Отговори
# 240
Терзи,  newsm51  love001 newsm51

smile3521 newsm44 newsm10 newsm51

# 241
Здравейте мили мои! Hug Heart Eyes Hug
Най-сетне съм при вас отново! Много, ама много ми липсвахте всички!  bouquet
Госпожата  Heart Eyes Терзи  Heart Eyes Шани  Heart Eyes Зарани  Heart Eyes и всички останали дружки - БЛАГОДАРЯ!
Хей, почна се, няма съмнение вече - филм ще има и то какъв  newsm44 newsm44 newsm44

# 242
Еееееее, най- после ! Добре си се завърнала !  Heart Eyes Hug Heart Eyes Липсваше ми !   bouquet

# 243
Благодаря, мило! Heart Eyes  bouquet
Много хубаво нашето момче ... сигурна съм, че филмът ще е страхотен! Няма и как да е щом участва нашето красиво и талантливо момче ... Peace

# 244
Убедена съм !  Peace Къванч влага душа и сърце в ролите си, живее с образите на героите, в които се превъплащава и затова винаги екранните му герои, са така пълнокръвни и истински !  Peace

# 245
Фенчее,  Hug най-накрая се появи.  Party Пфу, то все едно държавна измяна си направила. Mr. Green

ГоспожатаHeart Eyes на снимката Къванч ли е? Wink Ако е той, от малкото, което виждам, изглежда точно, както си го представях. Wink

# 246
Снежеееее  Hug привет, мило! Ама ти можеш ли да объркаш Кивчо с някого ?  Joy Joy Joy щото аз нивга! Peace

# 247
Снежеееее  Hug привет, мило! Ама ти можеш ли да объркаш Кивчо с някого ?  Joy Joy Joy щото аз нивга! Peace

Не, как ще го объркам,  Heart Eyes ама е мъглява снимката и затова питам, да съм сигурна. Wink

# 248
Да ви кажа, мацки, много е секси момчето така, с тая униформаа...  smile3508

# 249
Снежка,  Heart Eyes наш левент е ! Измръзнал, отслабнал...ама е той.  Peace
Всъщност, по- точният отговор, щеше да е - не, това е Курт Сеит Еминов !  Peace Wink

# 250
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Снеже, и по-мъглява да е, не мож ме заблудят мене  hahaha аз го надушвам отдалеч  Joy Joy Joy

# 251
Привет, момичета! Hug
 Фенче Hug, радвам се на завръщането ти, все едно те бяха заточили в Сибир значи...
Както пише в. Хюриет днес, след падането на Къванч (бил потрошил 4 ребра) естествено са побързали да му намерят дубльор и то руснак! Ето го и него:

Рижата брада ще го доближи до Киво, ама за физиката- тепърва ще видим!
На Къванч ежедневно му правели по 2 обезболяващи инжекции, като за целта всеки ден в 9 часа в хотела идвала медицинска сестра. Оффф ooooh!

# 252
Шани, благодаря за новините от сета !   bouquet
Дубльорът сал на цвета на брадата го докарва, според мен, ама .....
Много ми е мъчно за левента - представям си колко го боли и как стиска зъби, горкият !  Sad
Професионалист до мозъка на костите си, обаче ! На инжекции, с болки, но си върши работата ! Просто Къванч !  Heart Eyes

# 253
Шани, според мен само по брада се доближава.  Laughing Момъкът явно стоически издържа на всичко!  Heart Eyes

# 254
Шани  newsm51
да, професионалист ни е момчето, не се дава лесно! Машала! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт