Отговори
# 255
Фенче добре дошла в  дербите на неизвестното

# 256
Терзи  newsm51
Момичета, лека и синеока! Аз отивам да сънувам един много секси мъж с шинел  Joy Joy Joy Joy
До утре! Hug

# 257
Добро утро и прекрасен ден ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:

Дано и днес ни зарадват с нови снимки от сета и новини около сериала и наш левент !  Praynig

# 258
Добро утро. Hug Hug Hug

ГоспожатаHeart Eyes

Бързо възстановяване на Къванч, че с тея счупени ребра... Praynig

Сладурана. Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 259
Привет и от мен, дружки!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Госпожата  Heart Eyes дано, мило!
А сега вижте какъв колаж открих ... умрях от смях ... Кивчо цар ли ще го правят феновете ?  Joy Joy Joy

Хубав ден !  bouquet

# 260
Привет, дружки !  Hug

Снежка,  Heart Eyes вярвам, че ще се възстанови бързо - млад и силен е, в страхотна форма, за духът му, е излишно да говорим - факта, че въпреки тази сериозна травма е на терен, е достатъчно красноречив !  Peace

Фенче,  Heart Eyes ми той вече си е титулован - не случайно го наричат “Принцът на Турция“ !  Heart Eyes

А на едни от снимките на цар Николай, наистина си приличат, както първа забеляза Валентина П. Hug

Много ми харесват с Фарах един до друг, отиват си !  Peace

Керем Чатай пак нещо е споделял. newsm78

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 15:16 от gospojata

# 261
  • София
Добър ден!  Hug

Керем Чатай пак нещо е споделял. newsm78

Същото е като това което преведох вчера.  Peace

Фрагман на новият филм на Фарах. Знам че повечето недолюбвате партньора й, не по негова вина, но мисля че е редно да го пусна тук. Ако не е кажете и ще го махна.  Peace

bi küçük Eylül meselesi

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 17:08 от zarani

# 262
zarani,  Hug благодаря ти !   bouquet

Няма никакъв проблем затова, че споделяш фрагмана на “Малък септемврийски проблем“ !  Peace
Това е филм, в който участва Фарах, а от това, което аз видях, не само участва, но и се представя страхотно. Peace Колкото до партньора и - да е жив и здрав, той няма никаква вина за начинът, по който се използва името му.  Peace Възприемам го точно като такъв - партньор на Фарах !  Peace

# 263
Зарани  bouquet, Много сексапил лъха от героинята на Фарах в този филм! Grinning
Аз не си представям така Шура, иска ми се е да е океан от скрити страсти... не съм чела книгата, а и не искам на този етап...Изграждам си представи без художественото произведение и може и да греша... Thinking

# 264
  • София
Госпожата,  Hug  Шани,  Hug
Затова ми е приятно, когато влизам и пиша тук! Всички са добронамерени и разбрани!  Hug  Heart Eyes

Да, Фарах се справя страхотно, личи си още от фрагмна, а как само се е разхубавила.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Биркан Сокуллу със съпругата си, актрисата Аслъ Енвер, на премиерата на нов игрален филм вчера вечерта.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 21:58 от zarani

# 265
# 266
Привет !  Hug

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes страхотна напитка! Wink Искам и аз !  Heart Eyes

zarani,  Hug благодаря ти за снимката на колегата на наш левент. Така като име, Аслъ Енвер нищо не ми говореше, а сега като я видях, се сетих, че играеше в един тинейджърски сериал. Не му помня името, че не съм го следила редовно. Blush

Joy Joy Joy

# 267
  • София
Госпожата,  Hug "Мечтатели" беше сериалчето. И аз не го следях редовно, Аслъ благодарение на сегашната си роля ми стана любимка.

Ето малко Фарах като Ейлюл.

# 268
Добро утро! Hug
Скрит текст:

# 269
Добро утро !  Hug

Фенче,  Heart Eyes благодаря !  bouquet

Зарани,  Hug да, “Мечтатели“ беше ! Peace
Фарах е много красива на тези снимки !   Hug

Днес е Игнажден !
На този ден нищо не се изнася от къщата, че да не се изнесе късметът, не се дава нищо на заем, хубаво е да се купи нещо дребно за дома, да се внесе ! Вярва се, че какъвто е днешният ден, така ще ви върви цялата година, затова бъдете щастливи, радвайте се на живота, усмихвайте се на света и той ще ви отговори със същото !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт