Отговори
# 150
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И значи през януари фрагмани, а сериал? През март?

# 151
И значи през януари фрагмани, а сериал? През март?

Не би трябвало. По- скоро - края на януари, началото на февруари, както и бяха обявили по- рано! Peace
Или поне се надявам да е така!  Praynig

# 152
Терзийска, Госпожата, Зараниbouquet  bouquet  bouquet

Е, почна се.  Party Успех на целия екип. Praynig

# 153

Е, почна се.  Party Успех на целия екип. Praynig

Снежка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes най- после !  Peace Да им спори работата, да върви леко и забавно, да сътворят истински, живи и прекрасни образи, които да ни радват и да ни вълнуват ! Вярвам, че ще е така !  Praynig Praynig Praynig

Излъчването започва февруари 2014 г. по Стар-тв. !  Peace

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 15:27 от gospojata

# 154
Еха...Привет! Hug Такива добри новини чакахме! Госпожата Hug  bouquet
Ама нещо с парите са я закъсали Thinking То и затова няма да снимат в Русия! Пък колко красиво щеше да стои на фона на Болшой театър запознанството им, валсовете, любовта им...Ама на- няма! И в България няма да дойдат, тю... Рускините пишат, че Киво преди снимките днес се е покрил в Бодрум, щото бил съвсем брадясал горкия Crazy... Да видим дали днес някой "наш човек"- папарак, няма да ни направи изненада с нови снимки от сета! Хайде на хаирлия да е... Praynig 

# 155
Двете на сета

# 156
  • AMS
Привет, дружки!!!
Радвам се за старта на сериала!!! Успех на целия екип!!!
Мисля, че първи сезон, ще е Курт и Шура и действието ще се развива до около 1920 - 1921 година, когато напускат Русия и отиват в Турция. Ако има втори сезон, тогава снимките може да са в България.
Ето една белогвардейска песен. Нали книгата беше със заглавие - С Русия в сърцето.

# 157
Добър вечер ! Hug Току- що се прибирам от спектакъла “Огънят на Анадола“ ! Невероятно, изключително представление, оставя те без дъх, на моменти си толкова обзет от ритъма, че наистина забравяш да дишаш! Crazy Мнооооого добри, много !  Peace

Шани,  защо казваш, че няма да снимат в Русия ? Нали Едже е казала, че няма да има снимки в България, но ще снимат в Санкт Петербург ? Аз се радвам, че снимките са факт, пък където - там !  Peace

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти за снимката от сета ! Дано скоро и наш левент го видим !  Heart Eyes

Дива,  Hug така се казва романът, да ! Благодаря за клипчето !   bouquet

# 158
  • София
Шани,  защо казваш, че няма да снимат в Русия ? Нали Едже е казала, че няма да има снимки в България, но ще снимат в Санкт Петербург ?

Освен аз да не съм разбрала и да съм го превела грешно.  newsm78 newsm78 Познанията ми по турски, не са на кой знае колко високо ниво, но мисля че това го разбрах, ето - https://twitter.com/eceyorenc/status/409610040316674048

Вусал Хюсейнов пита Едже, снимките в Москва ли ще са или в Истанбул, а тя пише само Санкт Петербург.  

Ако намине някой с по-добър турски нека погледне. Не че има кой знае колко значение де.  Wink Важното е, че снимките вече са започнали.  Grinning Единственото от което аз не съм доволна е, че Хилял Сарал ще седне на режисьорският стол,  Rolling Eyes но...  то няма пълно щастие.  Laughing

Госпожата,  Hug  Снежка,  Hug

# 159
 zarani,  Hug и аз това казвам - важното е, че се снима! А къде - за мен е без значение, щом няма да е в България ! Виж, ако все пак размислят и решат да дойдат и тук, въпросът придобива съвсем друг аспект, както се казваше в един стар виц !  Wink
Аз не съм особено доволна, че Едже ще е сценарист, ама ....Ще видим как ще вървят нещата без творческата и половинка !  Peace

# 160
Добро утро ! Честит нов ден и успешна седмица !  Hug

From the twitter of Ece Yorenc..the senarist of Kurt Seyit ve Shura series(#KIVANC New Series)..The shooting started today...It will be in St. Petersburg(Russia), not in Bulgaria...Series trailors will be in Jan 2014.. Finally we are waiting on FIRE Party Party Party

Kivo fans [Kıvanç Tatlıtuğ]

# 161
# 162
  • ... да усещаш мириса на море ...
Още двама участници са обявени, ако се вярва на пресата "Kurt Seyt ve Shura"ya iki yeni oyuncu! :

Биркан Сокулу (Birkan Sokullu), който в момента се снима като принц Мустафа, във "Fatih". Той щял да играе ролята на най-добрия приятел на Къванч (двамата се познават от манекенските години)
и Усан Чакър (Ushan Çakır) от "Leyla ile Mecnun "

# 163
  • София
Привет!  Hug

И аз прочетох същата новина преди малко, ето тук. - http://haber.gazetevatan.com/Haber/590756/1/Gundem
На тази може да и се вярва. Peace Колкото и да ми е неприятна, въпреки всичко новините й винаги са верни.  Peace

Усан Чакър играеше и в сериала "20 минути" с Туба Бююкюстюн, има малка роля в игралният филм на Чаан Ърмак "Хората на дядо ми" (Dedemin İnsanları), участвал е и във филма с Кенан Им. Дълга история (Uzun Hikaye).

Биркан Сокуллу съм го гледала малко в сериала "Малки тайни". Даже в момента мисля, че пак са започнали да го излъчват по бтв лейди. "Fatih" беше спрян отдавна, тъй че Биркан до сега се водеше безработен.  Laughing Много се радвам, че ще се снима пак, харесвам го. Той е съпруг на една от любимките ми Аслъ Енвер.  Heart Eyes

В статията, която пуснах пише, че сериалът ще е на екран от първата седмица на март, по Стар Тв. Режисьор е Хилял Сарал, сценарист Едже Йоренч. Биркан Сокуллу, щял да даде живот на една от най-важните роли в сериала. Първите шест епизода, ще се заснемат в чужбина. Като дестинация, авторката споменава само Русия.  Peace

# 164
  • ... да усещаш мириса на море ...

Биркан Сокуллу съм го гледала малко в сериала "Малки тайни". Даже в момента мисля, че пак са започнали да го излъчват по бтв лейди. "Fatih" беше спрян отдавна, тъй че Биркан до сега се водеше безработен.  Laughing Много се радвам, че ще се снима пак, харесвам го. Той е съпруг на една от любимките ми Аслъ Енвер.  Heart Eyes

И в "Малки жени" играеше - сезон1  Peace....

Общи условия

Активация на акаунт