Отговори
# 225
# 226
# 227
Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes голям студ и сняг на сета !  cold

# 228
Привет, момичета! Hug
В това снежно време в Картепе и танковете няма да запазят равновесие, та какво останало за кон!
Ето и малко снимчици от този нов курорт на комшиите- Картепе:

http://goo.gl/maps/xhp9v - местоположението на Картепе.

Картепе е един от най-новите ски центрове на Турция и е разположен непосредствено до изхода на град Коджаели (на около 1 час път с кола от Истанбул) на 1950 метра надморска височина. В Картепе се намират най-дългите ски писти на Турция. Фактор, който привлича ски ентусиасти от всички страни. Не само ските обаче привличат туристите в този курорт. Картепе е място, където да прекарате незабравима почивка, да се наслаждавате на панорамна гледка към езерото Сапанджа или залива Коджаели. За тези, които не карат ски има други възможности, като планинско колоездене, лов, стрелба с лък и още много други забавления. Сезонът започва от средата на месец декември до началото на март.

# 229
  • AMS

Привет, дружки!!!
Радвам се за добрите новини. Гламава станах  #Crazy докато разбера, че на 16 декември, ще съобщят, че преди няколко дни е станал инцидента с Къванч. Добре, че има добра физическа подготовка момчето, та това го е спасило.  Аз ако бях, нямаше да могат да ме сглобят отново. А, колко ме е страх от коне. По това време, за което се отнася сериала, с такова са ходели, но през зимата със шейни. А като гледам терена от сета, какви шейни? Shocked То си  си е направо опасно и за ходене.  Все пак искат да покажат руската зима, но там е степ - равно и за конете, и за ездачите.
Ох, и пак не разбрах ДО 25-ти ще снимат, или ОТ 25-ти ще снимат  Rolling Eyes
Ама нейсе. Важното е, че Къванч се е спасил. Баба ми казваше, че такива травми минават за толкова дни, на колкото години си.
Хайде, лека и синеока!!!

# 230
Добро утро ! Нека да е слънчев, топъл и усмихнат денят ви !  Hug

Скрит текст:

Шани, благодаря за разходката из Картепе !  bouquet Много е красиво и условията са страхотни за любителите на зимните спортове. Не завиждам никак на екипа, обаче ! Много трудно се работи при такива условия, сняг и студ ! Но, щом ще заминават за СП, трябва да свикват. Peace

Дива, аз също така съм чувала. Peace Дано му минава бързо на момчето, че има много работа. Peace

# 231
Добро утро,

Новините са добри, мисля, че Киво бързо ще се възстанови, много ми хареса този техен курорт, красимо място. Ето една статия, за съжаление не разбирам нищо, ако някой може да помогне

http://www.kacamag.com/kivanc-tatlitugdan-yeni-dizisi-icin-buyuk … karlik_25044.html

Хубав и успешен ден!   bouquet

Скрит текст:

# 232
# 233
# 234

Най- после снимка на наш левент на сета !  Party Party Party

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти, че винаги си пост и улавяш новините от въздуха ! Обичам те !  newsm51  love001 newsm51

# 235
Добро утро !  Hug Пожелавам ви усмихната и успешна сряда !

Скрит текст:

Явно в момента снимат сцените, които пресъздават войната, в която Курт губи един от най- добрите си приятели !

Дано момичетата, разбиращи турски, да имат време и хвърлят едно око. Praynig

# 236
# 237
  • София
Привет!  wavey

Госпожата, dterziiska,  Hug  Hug Благодаря ви за снимките и информацията!   bouquet   bouquet

Дано момичетата, разбиращи турски, да имат време и хвърлят едно око. Praynig

Керем Чатай е казал, че до този момент от сериалите му, най-труден (за снимки) е Курт Сеит и Шура. Снимат при температура от - 20 градуса.

Това разбрах от написаното.  Peace

Лек ден!  Hug

Редактирам се.  Peace

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 19:15 от zarani

# 238
Добра вечер, дружки !  Hug

Терзи, zarani,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за снимките и превода, момичета !  newsm51

Абсолютно му вярвам на Керем Чатай - знам как се прибира либето от снимки при такива температури - кожата буквално изгаря от този студ. Дано да са здрави само !  Praynig
А наш левент направо си прилича на братушка !  Wink Peace

# 239

Общи условия

Активация на акаунт