марки, но няма да е някоя от по-популярните.

# 588
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, Бухтичке!  Hug

# 589
  • au bout du monde
На моята мелуна ( на година и половина е почти) се появиха някакви къси тънки чертички с дебелина на косъм Mr. Green От ноктите ли са станали? Thinking

# 590
  • Варна
... След раждането установих, че имам лек пролапс на предната стена на матката и започнах упражнения за тазовото дъно, които оправиха пролапса...

Може ли да споделиш на кои упражнения се спря?

# 591
Аз не харесах превръзките на Лила. лейдипад имам предвид.

# 592
Barbabelle, kalei, много благодаря за отговорите.
От официалния им сайт могат да се поръчат само разни кутии с повече бройки или комплекти, но не и една- единствена чашка Sad
В понеделник, ако не е студено, ще потърся по аптеките  Simple Smile

# 593
Beruška в сайта им има и само чашката+торбичката. Водят го Economy pack

# 594
Признавам си, че го бях подминала  Blush
Поръчах най- накрая  Party

# 595
  • ул. "Мечтание"
... След раждането установих, че имам лек пролапс на предната стена на матката и започнах упражнения за тазовото дъно, които оправиха пролапса...

Може ли да споделиш на кои упражнения се спря?

Направих си един букет от упражнения, които знам. Simple Smile
Виж например в сайта на Fit Baby Hot Mama, там има някои. Пусни търсене за таз. Също йога за след раждането, където има включени упражнения за тазовото дъно.
Кегел не са добър вариант принципно и дори биха могли да имат обратен ефект.

# 596
Момичета, пристигна ми чашката. Стори ми се много малка първоначално, но после се замислих, че ако беше по- голяма щеше да е притеснително  Joy

# 597
Момичета, пристигна ми чашката. Стори ми се много малка първоначално, но после се замислих, че ако беше по- голяма щеше да е притеснително  Joy

Моята е по-голямата  Joy

# 598

Моята е по-голямата  Joy
Ами аз си мислих, че малката ще е по- голяма, а голямата- още по- голяма  Joy
Бих казала, че нямам търпение да ми дойде, за да я пробвам, но ...  Joy

# 599
Здравейте, имам въпрос към момичетата, които ползват многократни превръзки откъде са си ги поръчали.
Пристигна ми 1-тата от алиекспрес и като я видях веднага се настроих негативно, тъй като платът е доста хлъзгав и бях убедена, че няма да стои, а ще се мести постоянно.

Но при пробата мога да кажа, че никога не съм се чувствала толкова комфортно през живота си по време на цикъл Simple Smile Искам да си поръчам дори още по-хубави като качество, затова ви моля за помощ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт