Отговори
# 270
Добро утро. Hug Hug Hug

Фенче, Госпожата, Зарани,   bouquet  bouquet  bouquet

Наистина много хубава Фарах.  Heart Eyes Благодаря.   bouquet

Хубав ден.  bouquet

# 271
# 272

Ilk fragman 31 Aralıkta çıkıyor! Dizinin yayın tarihi kesin olarak Şubatta !

Първият фрагман идва на 31.12. !  Party Party PartyНадявам се, че ще успея да го видя “на живо“ дето се вика !  Peace

# 273
Къванч имал нова любов.  Thinking Башак Дизер Франсез. Peace

Новата любов на Къванч

Къванч изживява любов с модния консултант Башар Дизер Франсез

Докато Къванч е на снимки в Картепе на "Курт Сеит и Шура", слуховете казват, че той е влюбен в известния моден консултант Башак Дизер Франсез.

Скрит текст:
"KIVANC TATLITUG'S NEW LOVE"

KIVANC STARTED TO LIVE A LOVE
WITH THE STYLE ADVISOR ,BASAK DIZER FRANSEZ.

WHILE KIVANC THIS PERIOD IS IN KARTEPE ,SHOOTING "KURT SEYD & SHURA",
RUMMORS SAYS THAT HE IS IN LOVE
WITH THE FAMOUS STYLE ADVISOR BASAK DIZER FRANSEZ.
http://www.tvaktuel.com/haber/16835-kivanc-tatlitug39un-yeni-aski-modaci.html

Пак за същото, но припомнят, че въпросната Башак е била моден консултант на "Забраненият плод" и избирала дрехите на Бехлюл. Wink

http://www.gphaber.com/magazin/kivanc-tatlitugun-yeni-aski-modaci-h21341.html

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 14:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 274
  • София
Фенче, Госпожата, Снежка,  Hug  Hug  Hug

Аууу фрагман на 31.12, ми то не останало.  Grinning

Снежка, не е лоша, симпатична е. Wink  Peace  Но дали имат нещо общо с Къванч, само те си знаят!

Лека вечер!  Hug

# 275
# 276
# 277
Добър вечер, дружки !  Hug

Снежка,  Heart Eyes честно казано, тази “новина“ малко от пръстите изсмукана ми се чини. Ще видим дали двамата знаят, че имат връзка - все ще ги засекат заедно !  Peace

Терзи, Шани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за снимките и новините !   bouquet

# 278
Привет сладурки!  Hug
Руските дружки пишат, че Киво се е простудил и са спрели снимките до понеделник ...
Колкото до новата му любов  hahaha сигурно са гаджета толкова, колкото и със Серенайката  hahaha на киво точно сега му е точно до любов ... с тези болки... това са глупости. Докато не ги видя хванати за ръчичка, не вярвам и няма и да го мисля даже. Чакам си фрагмана на 31.12  newsm44 newsm44 newsm44

# 279
# 280
  • AMS
Привет, дружки!!!
Ох, както си поема дълбоко дъх и се сещам за Къванч. Много искам да се покаже. От видеото, на което Терзи е сложила линк, репортера пита туристите за Къванч, а те казват, че са чули, но за съжаление не са го видели. Иначе времето било хубаво като за зима.

Радвам се, на широкото ви сърце, когато стане дума за партньорки и колеги на Къванч. Така и трябва!!! Peace Дано да имам късмет да видя Фарах в Малък септемврийски проблем в киното. Но най-вече се надявам преди това да я видя с новата визия на Шура в очаквания трейлър.

# 281
# 282
Добро утро.  Hug Hug Hug

Госпожата, Фенче,  Hug Hug и аз не знам дали е истина, само споделям, каквото прочетох. Peace

Терзи, Зарани, di...va,   bouquet

Хубав ден.   bouquet

# 283
Привет, дружки ! Надявам се, че днешният ден, макар и работен, е бил усмихнат и щастлив за вас !  Hug

За мен, той е прекрасен и много, много щастлив, защото на днешния ден, преди много години  Wink, родих синът си ! Позволете ми да споделя тази радост с вас и да ви почерпя за негово здраве !  Hug

Скрит текст:

Снеже,  Heart Eyes знам, мило !  Peace И аз преди това сложих “новината“ в ЗП, просто си разсъждавам на глас !  Hug В крайна сметка, личният му живот , си е негова работа, на мен ми е важно да мога да го гледам и да се наслаждавам на таланта, красотата и актьорските му превъплащения, колко се може повече и по- често !  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 15:27 от gospojata

# 284

Exclusive NEW KurtSeyt & Shura #SET 2013#

Общи условия

Активация на акаунт